Şimdi Ara

win 10 güncelleme rezaleti ve tavsiye sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım bozuldu format attım. 30 dakikada win 10 kurdum. 3 saatte güncelleme aldı. ve bir saatte sistem güncellemesi falan filan derken beş saat tüm günümü yedi. şimdi siz bu işletim sistemine küfretmez misiniz?
    Yok mu şu windows rezaletini ortadan kaldıran bir işletim sistemi tavsiye edecek olan. varsa söylesin kaldırıp onu kuracam.

• Windows 10 sıfırlama şeysini kullanarak güncellemeleri kaybetmeden bilgisayarı sıfırlayabilirsin. Driver ile uğraşmayayım diyorsan duyduğuma göre Linux için driver kurmak gerekmiyormuş çünkü her driver içindeymiş.
    NOT: Driver yüklediği için o kadar bekletiyor bence de sinir bozucu bir durum. Keşke driverları kendimiz kurmak zorunda olsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 4 Ağustos 2017; 21:30:13 >
  • Etmem. Vista kullanmadın galiba En iyi Win10
  • Arkadaşlar linux su keşfettim her bir sürümü harika. Ubuntu 17.10 harika, linuxmint mate, kde harika. ElemetryOs harika. Pardus zaten madenin Türk. Bence bu kadar işletim sistemi içinde windowsa hapsolmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebilsebil S kullanıcısına yanıt
    İstediğim programlar Windows'ta ne yazık ki... Yoksa bu Windows 10'dan bende nefret ettim. Yukarıda bir arkadaş Vista'yı kötülemiş. Şimdi bir SP2 denesin bakalım kötülenecek bir şey bulacak mı? Bu yargılı insanlardan bıktım artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.