Bildirim
ytü elektronik ve haberleşme mühendisliği
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ytü elektikle arasında kaldım ben de -
sıralamam 14 bin itü elektrik tutmazsa yıldız ehab veya makine yazdım arkadaş bu sefer de heder oluyo sıralamam ya :D zaten 9 binden atmış ookul puanı hepten 9 binlik sıralamayla 20 binlik okulda okuyacağız saçmalığa bak :D -
neden böyle düşünüyosun anlamadım 20. binlik okul insanların ilgisin başka alanlara kaydığın bir göstergesi olabilir üniversiteyi yarıda bırakan biri olarak söyliyim önemli olan o sıralamalarda okul değil bence sevdiğin severek yapabilceğin bir bölüm.ayrıca insanlar yok mezun olunca iş bulurmuyum,ya işsiz kalırsam gibi korkulara kapılıyolar sanki kıytırık bi yerde okuyosun da iş sıkıntısını düşünüyosun bence itüymüş,ottüymüş,ytüymüş pek önemi yok benim puanlar istanbula yetiyo istanbulda biryer yazacağım ama şahsen ailemin durumu iyi olsa direk şehir dışında herhangi bir üniversiteyi yazardım. -
quote:
Orijinalden alıntı: gök2
sıralamam 14 bin itü elektrik tutmazsa yıldız ehab veya makine yazdım arkadaş bu sefer de heder oluyo sıralamam ya :D zaten 9 binden atmış ookul puanı hepten 9 binlik sıralamayla 20 binlik okulda okuyacağız saçmalığa bak :D
itü kontrol otomasyon falan var.onu bir araştırın.EHB'den kopup gelen ayrı bir bölümdür kendileri.Puanım yetse girerdim hani... -
up bilgisi olan var mı aydınlatsın -
forum ölmüş mü gençler yaa -
Yukari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X