Şimdi Ara

Vodafone Red 8 (Mevcut aboneye 45 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
16.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün uygulamada bana özel kısmında farkettim. Red 8 Fırsat tarifesi cayma bedeli olmaksızın size özel 45 TL diyordu. Ne hikmetse ben ona baktıktan sonra vodafondan aradılar size özel bu tarife bugün için dediler. Uygulamada bana özel kısmında da görülebilir.

Paket içeriği:

8 GB internet
    1000 DK Her yöne
    Vodafone ve Sabit hatlarla sınırsız
    100 Sms
    ve Vodafone Red avantajları.

• Ben kullanıyorum bu tarifeyi 46,8 tl fatura geliyor. Vodafone pass dahil olmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 19 Aralık’tan sonra taahhüdüm bitiyor ve tarifeyi değiştirme şansım olacak. Avantajlı görünen bi tarife var mı ?

Şu anda red10 kullanıyorum. Ama internet zar zor yetiyor bazen.

Ek: konuyu görünce ben de Yanımda uygulamasına baktım ve aşağıdaki teklifi gördüm. Nasıl sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 28 Kasım 2018; 11:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende red10 kullanıyordum. Türktelekom 1000 dk 1000 sms 10 gb 39tl paketine geçiş talebi oluşturdum.

• Gayet pahalidir. 2 hafta once turktelekomda faturali 15GB+Heryone 1000dk + 1000SMS 35TLye 12 ay taahhut ile aldim.
  • Bu fiyata red 8 iyi. Standarttan 30try düşük

• masis88 M kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi paket o? Özel başvuru şartı var mı?

Edit:
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Faturalıda 15 GB Tarifesi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturalida-15-gb-tarifesi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 28 Kasım 2018; 11:42:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000 dk , 1000 sms ,4 + 4 gb internet = 26 tl ye daha yeni tarife degiştirdim vodafone da...sadece red için deger mi heray 20 kusur fazla vermeye

• masis88 M kullanıcısına yanıt
    Hocam nedir şartları, nasıl yararlandınız?
    TT ile mevcut taahhütüm bitiyor, yararlananilir miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murphy adam

Hocam nedir şartları, nasıl yararlandınız?
    TT ile mevcut taahhütüm bitiyor, yararlananilir miyim acaba?
    bende merak ettim, bilgi bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

19 Aralık’tan sonra taahhüdüm bitiyor ve tarifeyi değiştirme şansım olacak. Avantajlı görünen bi tarife var mı ?

Şu anda red10 kullanıyorum. Ama internet zar zor yetiyor bazen.

Ek: konuyu görünce ben de Yanımda uygulamasına baktım ve aşağıdaki teklifi gördüm. Nasıl sizce?

Ben de red 10 tarifesini kullanıyorum. Bana da bu tarife geldi. Kime ne tuttururlarsa artık.

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Ben bunu 61 liraya kullanıyorum 1 yıldır. Red15 tarifesi. Bu fiyata müzik, sosyal medya da ücretsiz kota yemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim

Ben bunu 61 liraya kullanıyorum 1 yıldır. Red15 tarifesi. Bu fiyata müzik, sosyal medya da ücretsiz kota yemiyor.
    Nasıl yararlandınız acaba? Ne kadarlık bi taahhüt istediler sizden?

• h3k H kullanıcısına yanıt
    Gerçekten tam anlamıyla öyle; ne tuttururlarsa! Size yapılan teklifte İnstagram, whatsapp vs yok sanırım.

• Bayi iyi fiyat verirmi acaba taaghğt yenilemek için mesela red 8 almak istesem 45 lira çok iyiymiş

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bayiler falan vermiyor bu tarifeyi. Sitede selfy prime gibi tarife bölümleri var, az altında avantaj cepte diye bölüm var. Orda bu paketi görebilirsiniz. Paket detaylarına bakarken de sayfa altında numaranızı bırakın arayalım gibi bir seçenek var. Ordan başvuru yapıyorsunuz, 1-2 saat içinde arıyorlar. Geçişi telefonla yapıyorsunuz, evinize gelip kimlik fotokopisi ve imzanizi alıp sim kartınızı size veriyorlar. Normal süreç 3 4 gün sürerken bunda kargo ve eve gelme süreleri iş içine girdiğinden 10 günü buluyor..

15gb 35 tl olan paket için türk telekom faturasızdan faturalıya geçmeniz gerekiyor, vodafone dan taşıma ile olmuyor.

• Başlığa girdikten 10 sn. sonra Vodafone'dan aradılar(big brother is watching you). Benim için 12 GB'lık paketi 55,80'e önerdiler(sanırım vergiler hariç). Başka tarife düşündüğümü söylediğimde "yetkili" ukalaca biz sizin için en iyisini öneriyoruz dedi. Başka önerileri yoksa diğer operatörlere bakıp karar vereceğimi söylediğimde de Red 8'in "benim için" 51 TL olduğunu söyledi.

Şu anda Red 10'u 47 liraya kullanıyorum. Hiçbir zaman paketi dolduramadım. Bu yüzden Red 12'ye geçmenin bana bir artısı olmayacak. Red'li olunca kahve,sinema vs. katkısı oluyor ama fiyatı yükselince bir anlamı kalmıyor. O yüzden burada gördüğüm Telokom'un 10 GB 39 lira olan tarifesine geçmeyi düşünüyorum. Zaten Vodafone odamda çok iyi çekmiyordu en kötü Telekom da çekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HUMBERTO -- 28 Kasım 2018; 18:2:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.