Şimdi Ara

Yurt dışı çıkış harcı 1.500 TL değil 3.000 TL olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ironiniz çok sakat ve sakıncalı. Ciddiye alıp bu ayrıcalığı utanmadan getirebilirler. Utanmadan böyle yurtiçinden ayak çekti parası alıp bir de buna utanmadan %1900'lük zam yapacaklarını dile getirdikleri gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Peki müslüman olmayanların diyanete vergi ödemesini de destekliyor musunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurt dışına gitmek mi zorundasın? Cafeye oturmak mı zorundasın? Araba almak mı zorundasın? Telefon almak mı zorundasın? Ayakkabı almak mı zorundasın? Et yemek mi zorundasın diye diye troller ve yönetenler içinden geçtiler vatandaşın. Yönetenler yarın nefes alma vergisi çıkarsa, troller şikayetlenenlere nefes almak mı zorundasın diye sorarlar. Zaten o işe doğru gidiyoruz yakında nefes alma vergisi, türkiye topraklarında yaşadığın için vergi, şimdi yurt dışı çıkış ücretine zam yarın da daha çok para gelsin diye bir de yurt dışından türkiyeye girecek Türk vatandaşlarından para talep ederler oldu bitti şakkadanak.
    Çifte vatandaşlar çıkış harcı için para ödemeyecekler. Olan yine gariban Türk vatandaşına oluyor..

İmei kaydı saçmalığı hangi ülkede var? Yurt dışı çıkış harcı hangi ülkede var? Kpss gibi saçmalık hangi ülkede var?
    Doğru devlet gözünde bulaşık makinesi olan eve zengin gözüyle bakılıyor.
    Yavaş yavaş insanlara hayatı zorlaştırıp, mal-mülk sahibi yapmamaya alıştırıyorlar.
    Allah gözlerini doyursun, yönetenlerin vatandaşın faydasına yaptığı tek yararlı uygulama göremedik. Hep bizim cebe girsin diye vatandaşın cebinden ellerini çekmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk.34 -- 20 Haziran 2024; 13:44:1 >

• babadol kullanıcısına yanıt
    Tabii ki almalı ki din düzgün insanların elinde iyi niyetli yönetilmeli yoksa Avrupa gibi salarsan Işid gibi örgütler çıkar. Diyanetin atamadığı bir camiiye hiç hayatınızda gittiniz mi neler konuşuyor inanamazsınız imam.

• gun kullanıcısına yanıt
    Peki ateistlerin asla kullanmayacağı camiye vergi vermesi doğruysa, hacca giden müslümanların da aynı yurtdışı çıkış harcını vermesi doğrudur, kul hakkına girmeyin.

• Bos bos sosyal medya tepkisi yahut mizahindan ileri gitmez.

Bizim millette protesto, hak savunma duygulari gitti. Protesto edende terorist dese devlet, ulkenin yarisindan fazlasi buna inanacak.

Gurcistanda bile basin yasasini protesto etti halk gunlerce, avrupayi gectim.

Su olay medeni ulkede olsa, yeryerinden oynar . Bizde change.org ya da domalalim sunuda al mizahindan ileri gidemiyor ne yazik ki.

artik uzulmuyorum bile.

• babadol kullanıcısına yanıt
    Ateistler vermezlerse o parayı böyle özgür kalamazlar dini istismar eden kişiler çıkar eziyet eder onlara, Atatürk bunu engellemek için kurdu bu sistemi.

Yurtdışına hacca gidenlerde vermeli bence yurtdışı hac ücretini vermediğini bilmiyordum. Versinler ama vermeselerde gocunmam yani çok rahatsız etmez.

• gun kullanıcısına yanıt
    Dini istismar eden kimse yok ülkede çok şükür, daha yakın zamanda fetö ülkeyi ele geçiriyordu az daha, tekrar olmayacağı ne malum.

• Vasat yerlerde yemek fiyatı 3 bin liradan az değil. Yani rakam normal.

Topraklarından sınırlı enerji çıkan, 40 lı yaşlarda milyonlarca emeklisi olan ülke için kaçınılmaz vergi, harç kaynakları olacak elbette.

• Pamuk eller ceplere.

• Oha.

• Yurt dışına çıkamıyor olmak ilk defa kazandırdı:D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    İşin eylem tarafına çağrıda bulunanlar eylem günleri gözükmezler.Bu gerçeğide es geçmeyin.

• Hem ülkeyi rezil duruma getirelim hemde buradan gitmek isteyenleri de cezalandıralım. Adam akıllı yönetseydiniz de insanlar kendi vatanlarından kaçmak istemeselerdi. Böyle ekonomiyi çocukta yönetir tek bildikleri zam yada vergi, üretelim diye dertleri yok ki.

• por favor kullanıcısına yanıt
    Ben mi ettim emekli? Siyasi rant için seçim öncesi emekli etmeselermiş, düştükleri durumlar beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. S
    Adalet desen yok, birilerinin oyuncağı olmuş istediğini emekli ediyor istediğini etmiyor. Sonrasını ben mi düşüneceğim, kararları alan düşünsün. O kararların bedelini ödemeye hiç mi hiç niyetim yok.

• klasik taktik gibi geldi bana. ilk 1500 söylentileri yap nabız yokla, sonra 3000 diye söylenti çıkart insanlar yok artık oha desin. sonra da 1000-1500 arası fiyat yapıp ölümü gösterip sıtmaya razı ettir. hiç bir yabancı arkadasımın aklının mantığının almadığı, benim de izah ederken yorulduğum bu çıkış harcı ve imei kaydı olayı. zaten mantığa sığar tarafı yok, tek amaç har(a)ç

• Yurt dışı çıkış harcı 1.500 TL değil 3.000 TL olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu olacak KYK ve ozel yurtlarda kalan ogrenciler de yurt binasindan cikarken bunu odesin. Yurt disina cikiyorlar sonucta

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.