Şimdi Ara

volkswagen-seat önerileriniz acil!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir konuda acil önerilerinize ihtiyacım var 2.el bir araba almayı düşünüyorum.max.25.000 ile 28000 ytl arası.hb olucak donanımlı olucak onun içinde bulduğum 2 araç var.biri 2006 1,6 leon stylance diğeri 2005 ya da daha yüksek model golf 1.6 confortline sizce hangisi daha iyi.leon çok dolu bir araç fakat daha sonra satarken çok değer kaybedermi rahat satılırmı golf tartışmasız değer ve piyasa kaybetmez. ayrıca leon 100 km de 8 litre yakar diyorlar bu rakam sizce doğru mu ve golf ne kadar.hangisinin servisi daha ucuz ikinci eli daha hareketlidir.gerçi ben alınca araç 3.el olucak ama.hangisini öneririsiniz günde ortalama 50 km yapıcam.leon şuan 28.000 ytlden başlıyor ikinci elleri.golf comfortline ise 28.500 ve 32,000 ytl arasında var.birde anlamadığım vw sitesinde golfun 1.6 sının conforline ı gözükmüyor fakat 2.elde hep confortline olarak geçiyor 1.6 lar bunu sebebini bilen var mı?

• leon güzel makinada golf 2. elde daha kuvvetli satarken golfu çok rahat satarsınız. 2. elde golflerin hep conforline yazılma sebebi ise satan kişi ya bilmiyodur yada müşterileri kandırmak için öyle yazıyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

leon güzel makinada golf 2. elde daha kuvvetli satarken golfu çok rahat satarsınız. 2. elde golflerin hep conforline yazılma sebebi ise satan kişi ya bilmiyodur yada müşterileri kandırmak için öyle yazıyodur.
    enterasan bir şey ama bütün ikinci el sitelerde 1.6 confortline cok fazla var.ayrıca incelediğim kadarıyla 1,6 FSI motorlarda bu donanım seceneği yok ama herkez böyle yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arıcan -- 29 Haziran 2008; 23:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arıcan

enterasan bir şey ama bütün ikinci el sitelerde 1.6 confortline cok fazla var.ayrıca incelediğim kadarıyla 1,6 FSI motorlarda bu donanım seceneği yok ama herkez böyle yazmış

Alıntıları Göster
    satıcılar genelde kro olduğu için mesela galericiler ful olmayanada ful diyo şahsen bn çok rastladım bu duruma.
  • quote:

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bellatrix

benim tercihim golf 1.6 confortline olur.

doğruda 1.6 da confortline yok ama.misal confortline da arka park sensörü olması lazım ama benim baktığım hiçbir 1.6 confortline da park sensörü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arıcan -- 29 Haziran 2008; 23:14:19 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bellatrix

benim tercihim golf 1.6 confortline olur.

doğruda 1.6 da confortline yok ama.misal confortline da arka park sensörü olması lazım ama benim baktığım hiçbir 1.6 confortline da park sensörü yok

Alıntıları Göster
    2005 golf un sizce piyasası nedir.fiyatlar acayip derecede oynuyor.
  • quote:

2005 golf un sizce piyasası nedir.fiyatlar acayip derecede oynuyor.

Alıntıları Göster
    leon ile golf arasında teknik olarak tek fark leonunun süspasiyon sistemini daha sert ayarlı olması.

bence leon çok daha iyi bir seçim olur, çünkü golfün yeni kasasının eli kulağında ve alacağınız golf demode olduğunda hakiyle değeri düşecek.

bu arada leon güzel bir otomobil ama golf kadar herkese uygun bir otomobil de değildir, koltukları çok sportif yapıda, süspansiyonu çok sert, sürüş pozisyonu çok aşağıda, çok sportif ayarlı bir egzos sistemi var (içerden egzos sesi çok duyulyor), içi dar camları sebebiyle karanlık, görüş açıları dar, kısaca herkesin kendin rahat hissedebileceği bir otomobil değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

leon ile golf arasında teknik olarak tek fark leonunun süspasiyon sistemini daha sert ayarlı olması.

bence leon çok daha iyi bir seçim olur, çünkü golfün yeni kasasının eli kulağında ve alacağınız golf demode olduğunda hakiyle değeri düşecek.

bu arada leon güzel bir otomobil ama golf kadar herkese uygun bir otomobil de değildir, koltukları çok sportif yapıda, süspansiyonu çok sert, sürüş pozisyonu çok aşağıda, çok sportif ayarlı bir egzos sistemi var (içerden egzos sesi çok duyulyor), içi dar camları sebebiyle karanlık, görüş açıları dar, kısaca herkesin kendin rahat hissedebileceği bir otomobil değil.

Alıntıları Göster
    GOLF 5 kullanan biri olarak mantıklısı golf olacaktır.bizde aynı kararsızlığa düşmüştük ve sağlam ve türkiyede oturmuş bir marka olan VW seçtik.GOLF FSİ midddline donanımlı bir araca sahibiz.Gayet güzel ve konforlu.Tabiki donanımınada dikkat ediceksiniz alırken ama bence aracın temizliği daha öncelikli derdiniz olmalı.Sonra masraf çıkarmaması açısından.2004 ve 2005 confortline golflerde 1.6 105bg motor seçeneği vardı.Şimdi yeni Nesil TSİ motorlar geldiğinden artık 1.6 sadece baz modellerinde var ve primile veya middline seçenkelerine koymuslar.Eskiden confortlineda vardı 1.6ların.Benim tavsiyem confortlinedan ziyada sportline alın.Görsel olarak daha güzeldir confortlinedan.Fakat en dolusu confort seçeneği.Bizdeki FSİ motor 6 ileri vites.O'da 1.6 fakat 115 bg gücünde.Hem beygiri yüksek hemde 6 ileri olması uzun yolculuklarda yakıt tasarufu sağlıyor.Şehiriçi karışık 7.6-7.8 yakıt tüketimi vardır FSİ motorların.1.6 düz motor 9dan aşşağı düşeceğini sanmıyorum.Daha önce onuda kullanıdğımdan biliyorum GOLFÜ biraz araştırın aklınıza yatan bir modeli alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdor

GOLF 5 kullanan biri olarak mantıklısı golf olacaktır.bizde aynı kararsızlığa düşmüştük ve sağlam ve türkiyede oturmuş bir marka olan VW seçtik.GOLF FSİ midddline donanımlı bir araca sahibiz.Gayet güzel ve konforlu.Tabiki donanımınada dikkat ediceksiniz alırken ama bence aracın temizliği daha öncelikli derdiniz olmalı.Sonra masraf çıkarmaması açısından.2004 ve 2005 confortline golflerde 1.6 105bg motor seçeneği vardı.Şimdi yeni Nesil TSİ motorlar geldiğinden artık 1.6 sadece baz modellerinde var ve primile veya middline seçenkelerine koymuslar.Eskiden confortlineda vardı 1.6ların.Benim tavsiyem confortlinedan ziyada sportline alın.Görsel olarak daha güzeldir confortlinedan.Fakat en dolusu confort seçeneği.Bizdeki FSİ motor 6 ileri vites.O'da 1.6 fakat 115 bg gücünde.Hem beygiri yüksek hemde 6 ileri olması uzun yolculuklarda yakıt tasarufu sağlıyor.Şehiriçi karışık 7.6-7.8 yakıt tüketimi vardır FSİ motorların.1.6 düz motor 9dan aşşağı düşeceğini sanmıyorum.Daha önce onuda kullanıdğımdan biliyorum GOLFÜ biraz araştırın aklınıza yatan bir modeli alın.

Alıntıları Göster
    İkisi de aynı grubun araçları (Volkswagen grubu Skoda da dahil)...İkisi de kaliteli araçlar...Fakat benim şahsi görüşüm Golf'ün yüzünün eskidiği yönünde...2004 yılından bu yana üretilen bir kasa...Seat Leon ise 2006 yılında üretime konulmuş keskin hatlarıyla bakışları üzerine çeken daha sportif bir hatchback...Donanım olarak da Leon öndedir...Cruise control, park sensörü vs. ...Yerinizde olsam tercihim Seat Leon olurdu ve LPG dönüşümü yaptırıp uzun süre severek binerdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: İsyanlı Sükût

İkisi de aynı grubun araçları (Volkswagen grubu Skoda da dahil)...İkisi de kaliteli araçlar...Fakat benim şahsi görüşüm Golf'ün yüzünün eskidiği yönünde...2004 yılından bu yana üretilen bir kasa...Seat Leon ise 2006 yılında üretime konulmuş keskin hatlarıyla bakışları üzerine çeken daha sportif bir hatchback...Donanım olarak da Leon öndedir...Cruise control, park sensörü vs. ...Yerinizde olsam tercihim Seat Leon olurdu ve LPG dönüşümü yaptırıp uzun süre severek binerdim...

Alıntıları Göster
    güzel bir golf bulursanız iyi bir tercih olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: geremy

güzel bir golf bulursanız iyi bir tercih olacaktır.

Alıntıları Göster
    Golf tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Golf tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    GOLF +1 daha ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: until

GOLF +1 daha ekleyin

Alıntıları Göster
    motorlar fsi ise performansları aynıdır

kalite, konfor golf'te

2. elde tartışmasız golf'te

golf al arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

motorlar fsi ise performansları aynıdır

kalite, konfor golf'te

2. elde tartışmasız golf'te

golf al arkadaşım

Alıntıları Göster
    leon un görüntüsü çok hoş gerçekten...ayrıca seat kaliteli bir marka...

ama vw golf almak daha mantıklı....her yönüyle pişman etmez....
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MorphY-

leon un görüntüsü çok hoş gerçekten...ayrıca seat kaliteli bir marka...

ama vw golf almak daha mantıklı....her yönüyle pişman etmez....

Alıntıları Göster
    seat motor vw golfle aynı motor , ben olsam dikkat çekicilik karizma açısından siyah bir leon alırım , golf herkeste var hemde kasa değişecek ama karar senin 2. elde seat her zaman satılır bende 94 toledo var çok severek biniyorum en azından farklı olmak ayrı bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: mendel50

seat motor vw golfle aynı motor , ben olsam dikkat çekicilik karizma açısından siyah bir leon alırım , golf herkeste var hemde kasa değişecek ama karar senin 2. elde seat her zaman satılır bende 94 toledo var çok severek biniyorum en azından farklı olmak ayrı bişey

Alıntıları Göster
    peki bu golfün piyasası kaçadır çok farklı ve uçuk rakamlar var piyasada 1.6 comfortline da

• quote:

peki bu golfün piyasası kaçadır çok farklı ve uçuk rakamlar var piyasada 1.6 comfortline da

Alıntıları Göster
    tabiki siyah bir seat leon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ba2khan

tabiki siyah bir seat leon

Alıntıları Göster
    golf ün yeni kasası bekleniyor belki bu yuzden ufak bir deger kaybı olabilir.

leon stylance alırsan full bi aracın olur.hem yuzu daha yeni.

leonla şehir içinde 10lt altını gormedim.

ozellikle merak ettigin birşey varsa cevaplarız

kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincher

golf ün yeni kasası bekleniyor belki bu yuzden ufak bir deger kaybı olabilir.

leon stylance alırsan full bi aracın olur.hem yuzu daha yeni.

leonla şehir içinde 10lt altını gormedim.

ozellikle merak ettigin birşey varsa cevaplarız

kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    golf golftür...
    leon a binmedim ancak kalite olarak golfle aynı olurmu şüphelerim var...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.