Şimdi Ara

Vodafone'dan nefret ettim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle size bir sorum olmayacak sadece Vodafone hakkında bir şikayetimi paylaşmak istedim.

Vodafone'a geçeli 1 aydan fazla oldu. Faturalı 2 gb int. (1gb'tı belli bir süreye kadar hediye) , 500 dk heryöne, 5000 sms heryöne ve 25 tl olan paketi kullanıyorum. Paket güzel Turkcell'de kazıklanıyoruz diye geçtim. Turkcell'deki tarifem 250 dk Turkcell'lilerle, 250 dk heryöne, 5000 sms, 500 mb internetti. Benim Vodafone'a geçmemin sebebi de internetti.

Neyse. Ben Turkcell rahatlığına alışmışım galiba ki bu Vodafone bana lanet ettirdi. Arıyorum 2-3 dk şuna bas buna bas diye yönlendiriyor. Arasıra self servis uygulamasından atıyor. Bir de iphone'un güzel bir özelliği olan imessage özelliğinden beni mahrum ediyor. Turkcell'deyken imessage atabiliyordum. Şimdi kullanmam için neymiş EK SMS PAKETİ almam gerekiyormuş 5 TL'ye. Saçmalığa bakar mısınız? Geçtiğime pişman ettirdi beni.

Aradım söyledim imessage ücretli dediler. Yav bunu apple ücretsiz yapıyor bunlar imessage üzerinden para kazanıyor resmen. Ben sms atmıyorum ki? İnternet üzerinden gitmiyor mu bu mesaj? E o zaman whatsapptan neden almıyorlar? Şaşılacak şey ya.
    Taahhütümün bitmesine 11 ay olmasa bugün dönerdim Turkcell'e. Sorun sadece imessage değil müşteri hizmetleriyle görüşmek için kırk takla atıyorum. Turkcellde aramama bile gerek yoktu gnctrkcll'de gencaver diye birşey vardı mesaj ile sorunumu anlatıyordum. O olmadı uygulamasında canlı sohbet vardı müşteri temsilcisiyle canlı sohbette konuşuyordun.

Kısacası Turkcell'in gözünü seveyim be. Vodafone'a geçecek arkadaş varsa benden tavsiye sadece müşteri temsilcileri bile geçmemek için yeterli.

• turkcell e geri dönebilirsin. Bekleme 11 ay. Sadece 2 ay taahüt bozma bedeli alınır. Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin. Detayları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerinde Avea yı gormediysen çok şanslısın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 21 Haziran 2014; 20:15:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Imessage in aktiflestirilmesi sirasinda tum operatorler ucret keser 80 kurus civarin da o da yurtdisina sms gonderdigi icin o konunun vodafonla cok ilgisi yok

• "SMS gonderebilmek icin SMS EKLE yazip 7999'a ucretsiz gondererek 5 TL'lik Ek SMS Paketi alip, yurtici heryone 100 sms atabilir veya uygun bir SMS paketi secebilirsiniz.Diger SMS paketleri icin vodafone.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz."

Burada 80 kuruş yazısı gören var mı? Ben göremedim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerozturk

"SMS gonderebilmek icin SMS EKLE yazip 7999'a ucretsiz gondererek 5 TL'lik Ek SMS Paketi alip, yurtici heryone 100 sms atabilir veya uygun bir SMS paketi secebilirsiniz.Diger SMS paketleri icin vodafone.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz."

Burada 80 kuruş yazısı gören var mı? Ben göremedim de.

Yurt dışına atılan kayıt ücretinden bahsetmiş paketin içeriğinden degil

• Anladım. Ama ben kayıt ücretinden bahsetmiyorum :) kullanabilmek için para yüklemem gerektiğini söylüyor bana. Ben faturalıyım. Ne para yüklemesi? Anlayamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • omerozturk O kullanıcısına yanıt
    Siz tam faturalı değilsiniz tarifeniz hibrit tarifedir.Yani sadece paketinin kadar kullanım yapabilir paketinizi hicbir şekilde asamazsiniz ve faturada paket asim uücreti edemezsiniz.Zaten tarifenizin adi Faturayi aşmayan tarifedir.Paket dısı kullanım yapabilmek için faturasiz hat gibi TL yyüklemesi yapmaniz gerekiyor.Yüklemeleri müşteri hizmetlerinden yapabilir ödemeleri faturanizdan takip edebilirsiniz

• Sim kartiniz degistigi icin ayarlardan imessage'i kapatip acarak yeniden aktive etmeniz gerekli. Aktive ederken de bir kereye mahsus olarak yurtdisina 1 aktivasyon mesaji atacaktir. Bunu yaptiktan sonra tekrardan imessage kullanabilirsiniz.
    Vodafonun size verdigi bilgi alakasiz bir bilgidir. Zaten vdfn mus. hizmetlerinden mantikli nir cevap beklememek gerek zamaninda ben de cok cektim bunlardan.

Ek olarak imessage aktive olduktan sonra facetime'i da ayarlardan kapatip acarak aktive edebilirsiniz. İmessage daha onceden aktive oldugu icin facetime'da aktive icin ucret gitmeyecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.