|
Windows ile airpods deneyimi (inceleme)
-
-
merhaba benim masa ustu bilgisara var toplama airpods var nasıl bağlayabilirim oyunlarda filan kulaklık ve mikrofon görevi için yapabilirmiyim ne gerekiyor bunun için bilgisaray orjinal windows 10 surum 1809 -
usb bluetooth dongle alacaksınız, mikrofon ile kulaklığı eş zamanlı kullanmak isterseniz bilgisayara hands free modunda tanıtmak gerekiyor o zaman ses kalitesi düşüyor. sadece kulaklık olarak kullanacaksanız dongle alın -
Merhaba.
Hangi usb dongle'ı kullanıyorsunuz?
Usb dongle'ların bazıları Airpods'la uyumsuzmuş. Windows 7'de driver sorunları da çok oluyormuş.
Ben windows 7'li bilgisayarda Airpods kullanmak istiyorum da işin içinden çıkamadım. -
Eger Windows icin kullanmayi dusunuyorsaniz ve mikrofon sizin icin onemliyse almanizi onermem. Ben Apple cihazlarim icin kullaniyorum fakat sirket bilgisayarina Windows ile kullandigimda arkadasin dedigi gibi hem mikrofon hem kulaklik ayni anda kullanildiginda ses kalitesi cok kotu oluyor. -
Ben de iPhone’la kullanırken memnunum fakat Windows’ta da aynı rahatlıkta kullanmak istiyorum, kablosuza alışınca kablolular zulüm gibi geliyor.
Mikrofon hiç önemli değil. Dersler için ses kaydı ve bazen de müzik dinlemek için kullanacağım sadece.
Laptopum biraz eski, bt vericisi yok, windows 7 yüklü. Buna uygun bir dongle bulamadım gitti
Bulduklarımın da driver sorunu var falan yazmışlar hep.
Teşekkür ederim bu arada yorumunuz için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 18 Mayıs 2020; 15:52:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
selam bende şu Schulzz Rocketek USB Bluetooth Adaptör Csr V4.0 Mni Dongle var sorun olur mu acaba AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık alsak?quote:
Orijinalden alıntı: SAMET/
usb bluetooth dongle alacaksınız, mikrofon ile kulaklığı eş zamanlı kullanmak isterseniz bilgisayara hands free modunda tanıtmak gerekiyor o zaman ses kalitesi düşüyor. sadece kulaklık olarak kullanacaksanız dongle alınwww.hepsiburada.comSchulzz Rocketek USB Bluetooth Adaptör Csr V4.0 Mni Dongle Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/schulzz-rocketek-usb-bluetooth-adaptor-csr-v4-0-mni-dongle-p-HBV00000LK63F?magaza=Elitsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Mayıs 2020; 8:26:43 >
-
eline sağlık -
Bende yaklaşık 4 5 aydır windowsta kullanıyorum. Eğer ki mikrafonda açarsanız ses kalitesi berbat oluyor. Mikrafon kapatınca ses kalitesi iyi. Birde zamanla kulakta sanki ısınma yapıyor -
hocam bende ise airpoods baglanıyor 1 dakika sonra baglantıyı kesiyor nedendir acaba
-
şimdi ise bağlantıyı bi kesiyor bi baglıyor
-
windows bilgisayarla kullanamayan arkadaşlar için şöyle bir önerim var. Ses çıkışınızı airpods stereo olarak ayarlayın. mikrofon ayarlarında ise giriş aygıtı olarak airpods handsfree modunu seçin. ben bu şekilde denediğimde herhangi bir problemle karşılaşmadım. deneyip görüşlerinizi aktarabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulkerfurkan -- 13 Kasım 2020; 16:34:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ulkerfurkanwindows bilgisayarla kullanamayan arkadaşlar için şöyle bir önerim var. Ses çıkışınızı airpods stereo olarak ayarlayın. mikrofon ayarlarında ise giriş aygıtı olarak airpods handsfree modunu seçin. ben bu şekilde denediğimde herhangi bir problemle karşılaşmadım. deneyip görüşlerinizi aktarabilirsiniz.
Kullanilamiyor degil fakat mikrofonu da ayni anda kullanmak istediginizde kulaklik ses kalitesi cok dusuyor.
-
Siz bu şekilde denediniz mi acaba? Ben şu anda böyle kullanıyorum ve sıkıntı yok gibi görünüyor. Şöyle bir ayar yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulkerfurkan -- 13 Kasım 2020; 18:55:46 > -
bu mikrofonu açınca ses bozulma olayı sadece windows bilgisayarlarda mı oluyor? neden olabilir böyle birşey?
-
W200 BT kulaklıkta sağ alt tarafta ses simgesinden direkt hands free seçince ses bozuluyor ancak ilettiğiniz görselde ki gibi olunca ses kalitesinde bozulma yok. Akşam evde deneyeceğim ancak W830BT de mikrofon hiç görünmüyordu sanki bu altta ki mikrofon seçeneğinde, sadece bilgisayar mikrofonu çkıyordu.
-
İşte aradığım konu, ekledim ben de w10’u bağlamaya çalışıyordum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bluetooth ayarlarını açınca airpods gözükmüyor benimle aynı sorunu yaşayan var mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
AirPods'u eşleme moduna alıyor musunuz? Kapak açık ve kulaklıklar içindeyken arkasındaki düğmeye 2 saniye basılı tutun, ışık beyaz yanıp sönmeye başladığında Windows'tan cihaz ekleme menüsüne girin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi deniyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek
- safari geçmişi görme
- iphone 11 mi 13 mü yorumlar
- siri konuşmuyor sadece yazıyor
- iphone klavye rengi değiştirme
- telefonu webcam olarak kullanma
- iphone uygulama gizleme
- iphone 15 batarya kaç mah
- iphone servis yok hatası
- iphone"a app store harici uygulama yükleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X