Şimdi Ara

Uzun süre uyuyamıyorum Allah için bilgisi olan varsa yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaşım 19 yıllardır uykularım ne yazık ki uzun sürmüyor saat 10'da yatıyorsam 12'de 12'de yatıyorsam Max 3'de geri uyanıyorum ve bu bölük uykular bir yerden sonra uyuyamama gecenin veya sabahın köründe ayakta kalmama sebep oluyor işe gittiğim dönem olsun okul olsun spor olsun hepsinde aynı sorunu yaşadım ne kadar çok yorulsam da vücut belirli bir 2-3 saat uykudan sonra zink gibi oluyor şimdi iyi bir şey demeyin dostlar gecenin üçünde kalkıp ders çalışabiliyorum evet bu sene tek yapmam gereken şey bu ama dediğim gibi ders gibi direkt beyin Yoran işlerde bu uyku yeterli olmuyor şekerleme yapsam daha da kötü oluyorum ve döngüye giriyorum ne kadar uyuyorsam uyuyum vücut yeterli bulmuyor odaklanma, çok fazla düşünme gibi problemler de baş göstermeye başladımi çile çekiyorum Allah için ne yapabilirim internetde genelde uyuyamama ile ilişkili bilgiler var ama ben uyuyorum sadece derin uyku çekemiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex6265 -- 1 Ekim 2024; 20:40:6 >

• olur öyle. ciddiyim. oluyo insanlık hali. bu bir sıkıntı mı? evet. bilmen gereken şey şu:

1- bu sana has bi sıkıntı değil.
    2- bu hep sürmez, düzelir.

akışında bırak. kafaya takma demiyorum kafaya takma denemez zira uyuyamama ciddi sorundur. kafaya takarsın. akışına bırak demek şu demek: korkma düzelecek.

ben yıllarca yaşadım bu sorunu. sonra aştım ve aştıktan sonra artık ara ara yaşıyorum.
  • Nefs ve şeytan Allahü tealanın düşmanıdırlar. Allahü tealanın emirlerini yaptırmamak için yüzlerce hileleri vardır. Mesela sen, bir dini kitap okusan veya ibadet etsen, zınk diye uykunu getirtirler. Sırf ibadet etmeyesin diye ellerinden geleni yaparlar. Şu siteye girdiğinde istediğin kitaba tıklayıp, onu PDF formatında hemen indirip okumaya başlayabilirsin...

www.hakikatkitabevi.net
    Hakikat Kitabevi
    https://www.hakikatkitabevi.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 1 Ekim 2024; 21:10:18 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ustam haklısın bazen akışına bırakmak gerekiyor ama bu sene sınav senem ve artık düzene girmesi lazım acele ve korkumun sebebi tamamen bu ya yaptım ya yapmadım yoksa tek sorun uyku olmayacak
  • Zma diye hap var çinko magnezyum takviyesi bide b6

Trendyoldan Hardline zma al uyku iyileşir ben kullandım
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Melatonin kullanıyorum daha önce pahalısınu almıştım faydası su olmuştu uykuya hızlı dalıyordum ve uykum geliyordu ama yine kesintisiz uyuyamıyordum
  • Alex6265 kullanıcısına yanıt

Psikiyatri ve yatmadan önce mavi ekranı azaltmayı öneririm.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap vermeyi unuttum sana ben Bir kaç kere dua okudum zaman zaman Teheccüd de kılarım ancak sorunumun bunla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben uzun süre uyuyamıyorum sonuçta uyuyabiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.