< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 13 Ağustos 2017; 22:37:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 13 Ağustos 2017; 22:37:51 > |
1.0 arabanın uzun yolda tüm avantajlarını kaybettiğini zaten 2-3 kez değindim. Bu kısımlar gözünüzden kaçmış olacak ki Golf ün yakıt değerini falan yazmışsınız. Herkesin bildiği bir konu bu. 1.0 yaris şehir içinde avantaj sağlar. Şehir dışında değil. Zaten sürekli uzun yol yapacak olan kişi değil B sınıfı, D sınıfı yüksek BG bir otomobil satın alır. Hemen hemen aynı yakıtla çok daha konforlu ve hızlı yolculuk yapar.
Mantık ve saygı çerçevesinde herkes elbette dilediği yorumu yapabilir. Yapıcı eleştiriye karşı değil, hatta sevinen bir insanım. Ama saygısızca dalga geçer gibi cevap yazanlara hitaben son paragrafı yazdım. |
Sen yorum yapmasan olurmuş, ama duramamışsın yine. Şu forumda bir tane düzgün mesajın var mı merak ediyorum.
Peh, çok da matah değil, hız sabitleme gereksiz gibi laflardan gına geldi de. |
test yapma usulünde kimya bilgin gibiyse fena
![]() ![]() |
Yaptığın yorumlardan yaşının 13 ya da 14 olduğunu herkes tahmin edebilir. Onca yorumuna denk geldim bı tane düzgün mesaj yazdığını görmedim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 12 Ağustos 2017; 19:18:45 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Ağustos 2017; 19:26:44 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 12 Ağustos 2017; 19:57:47 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |