Şimdi Ara

üni yeni bitti ne zmna kadar askerlik şubeye gitmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar üni yeni bitti kaçak durumuna düşmemek için ne kadar zamanımz var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih2019

Slm arkadaşlar üni yeni bitti kaçak durumuna düşmemek için ne kadar zamanımz var ?

bir an önce git tecil istiyosan teciline yaptır istemiyorsan aralık celbinde askere git arkadasım.ama bekleme çıkış belgen elindiyse müsait bir zamanda git yaptır işlemlerini..
  • merhaba arkadaşım bende geçen sene mezun olmuştum. ardından bir kaç ay geçti ve tecil ettirmedim. 22 haziran 2010 mezuniyetim. askerlik şubemi aradım sordum, durum bu, biraz geç kaldım sorun yaşar mıyım dedim, bana hala öğrenci görünüyosun dediler. muhtemelen bu benim durumuma özgü bir şeydi. çünkü dgs ile lisansa geçince 4 +1 hazırlık olan okulu 3 yılda bitirdim. neyse 8 aralık 2010da gittim tecil için. hallettim ve mezuniyet tarihinden itibaren 2 yıllık tecilim devam etmekte. bozdurup gitmeyi düşünüyorum bu aralar. başlık açayımda bende bir şeyler sorayım :) . he bu arada en fazla 31 ekime kadar halletmen lazım sanırım senin. bende zamanında araştırınca öyle bir şey görmüştüm. vaktin var git hallet. sorun yaşamazsın daha erken senin için. boş bir zamanda gitmende de fayda var işlerini hemen halletmen açısından. mesela alım dönemi geçtikten sonra falan. tam bilmiyorum o dönemleri.

• Ben bugun üsküdar askerlik şubesine gittim, üniversite yeni bitti . Çok rahat hallettim işlerimi , boş denecek kadar az kişi vardı , şansıma işlemlerimi gerçekleştirende iyi bir memurdu. Yarım saat içersinde evrakları hallettim sağlık kontrolunden geçtim ve işlemlerimi halledip tecilimi aldım. Kesinlikle hemen git derim, bende '' amaannn giderim '' diyodum es geçiyodum ama gerçekten yoğun dönemde gitmek tam bir işkence. Erken gidip ve yoğun olmayan dönemde gidince hem çalışan memurlar daha insani davranıyor hemde rahat işlemlerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Şuan alım dönemleri geçti aralık ayında gidecekler ufaktan geliyo yoğunluk olmadığı için şuan seni pek etkilemiyor. 31 ekime kadar gitmen gerekiyo bu arada ama mutlaka bu ara git rahat haledersin

Bu arada giderken ;

4 foto ( 2 ya da 3 tane aldılar sanırım tam hatırlamıyorum ama yanında bulunsun 4 tane ne olur ne olmaz )
    4 diploma fotokopisi ve aslını götür( bakıyorlar sadece)
    4 kimlik fotokopisi isteniliyor diyordu sorduğum kişiler ama almadılar .
    ve tabi kimliğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 5 Ağustos 2011; 2:02:45 >

• Mezun olduktan sonra kendiliğinden iki yıl tecilli değil mi zaten ya ben öyle biliyordum, bir de gidip ayrıca işlem mi yaptırmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Mezun olduktan sonra kendiliğinden iki yıl tecilli değil mi zaten ya ben öyle biliyordum, bir de gidip ayrıca işlem mi yaptırmam gerekiyor?

yok öyle bir şey, kendin gidip yaptıracaksın.
  • 31 Ekim'e kadar gideceksin, yoksa yoklama kaçağı oluyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.