öncelikle tüm forma selamlar. aranıza yeni katıldım arkadaşlar. benim şöyle bir sıkıntım var şimdiden yardımlarınızı bekliyorum. aracımın su eksiltmesin den dolayı kontrol ettim su flansından olduğunu gördüm değiştirdim fakat tekrardan su ikazı lambası yandı ve stop yazısı cıktı. baktım su seviyesi min. altına düşmüş. bütün hortumları flansları lpg reglatörnü radyatörü kontrol ettim fakat bi sizinti yok. adananın ilcesinde ikamet ediyorum bu aralar yağışlardan dolayıdır dediğim aracın sol tarafında su birikintisi gördüm bi kısmını kuruladım fakat geçmedi su tahliyesinide temizledim fakat 1 haftadır yağmur olmamasına ragmen su bi türlü kurumadı. kafama dank etti o sırada ve kaloriferden kaçırdığını düşündüm. şimdi size asıl sorum bu kalorifer radyatörünü nasıl kontrol edebilirim.kokpiti tamamen sökmem gerektiğini söylediler fakat pek mantıkı gelmedi daha kolay bi yolu yokmu bu işin. ayrıca kaçak ordan değilse boşuna kokpit sökmek istemiyorum.ayrıca kokpiti sökmem gerekirse bu işi nasıl yapabilirim elim yatkın bu işlere. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.