Şimdi Ara

Ubuntu ve Türevleri Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
12.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam onuda hallettim şimdi tema yükleme olayında bi tema kurdum ama " bu tema istenildiği gibi görülmeyecek çünkü gerekli GTK+teması " elementart" kurulu değil diyor bide

UBuntuda görev yöneticisi varmı ?
    Harddisklerde 3'ündede 105 gb dosya sistemi yazıyo adlarını değiştiremiyorm c d diye
    bide her tıkladığımda hdd kısayolu geliyo masaüstüne onu nasıl kaldırabilirim ?

Teşekkürler :)

Edit : Yeni Sorular

*Winela kurucağım programları hangi dizine kurucucam otomatik olarak C : ye ayarlıyo c'de windows var
    *Otomatik olarak wireless bağlantısını nasıl sağlıcam pc açılınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 5 Temmuz 2010; 12:49:51 >

• font paketinin ismini kafadan yazmistim tam olarak soyleymis

sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer

digerini halletmissin. gorev yoneticisi, sistem>yonetim menusunde var.
    hard disklerin ismini disk utility ile degistirebilirsin. o da sistem>tercihler menusunde duruyor.

wireless icin keyring diye bir sey var. actigin zaman wireless sifresi haricinde bir sifre soruyor, onu bos birak sonraki pencereye de evet de. ingilizce use unsafe storage mi ne diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 5 Temmuz 2010; 13:01:09 >
  • Teşekkürler , zaten wine yükleyince updateden otomatik yüklendi fontlar gerek kalmadı , diğer sorunlarım hakkında bilgin varmı ? özellikle şu programları winela nereye kurucağım hakkında ?
  • wine'in c dedigine bakma. /home dizininde wine kendine bir yer ayirip oraya kuruyor programlari. yani ortada c falan yok. next next diye kurmaya devam et.
  • Ya rtyhmboxı açıyorum ama menüsünü göremiyorum sadece sistem tepsisinde ufak bi logo var nasıl açıcam

Edit:itunes kurdum ama hiçbiyerde göremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 5 Temmuz 2010; 13:12:29 >
  • logoya tikla, show rhythmbox yazan yeri tikla.
  • Şu emerald konusunda beni aydınlatırmısın tema için gerekli galiba nasıl değiştiricem

şunu kurmak istiyorum mesela

http://browse.deviantart.com/customization/skins/linuxutil/linuxmisc/#/d2mryvv
  • Tamam emeraldıda hallettim Şimdiki 2 sorunum ;

Youtubeda videolarda javascript turned off diyo java falan yükledim ama
    Firefoxda reklamları nasıl engelleyebilirim ?
  • adblock plus eklentisi ile reklamlari engellersin.
    youtube'a ktunnel ile giriyorsan normal.
  • Dns ayarları nerden yapılıyor ?
  • Ad block plus yazmistim ki ozellikle dh'de cok ise yariyor.
    dns ayarlarini yukaridaki wireless simgesine sag tiklayarak yapabilirsin.
  • Hostla dns hallettim ama her videoda an error occurred please try again later yazıyo
  • tamamdır youtubeda halloldu ya hddleri nasıl masaüstlerine sabitlicem pc yeniden başlayınca gidiyo hdd iconları masaüstünden
  • Disk bölümlerini bağladığın zaman masaüstünde simgeleri oluşur. Simgelerin sürekli olması için disk bölümlerinin de sürekli bağlı olması gerekmektedir. Zannedersem bu da ntfs-config adlı bir yazılımla yapılıyor.
  • Ya altyazıda diziyi çok az ileri alsam yada geri alsam altyazı gidiyo :(
  • Yazılım Merkezi'nden VLC Player yüklemeni tavsiye ederim. Aynı sorunları bende yaşadım. Şimdi VLC ile mutluyum.
  • Daha önce ubuntu 10.04 kurdum ama kaldırdıktan sonra sorunla karsılastım simdi 10.10 denemek istiyorum C(win7 kurulu) D (depo olarak kullanıyorum) E (bos bölüm olusturuyorum) E'yi fat32 şeklinde formatlıyorum ve bu kısma ubuntu kuruyorum daha sonra kaldırınca PC acılısta acılmıyor nerde hata yapmıs olabılırım
  • Kurulumda o disk bölümünü gerektiği gibi ext4 şeklide biçimlendiriyor musunuz?
  • 10.10 beta bile degi. tavsiye etmem.
  • açıkçası pek dikkat etmedım
    quote:

Orijinalden alıntı: pisahmet

Kurulumda o disk bölümünü gerektiği gibi ext4 şeklide biçimlendiriyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.