Şimdi Ara

Türk Telekom Sabit Telefon Teklifleri !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TT müşteri hizmetleri aradı az önce...Klasik hat kullanıyorum ve bana özel bir teklifleri varmış...Kullanım alışkanlıklarımı izlemişler ve ev avantaj 100 ü denemem için 6 ay boyunca %25 indirim uygulayacaklarmış...21,90tl olan ücret 16,40tl olarak düzenlenecekmiş...Tek yapmam gereken 12 ay boyunca ev avantaj 100 de kalmakmış...Zaten cep avantaja geçtikten sonra bir daha klasik hatta dönmem gibi bir şansım yok...En düşük 21,90tl ödiyeceğim...Kabul etmedim...Aylık ortalama 15-16 tl gibi bir rakam ödüyoruz...Yani hiç konuşmuyoruz desek yeridir...Konuşmak gerektiğinde de akşam 7 yi bekliyoruz... Şu 444 lü numaralar verilen 100 dakikaya dahil olsa tereddüt etmezdim geçmekte ama birde ordan kazıklayacaklarsa hiç bulaşmamak en iyisi...

Bu tür teklif gelenler mutlaka vardır...Kimlere neler önerilmiş bakalım?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 30 Mart 2011; 21:13:14 >

• Tekliflere başlamaları güzel bir gelişme ama teklif iğrenç.
  • tt değil de ttnet bir üst tarife için bilgi vermek için arıyor. derken benim zaten o pakette olduğumu görünce pardon diyip kapatıyor bu kaçıncı
  • yaaa bu türk telekom tam bir kazıkçı ben ayda sabit telefon ile ortalama 4-5 tl konuşuyorum fatura 23-27 tl bunu yıla vurunca herkesten de bunu aldığını düşünürseniz bi dünya para yı havadan kazanıyorlar.tek el oldukları sürece bu kazık kollll center olacak her faturada.
  • Son 2 haftadır, her gün. Evet evet abratmıyorum arkadaşlar, Her gün evi arıyorlar. Hat sahibi olarak babamı istiyorlar. İyice sıkıldık bu kampanya şeylerinden ya. Belki de adsl için arıyorlardır bilmiyorum ama artık babam sırf bu telefonlar yüzünden savcılığa gidicek. Adamı zorla deli ediyorlar yaa
  • Aradılar, konuştuk, çok ısrar etti ama tebiki hayır dedim ;)
    Amaç klasik hat tarifesinde abone bırakmayıp aylık sabit ücreti 22 liraya çekmek
  • Telefondan işlem yapmayın tarife değişecekseniz online işlemi kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom E-Sim
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarife değişikliklerinin hepsinin altında kendi işlerine gelen bir sürü madde vardır,müşteriyi fln düsündüklerinden değil.
  • bizim evi aramışlar.
    babam konuşmuş güzelce ikna etmişler. kabul etmiş.
    bi fatura geldi 70 küsür lira.
    dedim bu ne? normal tafireye konuşmlarımı almış.
    bide üstüne tarife değiştirdiğim için o paketi eklemiş.
    yani resmen dolandırıyolar.
    1 aylık fatura durduk yere girdi anlıcanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.