Şimdi Ara

veteriner olmak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
14.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene hazirlanip veterinerlik isteyen var mi varsa puanlariniz nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GECEN SENE 280 LE KAPATTI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM.BU SENEDE BU CİVARLARDA OLUR.VETERİNERLİK GÖZDE,ZOR VE GARANTİSİ OLAN BİR MESLEKTİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BıyıksızAdam

GECEN SENE 280 LE KAPATTI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM.BU SENEDE BU CİVARLARDA OLUR.VETERİNERLİK GÖZDE,ZOR VE GARANTİSİ OLAN BİR MESLEKTİR.

Gecen senenin puanlarini hiliyorum siralamasini filan bu sene isteyen arkadaslarin puanlarini merak ediyorum ben girmek istiyorumda ona gore kiyasliyacagim

• Ben bi ara ciddi ciddi düşünmüştüm.Geçen yıl en iyisi 81.859la Ankara Üniversitesi'ydi.Veteriner mezunu çok olmadığı için maddi açıdan çok rahatlar.Pek göz önüne alınmayan bir meslek olsa da bence düşünüyorsan git.Çünkü maddi olarak hiçbir sıkıntı çekmezsin.
  • bu senede aynı seyirde olabilir krdşim
  • Bu sene gidicem veterinerlige ama tabi istanbulda okumak var diyarbakirda okumak var eger oteki isteyenlerin puanlarini ogrenebilirsem ona gore kiyasliyacagim

• İÜ DE OKUMAK İSTİYORSAN 340 360 ARASI BİR ŞEYLER YAPMAN GEREK
  • geçen sene istanbul 346 puan 84.500 ile kapatmış. diğer üniversitelere de burdan bakabilirsin :http://www.acidershaneleri.com.tr/userfiles/2012-2013%20YGS-LYS%20TABAN%20PUANLARI(4).pdf
  • bu yıl 4 yıllıkta umudum yok gelirse 2 yıllık bir yerin yanında 2. üniversite kapsamında http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/Default.html Laborant ve Veteriner Sağlıkta seçiceğim her ne kadar veteriner olamasakta dgs ile veterinerliğe geçeriz sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyundelisi333 -- 21 Haziran 2013; 17:18:20 >
  • veterinerliği sevmem , veteriner olanları hiç sevmem . ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyundelisi333

bu yıl 4 yıllıkta umudum yok gelirse 2 yıllık bir yerin yanında 2. üniversite kapsamında http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/Default.html Laborant ve Veteriner Sağlıkta seçiceğim her ne kadar veteriner olamasakta dgs ile veterinerliğe geçeriz sonra

Dgs ile gectikten sonra yine 1. Siniftan baslaniyormus dogru mu bilginiz var mi

• çok istiyorum ama bu sene olmaz herhalde seneye artık
  • yenibaytar kullanıcısına yanıt
    yok öyle bir şey hocam 3. sınıftan başlıyorsun ancak hazırlık okuma ihtimalin var bunun nedeni ise dgs ile geçiş yaptığın yerin ingilizce vss için hazırlık bölümü olabiliyor 1. sınıf dedikleri bu olsa gerek bazende ön lisans okuyorken örnekle veterinerliğe geçiş yaptınız diyelim veterinerliğin 1. 2. sınıflarında yer alan ama görmediğin dersi alman için 3. sınıf okuyorken alt sınıftan o dersleri almanı isteyebilirler toparlarsak konuyu 1. sınıf olarak görülen hazırlık oluyor diğeri ise kademeli geçiş diyelim onada sonuçta o dersleri almamışsın ve alman şart oluyor @yenibaytar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyundelisi333

yok öyle bir şey hocam 3. sınıftan başlıyorsun ancak hazırlık okuma ihtimalin var bunun nedeni ise dgs ile geçiş yaptığın yerin ingilizce vss için hazırlık bölümü olabiliyor 1. sınıf dedikleri bu olsa gerek bazende ön lisans okuyorken örnekle veterinerliğe geçiş yaptınız diyelim veterinerliğin 1. 2. sınıflarında yer alan ama görmediğin dersi alman için 3. sınıf okuyorken alt sınıftan o dersleri almanı isteyebilirler toparlarsak konuyu 1. sınıf olarak görülen hazırlık oluyor diğeri ise kademeli geçiş diyelim onada sonuçta o dersleri almamışsın ve alman şart oluyor @yenibaytar

Anladim iyiymis o zaman sagol

• Kpss ile alınıyor mu? Maaşı kaçtır ortalama olarak?

• KPSS de 65-70 üstü ile çok rahat devlete atanıyorlar şuan. Tabi 5-6 yıl sonrası ne olur bilemem ama şu AB süreci kapsamında daha da artabileceği söyleniyor alımların.
    Devlette 2 senelik veteriner hekim olan tanıdığım 3200 TL maaş alıyor.
  • Küçük yaştan beri her türlü hayvana karşı ilgim ve sevgim var..Veteriner olmak istiyorum.Bu sene sınava girdim fakat sınav çok çok kötü geçti.YGS de 282 k yaptım.O hayal krııklığı ile LYS e girdim ve sadece salladım cok zor geldi sınav..1 er 2 şer net ile 210 k ya cekdim.Seneye mezun kalıyorum ve ne yapıp edip veterinerliğe kapağı atıcam..Mesele kazandıgım para da değil mutlu olucagım bir meslek sahiibi olmak istiyorum..
  • kedileri severim ama sanırım veterinerler büyük baş hayvanlarla ilgileniyormuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

kedileri severim ama sanırım veterinerler büyük baş hayvanlarla ilgileniyormuş :D

Köyde veteriner olursan oyle ama batıda bir şehirde klinik açsan kedi köpek ile sürekli ilgilenirsin

• Bugün veteriner kliniklerine başvuru yaptım.İstanbul üni.den yeni mezun oldum diye.(70k sıralamam var yüksek ihtimal ist. üni tutar.)Adam bana 1250 tl dedi.Şok oldum resmen.Ben 5 sene fakülte okuyacam ve 1250 tl ile çalışıcam.Olmaz öyle şey.Devletinde sağı solu belli olmuyor zaten.Bir yıl 5 kişi alıyor diğer yıl hiç almıyor.Klinik dışında da sucuk firmalarında, yem firmalarında, büyükbaş hayvan kesim yerlerinde çalışıyolar.Ogünden beri vazgeçtim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.