Şimdi Ara

Yeni Faturali Hat Üstüne Cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 18 yaşıma girdim geçen hafta. Çalışmıyorum ve daha önce kredi karti ve kredi ile işim olmadı. Ben türk telekom veya turkcell vodafone bayisine gitsem yeni faturali hatta cihaz verirler mi ? Bilgilerinizi bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim bildigim kadarıyla ben cevaplıyayım enaz 6 ay faturalıda kalman gerekişyor borcundan dolayı kapama açma olmayacak bunları yerine getirirsen 6 ay sonra alabilirsin
  • Kredi notuna bakarlar verirler ama daha yeni reşit olmuşun

Alıp 6 ay beklemen lazım

• Hocam alanlar varmış ama nasıl oluyor o iş

• Alanlar kredi kartı ile alıyor. Yani 12 aylık taksidi kredi kartından peşin olarak çekilip kart üzerinden taksit yapılıyor.

• Otomatik ödeme talimatı verip, 3 ay düzenli ödersende alınabiliyormuş. TT nin sitesinde yazıyor.
  • 18 yaşına giren ve 18 yaşını doldurup 19 yaşına girenlerin 18 yaşına girmenin verdiği heyecanLa en çok sorduğu soru..

Cevap aslında standart;

Türk Telekom'da en azından 6 ay faturaLarını düzenli ödemelisin

Banka hesabından verdiğin otomatik ödeme talimatını pek dikkate alMIyorlar. otomatik ödeme talimatını kredi kartınla vermelisin..

Birde her ay ortalama 100 TL civarı düzenLi ödenmiş bir fatura istediğin cihazı taahhütlü almanı kolaylaştırıyor.

Birde Türk Telekom aboneyi daha fazla borca sokmak için aynı anda 2 veya 3 cihazı taahhütlü verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 4 Mayıs 2017; 11:26:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.