Şimdi Ara

YENİ C5 GELİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• EĞER BÖYLE ÇIKARSA ORTALIK BİRAZ KARIŞIR..MANYAHH BİŞEY OLMUŞ..
  • Bir citroen fanatiği olarak üzüldüm. Hemde çok üzüldüm çoook.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbek444

Bir citroen fanatiği olarak üzüldüm. Hemde çok üzüldüm çoook.

NİYE Kİ? HOŞUNA GİTMEDİ HERHALDE..EĞER ÖYLEYSE ÜZÜLDÜM..
  • bir foto da car.tr den

YENİ C5  GELİYOR
  • @UMBEK444

Hocam ben bir Volkswagen kullanıcısı olduğum halde bende citroen fanatiğiyim neden üzüldünüz anlamadım doğrusu?Tipinimi beğenmediniz c5 in?bence böyle çıkarsa çoğu markayı sollar bu.Audi A6 Tarzı şahane bişey olmuş valla yeni C5 süper Valla
  • emin olmamakla birlikte fatoşa benzio ama böyle çıkarsa ne passat kalır nede 407
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HOCAM FATOŞDA NE OLİKİ ? HARBİ FATOŞ NE ABİ ?
  • photoshop demek olur
  • dedem tofaş araçlara fatoş derdi. dedim subuti arabayı yoksa tofaşa mı benzetti ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sudkostik

dedem tofaş araçlara fatoş derdi. dedim subuti arabayı yoksa tofaşa mı benzetti ya

yok yauv bunun neresi tofaşa benziyor zaten tofaş türkiyede d sınıfı araç satacak kadar prestijli bir marka değil
  • Acaba içi nasıl olmuş, Araba alan insanlar dış görünüm kadar iç görünümede önem veriri bence en azından ben öyleyim. Konsolu,kullanımı önemli.
  • C5 zaten görünüm olarak diğer citroen modelleri arasında sırıtıyordu, bu harika olmuş
  • ABi olay şu ki bu sene D sınıfı araba alınmaz.Avensis de yenileniyor senete, Passat da kesin makyaca gider..
  • AvENSİS Camry gibi olur galiba zira yeni nesil Corolla öyle.Bence C5 şahane olmuş. Buarada Citroen C6 için 96.000 euro gibi uçuk bi fiyat isteniyo.Mercedes E220 CDI 83.000 EURO.MERCO varken Citroene o para verilmez.İnşallah C5 İN fiyatlarıda uçmazda piyasada bol bol görürüz
  • Buarada benim verdiğim fotolar fotoshop değil orjinal resim arkadaşlar.ve %99 benim verdiğim şekilde olacak yeni C5 SAYGILAR
  • Arkadaşın birisi yazmış: AUDİ A6 ya benziyor diye. İşte dostlar bu yüzden sevmedim bu yüzden beğenmedim. Biz fanatik citroenciler isterizki bir citroen tasarımıyla son derece farklı ve kendine özgü olsun. Başka hiç bir markaya hiçbir arabaya benzemesin. Tabi birde madalyonun diğer yüzü var o zamanda sadece belli bir müşteri kitlesine hitap ediyor ve satış rakamları düşük oluyor. Ya piyasa işi dizayn ve yüksek satış rakamı yada klasik ve kendine özgün tasarım ama düşük satış rakamı. İyiki C6 da böyle bişey yapılmadı. C6 nın tasarımı atalarından esinlenerek yapıldı. Uzun kaput, uzun bir aks mesafesi dolayısıyla çok geniş bir iç mekan ve kısa bagaj bölümü. İçe kavisli arka cam vs. Hepsi DS ve CX ten esinlenerek tasarlandı. Ama yeni C5 tam piyasa işi olmuş bence. Bikaç resim koyacağım beni daha iyi anlamanız için. Eminimki bu arabaları tasarım olarak beğenmeyeceksiniz ama eskiden citroen bu kadar özgün ve değişik tasarımlıydı. Citroen fanatiklerinin bir sözü vardır. "bir citroen 200 metre uzaklıktan tereddütsüz tanınmalıdır". Yeni C5 e 200 metreden değil 100 metreden baksanız acaba audi mi passatmı yoksa vectra mı diye düşünürsünüz beni üzen işte bu... Ama şu arabalara bakınca "ya bu araba kesin citroen" derdik biz citroenciler. Tabi şu da bir gerçek C5 teki süspansiyon bile o almanları 2 ye katlayıp 4 e böler ama işte ne biliyim insan birazda özgünlük istiyor. Hepinize sevgiler saygılar.

YENİ C5  GELİYOR

YENİ C5  GELİYOR

YENİ C5  GELİYOR

YENİ C5  GELİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbek444 -- 5 Mart 2007; 13:09:05 >

• @umbek444

tamamen katılıyorum.özgün lük önemli elbet ama günümüzde bi çok marka ve maodel var artık.Yani aşırı uç tasarımlar artık ilgi görmez.yani markalar arasında kaybolur.iyi bir satış grafiği elde etmek için c5 sıradanlaştırılmış.ama gayet güzel olmuş bence.

C6 ya gelince oda atası DS gibi bir uzaylı ama 96000 euroluk fiyatıyla zor alıcı bulur yani mercedes varken üst sınıfta kimse citroen'e bu parayı vermez

• walla dehşet olmuş ha
  • Güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.