güzel kardeşim burdaki problem sence videonun uzunluğu mu |
Yeni Dolandırıcı Taktiği (Dikkatli olalım) (3. sayfa)
-
-
Sarı site konuşmaları Whatsapp konuşmaları ve telefonumuzda ses kayıtları var ama legal değilmiş operatörden hts kayıtları alınacakmış, malesef konuda yazdığım gibi kısa sürede çözülen bir süreç değil ,aylar sürecek bir davaymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladyo.44 -- 31 Mart 2023; 11:9:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahahahaaha bence problem nur yüzlü dayıları izlemeye taşlaşmış kalbimiz dayanmıyor. Alışmışız flaş Tv nin mükemmel oyunculuk yeteneklerine, bu bize fazla geliyor .
Aynen yazdığınıza katılıyorum hocam, bilgisayarcı arkadaş aha bir keriz buldum hemen kaçırmadan alayım modunda gelmişti zaten , ucuz düşürdüğü için bana soru bile sormadı hemen parayı atıp alıp gitme havasındaydı,
çağrı merkezlerinden sizi aradıklarında yasal zorunluluk nedeni ile, EDIT: yapıl"acak"("makta" yazmıştım ama görüşme early media dan sonra başlayacağı için "acak" daha doğru) olan görüşmenin kaydedildiği karşı tarafa görüşme başlangıcında açık ve net bir şekilde bildirilmek zorundadır.
görüşmenin kaydedildiği bildirilmediği sürece o görüşme kayıtları mahkemede delil olarak sunulmada geçersiz olur diye biliyorum.
yani kaydı dinlettiğinizde ahlaken karşı tarafın ne kadar ahlak yoksunu olduğunu ispatlama şansınız olmuş olur, fakat hukuken herhangi bir işe yaramamış olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 31 Mart 2023; 11:28:35 >
-
Jetonlu telefon kulübesinde jetona ip takmaktan belliydi bu milletin böyle olacağı.
Kafayı şeytanlığa yoracağımıza faydalı bişeye yorsak akıllı adamlarız aslında.
-
O neyki daha gelişmişi var almancılar gitmeden 2 3 kilo 1tl satın alıyor Almanya'daki 1 Euro ile çalışan otomatlara 1 TL atıp ürün alıyor, dediğiniz gibi aklını başka şeye kullansa Almanya ticaret lobisinin yarısı bizde olurdu :)
Sülün Osman anılarında "beni dolandırmaya çalışmayan kimseyi dolandırmadım" diyor ya. Parodideki anlatılmak istenen de tam o olmuş.
-
Özellikle orijinal kutu çıkması ve saide diye çakma satan çok bu forumda kesinlikle bu tür şeylere inanmayın toplu satış yapanlara
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi tezgah biraz amatör hırsız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen öyle
-
Bunları söylerken karşı taraf nasıl belli etmiyor çok mu samimi çok mu soğuk çok mu bilgili konuşuyor
Ben yüzeysel şekilde anlatmaya çalıştım, ses tonu olsun ciddiyeti olsun tam bir asker gibiydi, üründe indirim yapmak için baya uğraştı vs hiç açık vermedi yani , profesyoneldi ama şans eseri düşmedik tuzağa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladyo.44 -- 31 Mart 2023; 16:37:23 >
Açıp bakıyorlar ki içerisi 1tl dolu :p
Biz nasıl suriyelileri, afganları istemiyorsak onlar da türkleri istememekte haklı.
-
Herşeyin pahalı olduğu ülkede, kelepircileri o kadar eleştirme,
aklı başında her insan aynı iki ürün arasında ucuzunu alır
( kendini sağlama alarak elbette, o ayrı konu )
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam sazan sarmalın :p
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Duymana gerek yoktu biri bana aman bahsetme etme dese direk şüphelenerim ama çok ince bir nokta olabilir kimileri için insanları bilmesi önemli paylaşım için teşekkürler
Bana sarı sitede mail ver satın alayım diyen bir tip yazıyordu senin dolandırıcın daha iyiymiş.
Bunu çok ürün için yapiyorlar araba, eşya dikkatli olun arkadaşlar parayi elden teslim alin almazsanız bile gönderen ismi ve satin aldığınız veya sattığıniz ürünün parasını aynı kişiye verin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X