![]() Arkadaşlar sanırım Türkiye'nin en uygun kuaförünü buldum, kuaför İstanbul Ümraniye Dudullu merkezde Kenan Kuaför, yolunuz düşerse uğrayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıkamayla beraber saç tıraşı sadece 150 TL

-
-
4 sene 11 TL' ye traş ettiğinde gitmiştim.
İçeride seri bir şekilde çalışan 4-5 çırak traş ediyordu.
Saç traşı güzeldi...
-
Oraya gitmiştim, sırayı görünce aşşa inmiştim...
-
Uygun yerler var ama ben evde kendim yapıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sirada nekadar bekleyecegimiz tam bir muamma
-
televizyonda haberler izle beklerken
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuz mekanlarda hastalık riski yüksek olur. Ucuza saçları kestireyim derken komple saçlarınızdan olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 7 Mart 2025; 21:11:31 > -
Beraber yaşadığınız evdeki 2 arkadaşın ne işe yarıyorlar acaba? eli alet tutmasını bilen, becerikli olana ver makineyi, vursun kafana, alsana bedawa subay dıraşı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 7 Mart 2025; 22:25:52 > -
6 ayda 1 250tl den kestiriyorum
-
400-500 liraya tıraş yapan yerler de pek matah değil ki.
Sterilize etmeden herkese aynı tarak, makası kullanırlar. Başkalarının teninde dolaşmış o fırçayla sizi de nazik darbelerle temizlerler.
Aynı örtüyü üstünüze sererler. Havluların yeterince temizlenip temizlenmediği şüphelidir. Dandik ürünler kullanırlar. Yani geneli böyle.
-
4 sene önce saç tıraşını 50 TL'ye oluyordum 11 TL'ye olmanız imkansız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman gittiniz ? Gittiğinde fiyat yine 130 TL'miydi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok, baya oldu gideli
-
Ünide kampüsün bitişiğinde bi berber vardı dükkanın adı altın makas. İl dışından üni kazanıp gelen tüm birinci sınıflar gibi biz de etrafı tanımadığımız için arkadaşlarla ilk traşı orda olmuştuk. Çok sıra vardı. Bedava denebilecek bi fiyata kesiyodu ama yaptığı kesim tam 1 faciaydı. Daha sonra üst sınıflardan öğrendik ki millet oraya altın kasap diyormuş ve adam her yıl üniversitenin başladığı ilk 1 ayda birinci sınıfları koyun kırpar gibi kırpıp diğer 11 ay yatıyormuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nerde?
-
mecidiyekoyde sokak arasi
yikamayada para almio
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 9 Mart 2025; 14:56:55 > -
Hangi şehirdeydi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X