Şimdi Ara

1.25 my fiesta nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
11.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önceki aracım 2016 i20 styl pan 1.2 LPG’li hyundai idi .yalıtım ve donanımı Harika bir araç .bana göre yetiyordu .alacağım Ford performansı i20 aratmasın yeter.
    Araç bakıyorum hesaplı ayağımı yerden kesecek modern görünümlü ,her ne kadar boyum uzun olduğu İçin iç hacim açısından sedan Bakmaya niyetlensemde 2005 2008 araçlara bulaşmak istemiyorum .yada 1.2 vtt az km 301 veya c elysee yöneleceğim.
    Bulunduğum bölgede 1.25 my fiesta var .lpg li 2010 model 125 bin km ilk sahibinden sol çamurluk lokal boya kazasız değişensiz vb . 36.5 bin civarı yazmış pazarlık yapsam almaya değer mi ,km gözümü korkutuyor aslında daha önceki aracım sıfır olduğu İçin bu km de hiç aracım olmadı ama 60 bin tl ilk Araçtan 35 bin civardı bir arabaya binmek epey ekonomik olarak rahatlatacak ve vergi giderleri gibi azalır diye düşünüyorum .bu arada araç daha 5 ay önce Subab değişmiş bhnub dışında sorunsuz gibi geldi .ilk sahibinden olması saha alınası kılıyor ama ben yapmaşı kararsızım
    Bu araç bu fiyata iyi mi mutlu eder mi işimi görürmüyüm 1-2 sene kullanmayı planlıyorum . 45 50 ye kadar çıkabiliyorum ama köşese bırakıp kalanla hayırlı bir ile kullanmayı planlıyorum .bu yeni kasalardanda alabilirim aslında ama o zaman da i20 3 kurul kalcak diye satmış olmak istemiyorum . amaç zaten arabaya az para bağlayıp modern olaun işimi görsün ve donanım özelilikleri kronik sorunları az olsun .kısaca i20 kıyasa araç nasıldır ve iç renk aydınlatma kırmızı onu yeni kasa mavi renge döndürebilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 9 Mart 2018; 21:6:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1.25 My Fiesta: Kapsamlı Bir Bakış

1.25 My Fiesta Yorumları

Ford Fiesta'nın 1.25 My Fiesta modeli, geniş beğeni toplayan, yakıt verimli ve güvenilir bir araçtır. Kullanıcı yorumları, 1.25 My Fiesta'nın şehir içi sürüş için mükemmel boyut ve çevikliğiyle öne çıktığını göstermektedir.

1.25 My Fiesta Özellikleri

2011 model Ford Fiesta 1.25 My Fiesta, 1.25 litrelik Duratec benzinli bir motora sahiptir. 82 beygir gücü ve 114 Nm tork üreten motor, beş ileri manuel şanzımanla birlikte çalışmaktadır. Araç, 100 km/s hıza 13,5 saniyede ulaşabilmektedir.

1.25 My Fiesta, elektrikli camlar, merkezi kilitleme, klima ve radyo/CD/MP3 çalar gibi standart özelliklere sahiptir. ABS fren sistemi, sürücü ve yolcu hava yastıkları ve elektronik stabilite kontrolü gibi güvenlik özellikleriyle donatılmıştır.

My Fiesta Performansı

1.25 My Fiesta, şehir içi kullanım için tasarlanmıştır ve özellikle yoğun trafikte çevikliği ve verimliliği ile dikkat çekmektedir. Şehir dışında, daha yüksek hızlarda biraz daha az güçlü hissedebilir ancak günlük yolculuklar için mükemmel bir seçimdir.

Yakıt Verimliliği

1.25 My Fiesta, yakıt verimliliğiyle bilinmektedir. Ortalama tüketimi 100 km'de 5,7 litredir ve şehiriçi sürüşte daha da düşebilir. Düşük yakıt maliyetleri, 1.25 My Fiesta'nın uzun vadeli bir yatırım haline gelmesini sağlar.

Sonuç

Ford Fiesta 1.25 My Fiesta, şehir içi sürüş için uygun, yakıt verimli ve güvenilir bir araçtır. Kullanıcı yorumları, kullanım kolaylığı, çevikliği ve düşük işletim maliyetleriyle onu övgüyle karşılamaktadır. 1.25 My Fiesta, günlük yolculuklar ve şehir içi ulaşım için ekonomik ve pratik bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanırım bilen yok

• Neticede ford. Hu araci da kullanmistim gayet iyi. Ama gel geleleim segment b.. tavsiyem en az c sehmentidir her zaman birkac yas dusuk olsun c olsun segment asgari o da..

• 45-50 bine kadar cıkabiliyosan 1.4 tdci cok rahat alırsın. Hatta 1.5 tdci bile.

• Hyundai i20 style 1.2 16v 84bg ve 2010 ford fiesta 1.25 trend kullanmis birisi olarak bu ikisi arasinda performans olarak pek bir fark yok diyebilirim. Fakat i20 ic hacim ferahligi ve konfor olarak daha ustun fiestadan.

• 1.2 i20 yalıtım konusunda süper demişsiniz buna katılmıyorum. 1.2 i20 ve 1.25 fiesta al birini vur ötekine. Daha önce 1.2 mpi 75ps rapid kullandım, tam bir çile. Size tavsiyem 100ps den düşük araç almayın.

• 2 sene once 1 ay kiralamistim arac 0 di bana o zaman konforlu falan gelmisti yakitida gayet iyi yani ne kadar basarsaniz o kadar yakiyor direksiyonu hissiyati falan beni sasirtmisti bence polodan falan her anlamda iyi bi arac

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSİ Nasıl Bilirsiniz?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Donanım özellikleri nedir tam olarak eski broşür olan varmı ?
    2010 ve 2011 direksiyonda hız sabitleyici farkı var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizin kullandığınız i20'den daha kötü değildir. Yalnız motor subablarının değişmesi kıllandırdı. Km yüksekten düşürülmüş olabilir. Bu motorlar kolay kolay 100k da subap dağıtmaz. Lpg'li kullanılsa bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

Sizin kullandığınız i20'den daha kötü değildir. Yalnız motor subablarının değişmesi kıllandırdı. Km yüksekten düşürülmüş olabilir. Bu motorlar kolay kolay 100k da subap dağıtmaz. Lpg'li kullanılsa bile.

bu motorlar çok kolay subap değişir genellikle 100 bin gitmişse çok iyi bir kullanıcıdır kaçırmayınız derim.

• forduna61 F kullanıcısına yanıt
    Değiştirmez. Değiştirmmediğini biliyorum. 200 binde değişim zamanı gelir. Opel motorları gibi 60 binde cortlamaz.

• acr kullanıcısına yanıt
    43 binde mondeo subap değiştirdim

• forduna61 F kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşım 200 binde focus subabı değiştirdi. Şu an babamın kullandığı sıfır aldığımız focusta da 90 bindir lpg var. Bir sorun yok. Bu konuda lpg ayarının iyi yapılması takan usta ve kitin kaliteli olması oldukça önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 10 Mart 2018; 17:1:34 >
  • Subab değişmesi iyi mi kötü mü anlamadım şimdi

• i20 kullanmışsın kıçı kırık fiesta alayım mı diyorsun:)

• O kadar mı kötü i20 ye göre

• O arkadaşın fiesta ile özel bi sıkıntısı var galiba, her fiesta lafı geçince aynı şeyleri yazıyor, dikkate almayın.

Profesyonel otoritelere göre, fiesta segmentinin en iyi aracıdır. Ama style i20 den sonra my fiesta boş gelecektir. Performans olarak aynı ayarda olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

Sizin kullandığınız i20'den daha kötü değildir. Yalnız motor subablarının değişmesi kıllandırdı. Km yüksekten düşürülmüş olabilir. Bu motorlar kolay kolay 100k da subap dağıtmaz. Lpg'li kullanılsa bile.

Sahibi dürüst birisi gibi ,ilk sahibinden olduğu İçin subablar lpg sen dolayıdır diye tahmin ediyorum

• Birde 2012 85 bin de benzinli trend var 38 bine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.