Şimdi Ara

Yağ sızıntısı olan amortisör kesinlikle arızalı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustam aracı lifte kaldırdı. Gözle kontrol yapıp ön Amortisörlerin ikiside yağ sızdırmış, patlak dedi.

Yağlanan amortisör kesinlikle %100 arızalıdır diyebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genelde evet, aracı sallarsanız bir süre sonra salınımının da sorun olduğunu görürsünüz veya düz bir zeminde karşıdan bakarsanız bir taraf diğer tarafa göre daha aşağıda durur.

• Evet diyebiliriz.

Ufak yağ kaçaklarında amortisörün iç basıncı düştüğünden çukurlar daha fazla rahatsız eder, yüksek kaçaklarda amortisör iç basıncı zaten kalmadığından herşeyi arabanın içinde hissederiz. Kaçak azda olsa sonuç olarak arızalıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 31 Mart 2024; 1:10:47 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Peki değiştirmek elzem midir? Birde maher diye bir marka kullandığını söyledi usta fiyat olarakta uygunmuş. Ben araştırdım Türk malı ama pek bir bilgi bulamadım marka hakkında... Marka konusu çok mühim mi sizce?

• Maher çin malıdır, altay otomotivin çinde ürettirip ithal ettiği ürün. Maher olarak Türkiyede ürettirdiği ürünler var fakat amortisörleri çinde ürettiriyor. Maysan ve Monroe araştırın.

• Motosiklet amortisöru yağ kacaginda yeni conta ve yağ değişimi yapılıp devam edilir.

Arabada neden kullan-at yapılıyor?

• Hocam orijinal veya orijinal ayarında parça kullanmak lazım amortisörde çünkü aracın yol tutuşu ve konforunu ciddi şekilde etkiliyor…Marka olarak sachs,optimal önerebilirim…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ES3NT kullanıcısına yanıt

Maher kalitesiz mi?

• toyota16 T kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.