Şimdi Ara

Volvo S80 T6 Bu araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
11.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Volvo / S80 / 2.8 T6 / HAMZA OTOMOTİVDEN sahibinden.comda - 693747087
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-hamza-otomotivden-opsiyonlanmistir-693747087/detay

• işini bilen bir al satçı bunu bi güzel iç dış yıkasa, biraz parlatsa, sonrasında lüks bir villa önünde fotoğraf çekip ilana verse buradaki yorumların yüzde 90 ı değişir emin olun.

Kendi yorumuma gelecek olursak bu aracın en çok korkulacak yanı şanzuman, sonrasında turbo aksamıdır.

araca en az 10.000 tl ayırıp volvo ustanız da varsa alınabilir.
    Bence alınmaz.
    1-Model yılı çok eski. T6 alınacaksa makyajlı kasa 2005-2006 alınmalı (Yani 2.9 olanlar).
    2-Hiç temiz bakılmış bir araca benzemiyor. Fiyatından belli zaten.
    3-Çok ucuz. Alınası T6'lar 55'den aşağı gitmiyor.
    4-@CemUsUs

İlla s80 alacaksanız 2.0T bakın, yürütmesi daha kolay. Ama bu bütçeyle yaşlı bir volvoya hele hele s80'e hiç bulaşılmaz. Daha bunun tamiri bakımı yürütmesi var. Tabii ben tamir işlerinden anlarım, arabayı kendim adam ederim derseniz orası başka..
    Yapay Zekanın Yanıtı

Volvo S80 T6: Alınır mı?

Volvo S80 T6, İsveçli otomobil üreticisi Volvo Cars tarafından üretilen orta boy lüks bir sedan otomobildir. 2.9 litrelik çift turboşarjlı sıralı altı silindirli motora sahip olan T6 modeli, yüksek performans ve rafine sürüş deneyimi sunar.

Volvo S80 T6, etkileyici bir güç ve tork çıkışına sahiptir ve etkileyici hızlanma ve yol tutuşu sağlar. Aynı zamanda, lüks bir kabin, zengin özellikler ve gelişmiş güvenlik teknolojileriyle donatılmıştır.

Ancak, Volvo S80 T6'yı satın almadan önce dikkate alınması gereken bazı hususlar vardır. Bunlar arasında yüksek yakıt tüketimi, pahalı bakım maliyetleri ve bazı rakiplerine kıyasla sınırlı iç mekan alanı sayılabilir.

Volvo S80 T6 hakkında çeşitli yorumlar mevcuttur. Bazı kullanıcılar aracın performansından, lüksünden ve güvenliğinden övgüyle bahsederken, bazıları yakıt verimliliğinin ve bakım maliyetlerinin bir endişe kaynağı olduğunu belirtmiştir.

Volvo S80 T6 2.8

Volvo S80 T6 2.8 modeli, 2007-2010 yılları arasında üretilmiştir. Bu modelde, 2.8 litrelik sıralı altı silindirli bir motor bulunmaktadır. T6 2.9 modeline göre daha az güç ve tork sunmasına rağmen, yine de etkileyici bir performans sunar.

Genel olarak, Volvo S80 T6, performans, lüks ve güvenlik arayanlar için sağlam bir seçenektir. Ancak, potansiyel alıcıların aracın yakıt tüketimi, bakım maliyetleri ve iç mekan alanıyla ilgili endişelerini dikkate almaları gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence alınmaz.
    1-Model yılı çok eski. T6 alınacaksa makyajlı kasa 2005-2006 alınmalı (Yani 2.9 olanlar).
    2-Hiç temiz bakılmış bir araca benzemiyor. Fiyatından belli zaten.
    3-Çok ucuz. Alınası T6'lar 55'den aşağı gitmiyor.
    4-@CemUsUs

İlla s80 alacaksanız 2.0T bakın, yürütmesi daha kolay. Ama bu bütçeyle yaşlı bir volvoya hele hele s80'e hiç bulaşılmaz. Daha bunun tamiri bakımı yürütmesi var. Tabii ben tamir işlerinden anlarım, arabayı kendim adam ederim derseniz orası başka..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 30 Mayıs 2019; 0:38:34 >
  • Çakarları olduğu için kesin alınır...
  • araba kimin ustune yikilsam diye bekliyor adeta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feleğin çemberinden geçmiş gibi duruyor. Yakından gidip bakıldığında da bu konuda şaşırtacağını sanmam.
  • Oto tamirci bir abin, dayın, amcan varsa alınır.
  • ocağa değil direk sahibine diker inciri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Volvo V40 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    BMW 320İ Alınır Mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sandık motor isterse yarın bir gün, adamı yandım adam deyip, Bulgar sınırına kadar koşturabilir, aman dikkat. Ekmeği yenmiş olabilir!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almamak için çok geçerli sebepler;

1-) 2001 model Volvo
    2-) 315.000 km'de Volvo
    3-) Çok ucuz Volvo
    4-) Galeriden çok ucuz, yüksek km, yaşlı Volvo
  • araç yeşillikler içinde daha yola bile çıkmamış dikkat edin :)
  • Şanzımanı bitiktir bu aracın t6 lar t5 ve 2.0t ye göre daha sorunlu aletler eğer 36 bin liranız varsa alın 315.000 km bu araçlar için km değil

• işini bilen bir al satçı bunu bi güzel iç dış yıkasa, biraz parlatsa, sonrasında lüks bir villa önünde fotoğraf çekip ilana verse buradaki yorumların yüzde 90 ı değişir emin olun.

Kendi yorumuma gelecek olursak bu aracın en çok korkulacak yanı şanzuman, sonrasında turbo aksamıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

işini bilen bir al satçı bunu bi güzel iç dış yıkasa, biraz parlatsa, sonrasında lüks bir villa önünde fotoğraf çekip ilana verse buradaki yorumların yüzde 90 ı değişir emin olun.

Bu araçların turbosu çok sağlam turbo dan yana sıkıntı olmaz tamiratıda ucuz hem su hem çalışma mantığından dolayı yağ soğutmalı korkulacak şey şanzıman

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Almamak için çok geçerli sebepler;

1-) 2001 model Volvo
    2-) 315.000 km'de Volvo
    3-) Çok ucuz Volvo
    4-) Galeriden çok ucuz, yüksek km, yaşlı Volvo
    2000 model Volvo'ya biniyorum, ısırmadı henüz.
    Benim Volvo'da 255 binde, henüz patlamadık. Nacker'inki 290 binde. Öyle 300 binde bitecek araç değildir.

Ama 26 bin lira çok ucuz. S40 T4 vermiyorlar o paraya. Hayır çok dökük de durmuyor ama 26 bin liraya veriyorsa bir şey vardır illa ki.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Ooo hocam sen geride kalmışın ben 400 geri sayımına başladım.
    Volvo S80 T6 Bu araç alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

ocağa değil direk sahibine diker inciri.

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Ooo hocam sen geride kalmışın ben 400 geri sayımına başladım.
    Oo hayırlı olsun hocam, arabayı en yakın çöplüğe atabilirsiniz.

• 15 20 yaş arasında bir araç alacaksam kesinlikle japon alırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Sormayın ya ben de çöp kutularının yanından geçerken niye direksiyon çekiyor acaba diyordum. Meğer bu yüzdenmiş.
    Anahtarı kontakta bıraksak olur mu?

Şakası bir yana gavur gibi gidiyorlar hala. Arabaya binen kadrana bakmadan inanmıyor 300 binde olduğuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 31 Mayıs 2019; 21:56:3 >
  • Cok cok cok uzak durulmasi gereken bir arac . Sanziman arizasindan motor arizasina icindeki yuzlerce dugme arizasindan beyin arizasina kadar cok is acar basiniza . Ayrica performansli bir aractir ancak yakiti 20-25 litreleri gorur performansli kullanimda .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.