Şimdi Ara

Ühü ühü, çok üzgünüm ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardır kararsızlık içindeym, poloyu , mazda 3ü de göreyim diye bekledim ..Şimdi en sonunda artık şu fiestayı alayım diye bayiye gittim ..sıra olduğunu bilyorum aralık sonu gelir diye kendimi hazırlamıştım...
    istediğim fiesta 1.6 dizel titanium , siyah renk, lansman paket ve güvenlik paketli olsun dedim. Önce ilk golü yedim aralık değil en iyi ihtimal ocak ve bir ihtimal şubata kalabilir ....

2. gol ise daha büyük oldu...Çünkü artık fiestada lansman paket kaldırılmış yerine X paket gelmiş. Bu lansman paketinin aynısı fazladan katlanan ayna var ama ama gel gör ki fiestanın tüm havasını veren 16 alaşım jantları çıkarmış yerine 15" jant koymuşlar... hemen ingiltere sitesine girdim fiestada hepsi birbirinden çirikin 4 tane 15 alaşım jant var...

Kafasızlığıma tüküreyim halbuki mayıs haziranda vereydim siparişi eylül gibi hem de ÖTV indirimi ile almış şu an paşa paşa biniyordum...

• Fiesta alacaktım bayiyle bile anlaşmıştım.İkinci elde fiyatı çok düşüyor diye 3 ay önceden polo beklemeye başladım.Polo geldi sıfır donanım yüksek fiyat .Kala kaldım.Ne alacağıma hala karar veremedim.Poloda kampanya beklemesi yanlısıyım.
  • Sizde Mazda2 yokmuydu? Başkasıylamı karıştırıyorum yoksa. Bahsettiğiniz fiesta tam bilmemekle birlikte yaklaşık 33-35 bin arasıdır sanırım. Focus HB dizel 35.000 tl şuan. Benzinli hatcback üserinde 32500 yazıyodu geçen bayide gördüm. Donanım çok önemli değilse C sınıfı tercih etmeniz daha mantıklı olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRONHOLM

Sizde Mazda2 yokmuydu? Başkasıylamı karıştırıyorum yoksa. Bahsettiğiniz fiesta tam bilmemekle birlikte yaklaşık 33-35 bin arasıdır sanırım. Focus HB dizel 35.000 tl şuan. Benzinli hatcback üserinde 32500 yazıyodu geçen bayide gördüm. Donanım çok önemli değilse C sınıfı tercih etmeniz daha mantıklı olur bence.

Aynen Katılıyorum.. B Segmenti Yerine C Segmenti Kullanmak daha mantıklı tabi ki donanım farkı oluyor elbette.. Şu Aralar B Segmenti araçlar 40 bin liraya bile var ve bence pahalı.. Ancak full donanım galiba..

Acaba B Segmenti neden istiyorsunuz?
  • Mazda 2 var tabii...Tüm zamanların en iyi otomobili o, şu an bizim hatun kullanıyor....ikinci otomobil olarak ne alayım kararı veremedik.
    KOmpakt SUV da, D segment sedan da alınabilir ama arabalar artık çok değer kaybediyor hele ki benim gibi yılda 25-30 bin yapıyorsan...Nasıl olsa tek bineceğm büyük ağırlıkla....gerç gerektğnde mazda2 le 4 kişilik aile fıstık gibi tatil yaptık. koca koca arabalara ne gerek var küçük dizel B yeter de artar bile...Şu an için en iyisi fiesta hem dolu hem en güzel..
  • iyide kardeş mazda 2 ile fiesta aynı otomobiller zaten...
    biri diğerinin amcaoğlu sayılır yapı itibariyle.
    neden aynı otomobilden almak istiyorsunki?
    madem b segmenti dizel düşünüyorsun yeni hyundai i20'ye de bakmanı tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Mazda 2 var tabii...Tüm zamanların en iyi otomobili o, şu an bizim hatun kullanıyor....ikinci otomobil olarak ne alayım kararı veremedik.
    KOmpakt SUV da, D segment sedan da alınabilir ama arabalar artık çok değer kaybediyor hele ki benim gibi yılda 25-30 bin yapıyorsan...Nasıl olsa tek bineceğm büyük ağırlıkla....gerç gerektğnde mazda2 le 4 kişilik aile fıstık gibi tatil yaptık. koca koca arabalara ne gerek var küçük dizel B yeter de artar bile...Şu an için en iyisi fiesta hem dolu hem en güzel..

Bence Poloda bakabilirsiniz TDI+DSG iyi olabilir sizin için ama fiyatları tuzlu geliyorsa Fiesta en iyi seçim olacaktır dizaynı harika ama 16'lık jantların olmaması çok kötü olur zira arabanın bütün havasını o jantlar oluşturuyor bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araba'nın 15 jant olması çok kötü olmuş :S Arabanın herşeyiydi o jantlar
  • 16"i kaldırmaları iyi olmuş. Konfor isteyen var istemeyen var. 45 yanakla 16" jant alıyosun. 195-45-16 ki bu da ülkemiz şartları için hiç iyi bir ebat değil.

Spor görünümlü olsun büyük jantı olsun biraz modifiye ediyim 17" jant takıyım desen takamazsın yani işe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 16 Ekim 2009; 15:30:04 >
  • Honda Jazz da olabilir. Polo TDI + DSG bütçenizi aşmıyorsa daha güzel bir seçim olabilir.
  • Abi bu nasıl başlık yaa
    Zamanında 2. el 308 bulmuştun, al dedik almadın.Sıfırına da yanaşmadın.

Şimdi de ühü ühü,çok üzgünüm dersin

Fiat bravo'da adamına göre biraz indirim varmış diye duydum.Bayi'ye uğra,bir ara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rouge34

Abi bu nasıl başlık yaa
    Zamanında 2. el 308 bulmuştun, al dedik almadın.Sıfırına da yanaşmadın.

Şimdi de ühü ühü,çok üzgünüm dersin

Fiat bravo'da adamına göre biraz indirim varmış diye duydum.Bayi'ye uğra,bir ara..

dooru diyorsun. kafasız kafam 2009 model 308 1.6 vti comfort stil paket elektrik paket 3-5 bin km de cillop gibi simsiyah 28.500e almadım.
  • Cenk selam. Benzinli 308 hakikaten kaçmış. Sağlık olsun.

Benim sana tavsiyem de 308 1.6 HDI 110 HP Comfort Auto6R. Gerçi robotize vitesi ilk kez kullanacaklar ilk başta tuhaf buluyor ama alışınca işler değişiyor. Bu yüzden ben yine de bu aracı tavsiye ediyorum sana.

1. Az yakan çok kaçan bir araç. CMaxtaki motor biliyorsun. Sorunsuz, az yakar ve de çok iyi gider.
    2. Çok istediğin ESP standart (Auto6R ile)
    3. İstanbul gibi kabus trafik için A6R süper bir rahatlık. Pejonunkini bilmem ama ben 2.5 senedir Astra Cosmo Easytronic kullanıyorum ve son derece memnunum. Araba senin yerine manuel vitesi kullanıyor. Bundan güzel ne olabilir. En büyük esprisi tork konvertörlü olmadığı için çok ekonomik ve çok da atak oluyor. Bu vitesi anlayıp da kullanırsan seninle bütünleşiyor ve vites geçişleri çok daha eğlenceli oluyor.
    4. Donanım iyi ayrıca geniş ve rahat bir araç. Herşeyiyle tek sana ve gerektiğinde ailenize de yetecektir.

İşin aslı ben de ufak ufak bu araca bakınıyorum. Denk gelse ben de alacam.

Ama ne alırsan al km 40-50 bini geçmeden satmaya bak, yoksa çok zor satar ve çok zarar edersin :)

• bence bu fiyatlara kesinlikle B sınıfı sıfır bir araç alınmaz. ancak illa B sınıfı sıfırda ısrarcıysanız ben 6 litre civarı şehir içi tüketimi olan bir honda jazz tavsiye ederim. baya kullandım ve her anlamda araç çok hoşuma gitti. donanım olarakta digerlerinin paket diye sunduğu her şey sıtandart...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

16"i kaldırmaları iyi olmuş. Konfor isteyen var istemeyen var. 45 yanakla 16" jant alıyosun. 195-45-16 ki bu da ülkemiz şartları için hiç iyi bir ebat değil.

Spor görünümlü olsun büyük jantı olsun biraz modifiye ediyim 17" jant takıyım desen takamazsın yani işe bak

+1

Bazen Focus a bir takım 15" lastik+jant yapayım diyorum illallah ya bu yollardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

.... kafasız kafam 2009 model 308 1.6 vti comfort stil paket elektrik paket 3-5 bin km de cillop gibi simsiyah 28.500e almadım.

Kaçan balık büyükmüş, üzerindeki motor Bmw ile geliştirildi dengeli güç üreten esnek bir motordur
  • Seat İbiza'yada bir bakmanızı tavsiye ederim
  • fabia
    Classic 1.2 70 HP 25.900
    Classic Plus 1.2 70 HP 26.900
    Classic 1.4 85 HP 27.900
    Classic Plus 1.4 85 HP 28.900
    Classic 1.4 70 HP TDI 30.900
    Classic Plus 1.4 70 HP TDI 31.900
    Classic Plus 1.6 105 HP Tipt. 33.900
    Ambiente 1.4 85 HP 31.900
    Ambiente 1.4 70 HP TDI 34.900
    Ambiente 1.6 105 HP 33.900
    Ambiente 1.6 105 HP Tipt. 36.900

bakın
    üzülmeyin
    fırsatlar bitmez
  • hocam illa donanımlı ve uygun fiyatlı birşey istiyorsan i30 yada bravoya bak derim
  • quote:

16"i kaldırmaları iyi olmuş. Konfor isteyen var istemeyen var. 45 yanakla 16" jant alıyosun. 195-45-16 ki bu da ülkemiz şartları için hiç iyi bir ebat değil.

Aynen katılıyorum. 10 aydır 16" jantlı fiesta kullanıyorum ve türkiye şartlarında inanılmaz konforsuz.. Arabama hamile bayanları bindirmiyorum. Gerçekten kaliteli asvalt isteyen ebat lastik var fiestamda. Ancak yol kaliteliyse yola süper yapışıyo. Virajlarda rayından çıkartamadım daha.

İlk günler eğer bu şekilde sarsıcı bir yolculuk yapılıyorsa 6 aya kalmaz arabanın heryerinden ses gelir diyodum ama maşallah hala ilk günkü gibi..

Aralık ayında 28800 e almıştım, şuan fiyatlar uçmuş durumda. Satıyorum desem heralde aldığım fiyata gider nerdeyse.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.