Şimdi Ara

Yeni CADDY TRENDLİNE MI JETTA COMFORTLİNE MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizde Jetta 1.6 MPI 102 HP Primeline donanım araç var arabayı kapalı otoparka bıraktığımız için LPG taktırma olanağımız yok bu yüzden bizde aracı satmaya karar verdik ve yeni bir araç almaya karar verdik Vw piyasasına baktığımızda bize 2 tane cazip geldi VW Caddy trendline 42.500 tl (sıfır) Jetta 1.2 TSI comfortline 43.000 civarı (2.el)

Caddy genel özellikleri jetta'nın full modeliyle (Control Criuserhariç ) neredeyse aynı ancak her yıl muayene sorunu,1. Köprü'den Geçme sorunu,Otobanda hız litimi kısıtlaması var ancak araç 1.6 tdi yani dizel o yönden avantajlı ve caddy alırsam COMFORTLİNE görünümüne dönüştüreceğim.

Jetta ise daha sade ve şık görünümlü caddy ye göre ise her yıl muayene sorunu yok,köprüler serbest ve otobanda hız kısıtlaması yok ve aracın MTV 'si de düşük ama araç akılda soru bırakacak yanı ise 1.2 TSI (BENZİNLİ) olması bu araç acaba fazla yakarmı zaten km kaç kuruş yakar birde o motor o kasayı kaldırır mı yokuşlarda zorlarmı ?

Arabayı ailemizle kullanacağız bizim için araç az yaksın ve konforlu olsun istiyoruz bu iki araç arasında kaldık.Yılda 10.000 KM civarı yol yapıyoruz.

Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

• jetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 8 Mayıs 2012; 16:39:16 >
  • jetta tabi ki. 1.2 motor az yakıyor. ayrıca sıfır bile alırsınız. caddy ticari bir araç. sizin alıştığınız kullanım şekline uygun gelmeyebilir.
  • 1.2 motor performansı nasıl acaba?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

1.2 motor performansı nasıl acaba?...

Alıntı
    http://forum.donanimhaber.com/m_55544725/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55544725
    quote:

Selam arkadaşlar geçen hafta jetta 1.2 tsi hig. jetta aldm.
    öncelikle şunu söylemek isterim ki motor kaputunu kaldırıp bakmasanız bu arabaya kesinlikle 1.2 demezsiniz. teknik verilere bakar iseniz 1.4 si ile 0-100 km farkı 1 Sn. dir.
    performansı çok güzel ara hılanmalar çok güzel 1.6 atmosferik bir arabanın bu arabayı yakalaması imknsız. atmosferik 1.8 ve 2.0 atmosferik arabam olmadıgı için kıyaslama yapamıyorum.
    Bu araba ekonomi üzerine kurulmuş bir motora sahip. heleki ş.i 7.1 ş.d 4.9 degerlerini sıkışık trafite ykalar ise 1.6 tdi lerin tahtını çok rahat sallar diye düşünüyorum.

• Caddy derim spot piyasadada 41bin tlye bulmanız münkün

Trendline caddyde 4 aırbag asr esp sis farı standart
  • transporter camlıvan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla mı Megane mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi araç istanbul trafiğinde az yakar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner istanbul

Hangi araç istanbul trafiğinde az yakar ?

1.4tdi-VW
    1.4ehdi-Citroen
    1.4tdci-ford
    1.3multijet-fiat
    1.3 cdti- opel
    1.33-corolla(fiyat 40 bin civarı comfort donanım)
    az yakma derdindeyseniz bu modellere bakınız.
  • Hocam bizdede caddy var geçen sene almıştık comfortline yoktu trendline alıp comforta çevirdik görünüm olarak baya bi güzelleştirdik bi ara resimlerini atarım, araç uzun yolda iyi ,yol sesini fazla almıyor , hızlanması performansı konforu vs gayet güzel hız limitini sorun etmeyim derim eski arabamızda caddy idi, babam da hız yapmayı sevdiğinden otobanda 170 in altında hiç gitmez nerdeyse, bi tane ceza yemedi 5 senedir ,adam radar tespit cihazı gibi ama söylemekte fayda var aile arabası olarak kullanıyoruz gayet memnunuz jetta için bişey diyemem hiç kullanmadım

• Yaptığım hesaplara göre
    CADDY'nin MTV tutarı yılda 768 tl+148.68 TL+24 TL Yılda (940.68 TL) JETTA'nın MTV tutarı 480 her yıl muayene sorunu yok Jetta'da (460.68 TL kârdayım).

Yılda 460 lira için JETTA almaya değermi
  • yilda 10bin km icin jetta alinir ticariyle isiniz olmasin binek bir araca binin ve muayene kopru islerini akliniza takmayin.1.2tsi motor o kasayi rhat kaldiriyor hic kafaniza takmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner istanbul

Yaptığım hesaplara göre
    CADDY'nin MTV tutarı yılda 768 tl+148.68 TL+24 TL Yılda (940.68 TL) JETTA'nın MTV tutarı 480 her yıl muayene sorunu yok Jetta'da (460.68 TL kârdayım).

Yılda 460 lira için JETTA almaya değermi

İsim dustugunde yuk atarim ailem kalabalik vs. Gibi nedenlerin varsa tabikide deger. Hele bide yazin memleket donusunde bagaji dolduracaksan tam organik memleketten besinlerle inan o farki gormezsiniz bile.
  • İşim gereği arabaya mal filan yüklemiyorum bagajın büyük bir bölümü boş oluyor genelde :)

Yazın uzun yola tatile çıkıyorum o da genelde ege ye filan gidiyorum o zaman bagaj lazım oluyor o şimdiki JETTA'mın bagajı bana hayli yetiyor 4 kişilik bir aileyiz zaten ben şimdi ki aracımdan da memnunum ancak aracın yakıt problemi var satma sebebim de bu ne yazık ki
  • İlk once bi aractan beklentiniz nedir? Ben asfaltta aksin uok oyle gitsin boyle guzel olsun diyosaniz highline caddy olsa bile jetta yapmaz...
  • caddy nin arka koltuklarından memnunmusunuz?
  • 1.2 sanildigi kadar az yakmiyor
  • Bunu kendiniz mi test ettiniz lütfen bu konuda bilgilendirin beni
  • 2 Aracında karşılaştığınız ciddi sorunları oldu mu hiç örneğin turbo sorunu gibi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.