Şimdi Ara

wv servis bakım - dışarıda yaptırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir fikrinizi alıcam, 15 bin bakımım geldi. araç 2023 ağustos alınma garantisi devam ediyor

sadece yağ yağ filtresi ve tıpaları değiştiriyor yetkili servis diğer filtreleri 30 binde değişime çıkarmış artık. 7 bin tl para istiyor

aynısını kendim dışarıda yaptırdığımda castrolün en güzel yağı ve mann marka filtre ile değişim ücreti dahil 2500 tl ye hallediyorum

sadece garanti kafamı karıştırıyor. sizce ne yapmam lazım ? servis özel yer fiyatları eskiden bu kadar fark yoktu. herşeyde olduğu gibi burada da uçmuş fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fark hep bu kadardı...

garantin varken devam ettir derim...hele dsg felan varsa araçta dışarıyı 2.500'dan 7.000'yi felan hesaplama

kucaklama durumunda daha büyük faturalar çıkıyor...

özel serviste yaptıracağım dersen yardımcı olurum (Servis ağı üzerinden destek veririm)

ama işin içerisinde biri olarak garantiyi sürdürmeni öneririm. 😇

• fark hep bu kadardı...

garantin varken devam ettir derim...hele dsg felan varsa araçta dışarıyı 2.500'dan 7.000'yi felan hesaplama

kucaklama durumunda daha büyük faturalar çıkıyor...

özel serviste yaptıracağım dersen yardımcı olurum (Servis ağı üzerinden destek veririm)

ama işin içerisinde biri olarak garantiyi sürdürmeni öneririm. 😇

• 2016 model Egea 1.6 multijet için 9800₺ istedi Karahallılar. Garantim yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araçta en ufak bir sensör bozulsa dünya kadar masraf çıkarıyor ince hesaplarla masraftan kaçarsan arıza durumunda fena yaparlar. Hele dsgli bir aracın var garanti bozmaya değmez

• tabiki servis. elbette dışarıda daha kaliteli filtreler ve kapalı bidon yağ almak daha mantıklı ancak vw araçlar pimi çekilmiş bekler. garanti ve iyi niyet indirimlerini kaçırmamak gerek.

• Ne marka olursa olsun sıfır araçta ilk bakımı aldığınız bayiye yaptırın ki 2 senelik garantide birşey çıkarsa muhatabınız olsun
    Aradaki farkı kafaya takmayın, teknolojik herşeyde beklenmedik bir üretim hatası olabilir, riske girmeye değmez

• Araca min 1.5milyon verip. Yapılan küçük hesaplar…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç statü simgesine dönüşmüş durumda. Durumu olmayanın bile gözü sıfırda. A noktasından b noktasına gidiş için kullanılıyor bu alet. 2. El niye almıyorsun dediğimde masraf masraf diye bahane sunuyor, lakin garanti uzatmak için 30 bin bayılmayı göze alabiliyor. Bu masraf değilmi yani şimdi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya hocam bende ona dikkat çekiyorum. Sıfırını Masrafsız diyerek binen adamlar vergisi algısı bakımı ıvırı zıvırı derken bir bakmışsın 2. El arabanın motorunu rektefe edecek para bayılmış oluyor.

Her türlü maliyet.

Ben sıfır araç almayacağım artık. Sıfırın maliyeti daha yüksek.

• Çoğu tamiratını kendim yapıyorum artık. Vaktim bol. Emekliyim. Ve sanayici tayfası tüm arkadaşım

• Hep böyle idi. Verdiğin 7 bin TL'nin %20'si kdv zaten. Geriye kalıyor 5500 TL, sanayi de 2500 TL civarına yapar. Milyonluk araç alıp garanti süresi içinde üçün beşin hesabını yapmak size kalmış birşey artık, buna göre kararı siz vereceksiniz. Fakat fiyatlarda bir gariplik yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.