Şimdi Ara

Vücut ağırlığı ile fit olma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Göbek aldı başını gidiyor, boya göre 6-7 kilo fazlam var. Kollar incecik max 6-7 şınav çekebiliyorum. 15 dk yürüsem kalp krizi geçiriyorum sigara içmememe rağmen. Amacım göbek gitsin, fit olayım çok çılgın hayallerim yok yani vücut anlamında. Evde dambıl bile yok. 3. kattayım. Çok hoplamadan zıplamadan full body için ne gibi hareketler yapabilirim. Youtubede önüne gelen 10dk 15dk fit workout videolar falan çekiyorda onlara uyayım mı bilemedim. Haftada kaç gün çalışmalıyım? Ağırlık arttırma işini evde nasıl yapabilirim? Belli bir sayıdan mı gitmek daha iyi olur yoksa yapabildiğim kadar max yapmalımıyım hareketleri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Freeletics diye bir ücretli uygulama var onu indirip deneyebilirsin.Hedefini seçiyorsun sana uygun programlar yazıp koçluk yapıyor.Veya Madbarz isimli uygulamayı da deneyebilirsin.
  • egun. E kullanıcısına yanıt
    Hocam ücretsiz olanı yok mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette madbarz ın rutinleri var yağ yakma rutinlerini bulup bunları yapabilirsin.
  • egun. E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Insanity workout, focus t25, insanity max 30 bunları araştır torrentde de var bulamazsan yandex de arat videoları çıkıyor
  • Y2Jericho kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.