Hocam ne bilinmezliği ytüdeyim sorun sorunuzu elimden geldiğince cevaplayayım
-Hocam kaçıncı sınıftasınız? Staj yaptıysanız biraz meslek hayatından ve YTÜ eğitiminden bahsedebilir misiniz? Hacettepe ile arada kaldım.
-Bütün dersler ingilizce olarak da açılıyor mu?
mertsysalM
kullanıcısına yanıt
Hocam alana yönelik maalesef sorularınızı cevaplayamıyorum çünkü hazırlığı yeni bitirdim. Okul ile alakalı genel sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Hazirlik egitimi nasıl yılın başında ingilizce seviyeniz nasıldı şimdi nasıl? Kutuphane,spor salonu gibi sosyal imkanlar nasıl?(Fitness salonu ve havuz 1saat 8.5tl diyorlar dogru mu) Yurtta mı kalıyorsunuz,(hangi yurtta) Yemekler nasıl?
hcnbzH
kullanıcısına yanıt
Hazırlığa ingilizcem çok iyi şekilde geldim kendimi geliştirerek mezun oldum. Hazırlığı almanca öğrenmek istediğimden zaman yaratmak için okudum. Kütüphane 7/24 açık yeterli diye düşünüyorum. Fitness salonuna ben gitmedim ama arkadaşlarım yeterli ve temiz olduğunu saatinin 2-2.5 tl bandında olduğunu söylemişlerdi. Havuz dediğiniz gibi pahalı seansı 8.20. Yurtta kalmıyorum ailemle yaşıyorum. Yemekleri ben beğeniyorum bu itüye göre fiyatı bayağı uygun kalıyor (2tl).
Çok Teşekkürler hocam.Hazirlik gecme sinavi ne zaman yapılıyor bilginiz var mi?
hcnbzH
kullanıcısına yanıt
Ne demek, ağustos sonu veya eylül başı olması gerek.
iş bulmak için okuycaksan bir bölümü sen okuma zaten. sokaktaki dayılar da iş buluyor. okumanın sebebi bişeylee öğrenmek, hayata açılmaktır, iş bulma garantisi değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme