|
Yurt dışı çıkış harcı 1.500 TL değil 3.000 TL olabilir (3. sayfa)
-
-
Hocam çok iyi diyon da bu sistem devlet kurulurken dini başıboş bırakmayalım diye kuruldu.
Yoksa laik devlette ne arar diyanet işleri, bizimki yersen laiklik.
Ben camileri kullanan biri olarak söylüyorum devletten ayrılsın, mahalle ilçe neyse kendi bağışıyla kalkındırsın, kalkındıramıyorsa cami kapansın. Saçma sapan dağ başına cami yapıp imam ataması istiyorlar. Boşa israf.
Ama asla diyaneti kapatmazlar, neden : çünkü bu şekilde fetvalar ankaradan çıkıyor. bi bakarsın kuran türkçe yapılır, başörtüsü takmak din dışı olur, sonra yönetim değişir aa bi bakarsın ki meğer ev için faizle kredi almak helalmiş, neden çünkü yaptırdık o kadar kime satacaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben diyanet kapansın demiyorum, gerekli tabi ki. Din sebebiyle bir kesime ayrımcılık yaparsan o iş çığrından çıkar, düzen bozulur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bodrum'da bir Hamburger + kolaya 1000 TL yazan kazikci esnafı cezalandırma, 10 km ötede yarı fiyatina yemek isteyen vatandaşın önüne engel koyup bu kazikci esnafın kucağına atıp bir de ödüllendir.
hukuk, adalet, eğitim, ekonomi vesaire yapılması gerekenleri yapmayıp bir kere bu sarmala girdiğin zaman sonu gelmiyor işte.
yokuş aşağı işin sonu İran'a , Afganistan'a varıyor.
ya yasak, ya da yasak gibi vergi. başka çareleri yok kurdukları düzen dikiş tutmuyor. gelir esaslı vergi toplanamıyor. trafik, vergi , adalet, eğitim, sağlık nereye el atsanız; ülke komple bir suç sahası.
hiç bir şeyin normal olmadığı yerde devlet de en büyük mafya olarak alabildiği yerden haracını alıyor.
-
Ben sizi mesajlarınızla az çok tanıdığım için ironi olmasından hiç şüphe etmedim ama sizi tanımayan bu mesajı ciddiye alabilir. Daha da vahimi göz göre göre mesajınız ironi diye bağırıyor olsa bile -ki değil- bunu bile ciddiye alacak ve size hak verecek hatta aynısını ciddi olarak yazacak seviyede tipler var forumda. Binbir çeşit insan var yani. O yüzden insanları şunu bile anlamayan diyerek yadırgayamam. İroni yapacaksanız insanların sizi tanımadığını varsayarak yapmanızı tavsiye ederim. Hiciv, sarkazm biraz kabak gibi ortada olmalı. Onu da anlamayan varsa o zaman onları eleştirebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam olarak bunu yaşıyoruz, çok söylenen, çok belirtilen Türkiye yüzyılı işte (!). Sonuç da böyle harika, güzel (!) oluyor, adamlar rahat ettirmemeye kararlı. İttifak rahat ettirmek istemiyor kimseyi, sürekli ne olacak, ne gelecek diye düşünüyoruz, Türkiye gün yüzü göremez ciddi değişim olmadıkça. Yaslama sonlanmaz, baskı sonlanmaz. Yanlış yollardan gittiğimiz sürece, uyanmadığımız zaman boyunca olumsuz, üzücü haberler de bitmeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 20 Haziran 2024; 14:51:39 > -
Doğru diyorsun. Ülkeye döviz girişi lazım. Pamuk eller cebe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cari açık sorununu çözmek için her türlü önlemler gelmeye devam etmeli...
Dışarıya gereksiz dolar saçmamalıyız.
-
hakkını yemeyin,ben gördüm.
Kapalı alanlarda ve toplu taşımalarda sigarayı yasaklamaları vatandaş lehine yaptıkları büyük bir uygulamadır.
Dikkat ettiniz mi ne zaman halkın çok tepki göstereceği bir uygulamaya kalkışacakları zaman, bunu kamuoyuna endirek yoldan duyuruyorlar.
Millet tepkisini gösterip, gazı alınınca kanunlaştırıyorlar.
Aslında herkes bunu Cimere yazıp , ilgili bakanlığı bu düşüncesinden dolayı şikayet etse, Sanki reizs bundan haberi yokmuş gibi ,
halkımın böyle bir külfete girmesine gönlüm razı değil diye rakamı makul bir seviyeye çeker.
Bu arada geçen yılbaşı yeniden değerleme oranı %122 idi. (enflasyon %68 mi ne açıklanmıştı Tuik tarafından ,yerseniz).
Yeni rakam her sene yeniden değerleme oranı ile arttırılırsa, ucuz / kampanyalı uçak biletinden daha fazlasını deli dumrul harcına harcarız.
-
beşli çetenin vergi affını da dile getirmeyi unutmuşsun.
daha bu bayram kaç tane resmi aracın tatil için kullanıldığını kendim gördüm,
hani tasarruf tedbirleri vardı,ne oldu onlara.
Kendi memleketinde tatil yapmak yurtdışına göre x2 iken,yurtdışına gidip dolar saçma demek
nasıl bir çelişkidir.Sanki Türkiye'de saçsak vergi olarak devlete geri mi dönecek?
Bizim dolarımızı alan yurtdışındaki adam daha sonra Türkiye'ye tatile gelip harcayarak,
cari açığın azalmasına daha çok yardımcı oluyor merak etme.
-
Yorumlarda troller kendilerini hemen belli ediyor. Gülüp geçin arkadaşlar. İnsanca yaşamayı hiçbir zaman anlamayacaklar.
-
Sizler verdiniz hocam, sutten cikmis ak kasiklik yapmayin simdi, 52% neyse 47%'de oymus, kimse kusura bakmasin. Dersimli Kemal'in pesinden pirom pirom diye aglayarak gitmeseydiniz, Mansur ve Ekrem gibi insanlara bel baglamasaydiniz, 1 yildir duzgun bir yonetim is basinda olacakti (Muharrem Ince'nin atayacagi 300 kisilik ekip)
Simdi aglamayin bosuna, siz gelecek secimlerde de dusuk zekali piyanistler ve sahte gazetecilerin pesine takilip Dersimlinin ekurisine oy verir yine secimi AKP'ye hediye edersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 20 Haziran 2024; 15:30:11 > -
ayrımcılık yapılıyor ama işte, camiyi kullanmayan milyonlarca insandan kullanan kesimi tatmin etmek için para alınıyor.
-
1.000 bir köfteye verecek parası varsa bırak esnafa kızmayı veren akılsıza kız derim.
-
Milletin doları, malı, parası kimseye girip çıkmıyor. Başkalarının serveti üzerine kafayı takmış ezik seni.
Mehmet Şimşeği sonuna kadar destekliyorum, benim vatandaşım vergilerin en güzeline layık. Vergileri seviyoruz ki sürekli yeni vergi getiren, olan vergiyi sürekli arttıran AKP'yi 1. parti yapıyoruz.
-
Silkmeseler bari..
-
Enflasyon böyle duracak işte. Mükemmel bir önlem vatandaş için :)
-
İnsanlar pahalılıktan dolayı yurtdışına gidiyor diye harcı artıracağınıza otellerin Türk vatandaştan fazla para almasının, turistik yörelerde uçuk fiyatla gıda satılmasının önüne geçseniz ya?
Hep vatandaşa kitleyin, hep yaşam kalitesini düşürün başka birşeyden anladığınız yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X