Madem 3. Dünya savaşı kapıda herkes şunu bilsin ki 3. Dünya savaşı kitlesel yokoluş savaşı olur, tabii kimse bu savaşa dur demezse. 10-20 adet atom bombasını doğru yerlere atarak dünyadaki tüm insanların yok edilebileceği ihtimali bilmeli. Önümüzdeki senelerde ABD ve Tayvan'ın karşısında Çin ve Kuzey Kore ittifakı olacak. Türkiyenin NATO'da olmasının insanlık adına potansiyel bir faydası da, ABD Çin'e saldırırsa ve devamında Çin ABD'ye saldırınca, ABD Nato'nun 5.maddesini işletmeye çalışırsa, Türkiye bunu red ederek insanlığı kurtaracaktır. Tabii başımızda Batı kuklası bir yönetim olsaydı bu mümkün olmazdı. Batı kuklası derken, Batının açık açık geçtiğimiz seçimlerde kimi desteklediğini hatırlatırım. |
Türkiye'nin Dünya barışında kimsenin bilmediği gücü
-
-
Öyle bir durumda amerika sözleşmeleri mi dinleyecek,
elinden geldiğince herkesi peşine takmaya çalışacak,
natoyu lav ettim der başlar tiyatrolara.
-
abd turkiyeyi savaşa çekecekse once onun şartlarını oluşturur merak etmeyin abd cin savaşı olmaz cin in askeri gücü hakkında yan kimsenin bir fikri yok amacı onu görmek onun icin Tayvan i kışkırtıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar bu şekilde kendi ufak dünyalarında hikayeler yazıyor ve inanıyor hahahaha
Bunların hepsinin tek ortak noktası hayin batı
Dış ticaretinin %70 Avrupa'ya satıyorsun adam senin ürünlerine ek vergi getirse yada direk yasak getirse oturur pokunu yersin
Tam şizofreni bunlar ciddi ciddi haha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3.dünya savaşı çıkınca natoyu dinleyen kim? Komiksiniz valla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
türkiyenin dünya üzerindeki rolü:
-
Dilsizler bana danışır, kelebeklerin aklı benim.
Gemilerle her gece ben çok uzaklardan dönerim.
Hüsnü Arkan / Mehmet Nadir Göktürk
-
Adamlar bir brunsonda içinizden geçti, hala abd uşaklığından bahsediyor
-
Hiç bir şey olmaz savaşa sonradan giren kazançlı çıkar ABD haksız bir şekilde dünyayı yönetiyor bileğinin hakkı ile kazanmadı
Karşımızda mültefik gözüken ama bizi bölmeye çalışan bir devlet var buna karşı hareket etmeliyiz
Irak ve Suriye hakimiyet altına alınmalı Iran parçalandığında güney Azerbaycan kurtarılmalı
Azerbaycan, Türkiye, Türkmenistan birleşmeli Oğuz Turanı kurulmalı
Çin bülünürse Uygurların yanında olmalıyız.
-
Harcayacak devlet arıyorlar Ukrayna savaşı belirleyici olacak.
-
Türkmenistan'i çıkar oradan. Bitaraf devlet statünde kuruluşu gereği. Tarafsız kısaca. Hani savaş çıksa, bütün Türk Devletleri biz varız dese Türkmenistan ben yokum kendi işinize bakın diyecek ki şimdiden böyle. Bu saydığın tüm turki ülkelere vizesiz gidebilirsin Turkmenistan hariç. Bırak onu bunu vize alma ihtimalin bile %5 filan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ABD kendi topraklarına zarar verebilecek hiçbir nükleer güçle çatışmaya girmez kısacası. Onların olayı Rusya'ynın ve Çin'in ilerlemesini olabildiğince yavaşlatmak.
Bunu da ticaret ve proxy savaşları üzerinden yapıyor. Ortadoğu ülkeleri onların kendi toprakları için bir tehdit oluşturmuyor, dolayısıyla istediği gibi girip çıkıyor.
-
Sınırlar sonsuza kadar geçerli değil o coğrafyada kaç kere farklı devletler kurulup yıkıldı bizim hamle yapıp ilk öne Oğuz Turanını kurmamız gerekiyor.
Büyük Selçuklu 5'e bölündü Anadolu, Kirman, Horasan, Suriye, Irak buraların yeniden alınması gerek bunun için bize vizyon sahibi lider gerek çok çalışmalıyız içimizden böyle birini çıkarmamız gerek Türkiyeyi Türkler yönetmeli soyu sopu belli olmayanların milliyetçiliğe karşı olanların siyasetten temizlenmesi gerek ki ülke ileri gitsin yoksa bir avuç zengin insan için diğer insanlar sürünmeye devam edecek
-
Dünyayı karıştıran 5 tane ülke var ABD, Fransa, İngiltere, Rusya ve Çin bu ülkelerin hangisi yıkılırsa bize yarar sağlar vekalet savaşı yapıyorlar genel savaş olacağını sanmam aynı diğer savaşlar gibi harcayacak devlet arıyorlar Ukrayna gibi.
Genel bir savaş çıkarsa Türkiye tarafsız kalmalı sadece eski topraklarımız için savaşabiliriz.
-
Maklube effect
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunlar bu şekilde kendi ufak dünyalarında hikayeler yazıyor ve inanıyor hahahaha Bunların hepsinin tek ortak noktası hayin batı Dış ticaretinin %70 Avrupa'ya satıyorsun adam senin ürünlerine ek vergi getirse yada direk yasak getirse oturur pokunu yersin Tam şizofreni bunlar ciddi ciddi haha |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X