|
Yenilenen Ford Puma Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Ford inatla mi elektronik el freni yapmiyor dertleri neymis.Makyaj yapiyorlar yil 2024 el frenine bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçi de dışı da çok çirkin be !
Hocam makyaj da el frenini degiştiremiyorlar diye biliyorum . İsteselerde elektrikli el freni ekleyemiyorlar yani . Bunun için kasa degisimini beklemeniz lazım
Geldigi gibi geri döner bu fiyatlarla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçücük manuel vites araca 1.5m fiyat çekmişler.
Bu fiyatlara bu aracı getirmeyle uğraşmasalarmış keşke...
-
İçi zaten, klasikleşmiş Focus dizaynı ve benim bir derdim yok ama her yeni modelde yakışıklılığı artan Focus dizaynını bırakıp, böyle bir ön dizayna geçmeleri çok kötü gerçekten. Focus 2013 1.0'ımın yerine buna geçmem, mesela.
-
Bir de takmışlar, otomatik vites diye; ben istemiyorum otomatik vites. Bir gün nasip olur ise eğer, otomatik vites yüzünden marka değiştireceğim gibi.
-
Bırak dizaynı bir tarafa, bir de gereksiz yükselmiş araç.
-
Bildiğim kadarıyla 1700lük STlineXte bile arkalar kampana fren. O yüzden elektronik fren koyamıyorlar.
-
Otomatik vites değil hocam 2024 model bir araçta el freni'nin manuel olması bence de hoş değil .
Leon 2017 yılında makyaj ile elektronik el freni koymuştu. Dip not
-
O zaman isteseler yapabiliyorlar yani . Buna rağmen 2024 model araca elektronik el freni koymamak rezillik bence. İlla kasa degisimini beklemelerine anlam veremiyorum .
bunlar adetli geliyor çoğunu %20 indirimle KOÇ AİLEM indirimiyle çalışanları alıyor zaten . Belki 3 yıl sonra fiyatları düşmesini beklemek lazım o zaman alınabilir yeni kasa çıkmaya yakın fiyat düşünce
-
otomatikle arasında 100 bin tl fark var. Düz vitesi pek alan olmaz bence. düz vitesi hiç getirmeseler de olurmuş
-
Bu fiyata alınmaz hocam yani geldiği gibi gider alanın aklini sorgularım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiyede araba ev alma isi bitmiştir.
fara 3 tane cizgi eklemis yenilenmis diyo
1.7 ₺ cücük kadar araba. Çinli markaları sevmesem de şımarık markaları hizaya getirecek olması güzel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seneye en düşük araç fiyatı 1,5Milyon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Küçücük manuel vites araca 1.5m fiyat çekmişler.
Bu fiyatlara bu aracı getirmeyle uğraşmasalarmış keşke... |
Ford inatla mi elektronik el freni yapmiyor dertleri neymis.Makyaj yapiyorlar yil 2024 el frenine bak
|
İçi de dışı da çok çirkin be !
|
Aksini düşünüyorum. Arabanın tek güzel tarafı tasarımı bence. Diğerlerinden hemen ayrılıyor. çok güzel bence. İkinci iyi tarafı ise sürüş dinamikleri. O konuda muhteşem tam bir sürücü otomobili. Onun dışında iç mekan, kalite , ergonomi falan o kadar iyi değil bence. NOT: hemen zorbalamayın. şahsi görüşümdür. Bu segmentte araba alacak olsam VW T roc ve t cross ile birlikte ilk bakacağım araçlardan biri olur bu. |
1.7 ₺ cücük kadar araba. Çinli markaları sevmesem de şımarık markaları hizaya getirecek olması güzel.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X