|
Yeni Alfa Romeo Tonale'in dizel versiyonu da geldi: İşte fiyat listesi ve özellikleri
-
-
Muazzam
-
Piyasa koşullarına göre fiyatı uygun duruyor. Segmentleri aynı olarak hatırlasamda DS4 SUV'dan ziyade HB gibi duruyordu fotoğraflarda. Öyle değilde boyut aynıysa DS4 tercih edilebilir.
-
DS4 suv değil zaten.
-
Bu fiyatlara satılan araçlarda donanım ile segmentasyon yapmaya bir anlam veremiyorum. 1.25 m TL ye araç alacağım ve 50K için donanımdan feragat mi edeceğim? Anlamsızlık, en dolusu gelmeli sadece belki spor ve konfor olarak donanım çeşitliliği sağlanabilir, illa segmentasyon yapılacaksa...
-
Ne kadar iyi marka ve model olursa olsun Türkiye pazarında tutulmaz. Türkiye'de Alman alışkanlığı var bu yüzden daha ne markalar ne modeller Türkiye pazarında harcanır giderler
-
adamlar ilk partiyi 15 dakikada satti,ikinciyi tahminimce 20 dakikada bitirirler:) eskidendi o alman malman işleri.275 lik versiyonu merak ediyorum.fena birsey olsa gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Eylül 2022; 21:7:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İçi çok kalitesiz arkadaşlar maalesef o paralar verilmez. Hani 1.09 a cupra falan veriyor adamlar imkanı yok rekabet edemez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece bakalım ve okuyalım. Sahip olmak için de şükür edelim ve porsiyonları küçültelim o zaman ölünce sahip oluruz
-
Görmek yetiyor bize
-
dizel bitmez çakma çevreciler ağlıyor...
-
İyi de bir araç sadece iç
Mekan kalitesinden mi ibaret?
Yurtdışı testlerini izledim sürüş dinamiklerinde yine sınıfının lideri. Klasik Alfa Romeo işte
Yalıtımını çok övüyorlar bu aracın. Premium e segment gibi yalıtımı varmış.
Bugün tucson test ettim. Yalıtımı iyi değil bariz şekilde. Accord test ettim, fena değildi. Cupra formenter test yaptirmadilar. Randevu ile yaptırıyoruz vs. Bayii ağzına kadar cupra formenter dolu. Bu aracı da merak ediyorum.
Bayiilerin tutumu hiç hoş değil yalnız. Aksesuar olayı devam ediyor. Tucsona elektrikli bagaj, kamera, seramik vs eklemiş, liste fiyatının 60bin üstünü istiyor.
Şuanki kurla 1 milyondan 5 kuruş fazla etmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea Cross'un Makyajlı hali gibi duruyor...
-
Alfa yerine Dodge Hornet versiyonuyla gelseydi acaba yine böyle derler miydi yazanlar çok merak ediyorum
-
Alakası yok.Direksiyona bir geçip turlasan egea ile uzaktan yakından alakası olmadığını anlarsın.Gerçi görünüm ve tasarım anlamında da cross ile uzaktan yakından alakası yok.Göz var nizam var
Yok fiorino
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu fiyatlara satılan araçlarda donanım ile segmentasyon yapmaya bir anlam veremiyorum. 1.25 m TL ye araç alacağım ve 50K için donanımdan feragat mi edeceğim? Anlamsızlık, en dolusu gelmeli sadece belki spor ve konfor olarak donanım çeşitliliği sağlanabilir, illa segmentasyon yapılacaksa...
|
İçi çok kalitesiz arkadaşlar maalesef o paralar verilmez. Hani 1.09 a cupra falan veriyor adamlar imkanı yok rekabet edemez.
|
Yalıtımını çok övüyorlar bu aracın. Premium e segment gibi yalıtımı varmış. Bugün tucson test ettim. Yalıtımı iyi değil bariz şekilde. Accord test ettim, fena değildi. Cupra formenter test yaptirmadilar. Randevu ile yaptırıyoruz vs. Bayii ağzına kadar cupra formenter dolu. Bu aracı da merak ediyorum. Bayiilerin tutumu hiç hoş değil yalnız. Aksesuar olayı devam ediyor. Tucsona elektrikli bagaj, kamera, seramik vs eklemiş, liste fiyatının 60bin üstünü istiyor. |
Benzer içerikler
- instagram hesabım çalındı
- instagram gizli hesap görme
- müzik indir
- apple watch whatsapp
- video boyutu küçültme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X