Bildirim
Windows 8 Yükseltme Sürümü(75 TL olan) ile sıfırdan kurulum yapan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben sıfırdan yükselttim. sorunsuz çalışıyor şu an -
iso dosyasını indirdim, dvd ye çektim ve sıfırdan kurulum yaptımquote:
Orijinalden alıntı: Kara Kitap
ben sıfırdan yükselttim. sorunsuz çalışıyor şu an -
bende sıfırdan yükledim. Hatta harddiske komple format çektim. Yani işletim sistemsiz bıraktım. Açılırken işletim sistemi yok diyordu. Hakkaten temiz oldu. -
Ben de az önce satın aldım.75 liraya. bazıları 20 tl ye kampanya kod satıyor. onlara vereceğim parayı bizzat windows yapımcılarına verdim. ama sonrasonda windows 8 i indirmedim. sadece key var elimde bu keyi evde hali hazırda windows 8 kurulmuş pc yi aktive edeceğim. sizce bir sorun çıkar mı?quote:
Orijinalden alıntı: akin_orta
bende sıfırdan yükledim. Hatta harddiske komple format çektim. Yani işletim sistemsiz bıraktım. Açılırken işletim sistemi yok diyordu. Hakkaten temiz oldu.
--
bir de bazı arkadaşlar temiz kurulumda aktivasyon sorunları yaşamış. windows 8 in üstüne tekrar windows 8 yükleyince aktivasyon oluyormuş. bilgisi olan var mı bu konuda?
GÜNCELLEME
Windows 8'in kendi yüklediği iso'dan dvd yazdırdım. Onunla boot ederek SIFIRDAN TEMİZ kurulum yaprım (her parçayı sil dedim biçimlendir demedim sadece sil dedim) Pc açıldığında kendi kendine aktif olmuş bile..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 11 Kasım 2012; 2:29:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sulphur
Ben de az önce satın aldım.75 liraya. bazıları 20 tl ye kampanya kod satıyor. onlara vereceğim parayı bizzat windows yapımcılarına verdim. ama sonrasonda windows 8 i indirmedim. sadece key var elimde bu keyi evde hali hazırda windows 8 kurulmuş pc yi aktive edeceğim. sizce bir sorun çıkar mı?
--
bir de bazı arkadaşlar temiz kurulumda aktivasyon sorunları yaşamış. windows 8 in üstüne tekrar windows 8 yükleyince aktivasyon oluyormuş. bilgisi olan var mı bu konuda?
GÜNCELLEME
Windows 8'in kendi yüklediği iso'dan dvd yazdırdım. Onunla boot ederek SIFIRDAN TEMİZ kurulum yaprım (her parçayı sil dedim biçimlendir demedim sadece sil dedim) Pc açıldığında kendi kendine aktif olmuş bile..
Widows 8 keyi alırken windowsun kendi verdiği iso genelde aktive ediyor.
-
Arkadaşlar yani benim anladığım, bende 75 liraya pro sürümünü şimdi satın alıp dvd ye yazınca, yeni alacağım sisteme (haftaya pc min 5 bileşenini değiştirecem, yeni bir harddisk alacam) temiz kurulum şeklinde win 8 yükleyebilirim değil mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Want toquote:
Orijinalden alıntı: Sulphur
Ben de az önce satın aldım.75 liraya. bazıları 20 tl ye kampanya kod satıyor. onlara vereceğim parayı bizzat windows yapımcılarına verdim. ama sonrasonda windows 8 i indirmedim. sadece key var elimde bu keyi evde hali hazırda windows 8 kurulmuş pc yi aktive edeceğim. sizce bir sorun çıkar mı?
--
GÜNCELLEME
Widows 8 keyi alırken windowsun kendi verdiği iso genelde aktive ediyor.
Alıntıları Göster
-
YÜKLERSİN SORUN ÇIKMAZquote:
Orijinalden alıntı: espositos
Arkadaşlar yani benim anladığım, bende 75 liraya pro sürümünü şimdi satın alıp dvd ye yazınca, yeni alacağım sisteme (haftaya pc min 5 bileşenini değiştirecem, yeni bir harddisk alacam) temiz kurulum şeklinde win 8 yükleyebilirim değil mi ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: mem006
YÜKLERSİN SORUN ÇIKMAZ
Eyvallah hocam teşekkür ettim. -
quote:
quote:
YÜKLERSİN SORUN ÇIKMAZ
Eyvallah hocam teşekkür ettim.
yalnız indirme yaparken hiçbir şey seçeneğini seçmeyi unutma yoksa temiz kurulum yapamazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: mem006quote:
quote:
YÜKLERSİN SORUN ÇIKMAZ
Eyvallah hocam teşekkür ettim.
yalnız indirme yaparken hiçbir şey seçeneğini seçmeyi unutma yoksa temiz kurulum yapamazsın
Alıntıları Gösterquote:
yalnız indirme yaparken hiçbir şey seçeneğini seçmeyi unutma yoksa temiz kurulum yapamazsın
Uyarı için teşekkürler
-
Bende sıfırdan kurdum. Harddiskte ne var ne yok sildim. Hiç bir şey bırakmadan, sıfırdan Win8 i kurdum sorunsuz çalışıyorquote:
Orijinalden alıntı: espositosquote:
Uyarı için teşekkürler
Alıntıları Göster -
Hep internetten indirilen iso için konuşulmuş da peki orjinal 125 liraya satılan versiyonu alıp da sıfırdan kurulum yaptınız mı ya da yaptığını bildiğiniz arkadaş eş dost var mı?quote:
Orijinalden alıntı: lordmemo93
Bende sıfırdan kurdum. Harddiskte ne var ne yok sildim. Hiç bir şey bırakmadan, sıfırdan Win8 i kurdum sorunsuz çalışıyor
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmednaim
Hep internetten indirilen iso için konuşulmuş da peki orjinal 125 liraya satılan versiyonu alıp da sıfırdan kurulum yaptınız mı ya da yaptığını bildiğiniz arkadaş eş dost var mı?
DVD kutu yükseltmesini diyorsanız ben yaptım, diski böldüm, Win XP Home 32- Bit bir bölümde iken diğer bölüme Win 8 Pro 64-Bit kurdum, böylece iki işletim sistemi de sorunsuz çalışıyor.
Ama bu Ekim ayı sonunda idi, son iki haftadır çelişkili ifadeler duyuyorum, kimi ben sıfırdan kuramadım, MS açığı kapatmış diyor, kimi de hadi oradan ben sorunsuzca yaptım. Bir kez daha dolanıp bu konudaki son gelişmelere bakmak faydalı olabilir. -
Sıfır HDD'ye 75 tl ödeyip 8'i kurdum ama etkinleştirme istiyor. Ne yapmam gerekiyor acaba arkadaşlar?quote:
Orijinalden alıntı: Motanquote:
Hep internetten indirilen iso için konuşulmuş da peki orjinal 125 liraya satılan versiyonu alıp da sıfırdan kurulum yaptınız mı ya da yaptığını bildiğiniz arkadaş eş dost var mı?
DVD kutu yükseltmesini diyorsanız ben yaptım, diski böldüm, Win XP Home 32- Bit bir bölümde iken diğer bölüme Win 8 Pro 64-Bit kurdum, böylece iki işletim sistemi de sorunsuz çalışıyor.
Ama bu Ekim ayı sonunda idi, son iki haftadır çelişkili ifadeler duyuyorum, kimi ben sıfırdan kuramadım, MS açığı kapatmış diyor, kimi de hadi oradan ben sorunsuzca yaptım. Bir kez daha dolanıp bu konudaki son gelişmelere bakmak faydalı olabilir.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: plus8
Sıfır HDD'ye 75 tl ödeyip 8'i kurdum ama etkinleştirme istiyor. Ne yapmam gerekiyor acaba arkadaşlar?
http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/tm.htm
Bu konuda etkinleştirme sırasında sorun yaşıyanlar için çözüm var, bir bakın isterseniz. -
Ben aldım hocam ve dvd den sıfırdan kurdum dvd yaratıp. 15 tl ye promosyon kodu aldım ve de 29 tl ye satın aldım toplamda bana 44 tl ye gelmiş oldu yaniquote:
Orijinalden alıntı: Helveticaquote:
Orijinalden alıntı: plus8
Sıfır HDD'ye 75 tl ödeyip 8'i kurdum ama etkinleştirme istiyor. Ne yapmam gerekiyor acaba arkadaşlar?
http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/tm.htm
Bu konuda etkinleştirme sırasında sorun yaşıyanlar için çözüm var, bir bakın isterseniz.
Alıntıları Göster
-
Arakdaşlar, vatanbilgisayardan gittim 126 liraya kutulu aldım Pro'yu, 64 bit DVDsinden kurulum yaptım sıfırdan, herşeyi sildim baştan kurdum, içinden çıkan şifreyi girdim hiçbir sorun yok. Aktivasyon da oldu.quote:
Orijinalden alıntı: THEKNIGHT
Ben aldım hocam ve dvd den sıfırdan kurdum dvd yaratıp. 15 tl ye promosyon kodu aldım ve de 29 tl ye satın aldım toplamda bana 44 tl ye gelmiş oldu yani
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar bu nasıl iş anlamadım. Microsoft'un sitesinde sıfırdan kurulum yapamazsınız diyor, destek numarasını aradım onlarda sıfırdan kurulum yapamazsınız sistemde mutlaka windows yüklü olmalı diyor. Buraya bakıyorum sıfırdan kurulum yaptım diyorsunuz.quote:
Arakdaşlar, vatanbilgisayardan gittim 126 liraya kutulu aldım Pro'yu, 64 bit DVDsinden kurulum yaptım sıfırdan, herşeyi sildim baştan kurdum, içinden çıkan şifreyi girdim hiçbir sorun yok. Aktivasyon da oldu.
Alıntıları Göster
Harddiskinde windows yüklü olmadan kurabilen var mı? Yani kurulum ekranından formatlayıp temiz kurulum yapıp yapmadığınızı sormuyorum. Sıfır harddiske ya da ya da sadece linux vs. olan bir harddiske kurabiliyormusunuz bunu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BenGiDeR
Arkadaşlar bu nasıl iş anlamadım. Microsoft'un sitesinde sıfırdan kurulum yapamazsınız diyor, destek numarasını aradım onlarda sıfırdan kurulum yapamazsınız sistemde mutlaka windows yüklü olmalı diyor. Buraya bakıyorum sıfırdan kurulum yaptım diyorsunuz.
Harddiskinde windows yüklü olmadan kurabilen var mı? Yani kurulum ekranından formatlayıp temiz kurulum yapıp yapmadığınızı sormuyorum. Sıfır harddiske ya da ya da sadece linux vs. olan bir harddiske kurabiliyormusunuz bunu?
"Sıfır kurulum" deyimi yanlış kullanılıyor, "Temiz kurulum" deyimi kullanılmalı, yoksa kafalar böyle karışıyor.
İzah edeyim, makinenizde korsan dahi olsa yükseltmeye uygun bir işletim sistemi (XP, Vista, Win 7) yoksa yükseltme kurulumunu hiçbir şekilde yapamazsınız.
Varsa üç şekilde kurulum yapabilirsiniz;
1- Halihazır sisteminiz Win 7 ise program ve ayarlarınızı muhafaza ederek Win 7 üzerine Win 8 kurabilirsiniz.
2- Halihazır sisteminiz üzerine hiç bir şeyi muhafaza etmeyerek temiz kurulum yapabilirsiniz.
3- Hard diskinizdeki bir başka bölüm üzerine kurulum yaparak eski işletim sisteminizi de muhafaza edebilir, ileride isterseniz onu silebilirsiniz. Bu işlem de temiz kurulum deyimine girer.
Sıfır kurulum işletim sistemi olmayan bir makineye kurulum anlamında kullanılırsa kavram kargaşası doğmaz.
Hulasa, Sıfır kurulum yapamaz, ama temiz kurulum yapabilirsiniz..
Benzer içerikler
- your device ran into a problem and needs to restart hatası
- windows 8.1 türkçe dil paketi indir
- komut istemi
- pc şifre değiştirme
- bilgisayara şifre nasıl koyulur windows 11
- windows 10 şifre kaldırma
- windows defender kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X