Şimdi Ara

1.3m araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 1.300 nakitim var. Yüksel model c csuv bsuv düşünüyorum. Çok anlamıyorum araç konusunda ileride ev alma isteğimde olduğu için daha sonra satışta zorluk yaşamak istemiyorukim. Tavsiye verir misiniz bana

• 2020 model 3008 gt dynamic verelim. Temiz, 50bin km.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Yeni kasalardan mı oluyor üstat
  • 2023 model focus active kasa (hb suv arasi denebilir) 1.0 benzin ya da 1.5 dizel ilanlarina bir bak hocam. 2023 model dusuk km bulunabilir belki.
  • Focus çok mantıklı
  • hocam bu fiyatlara c4x, c5 aircorss 201-2020 model, tiggo 7 23 model bulanabiliyor bence tiggo 8 denk gelirse alınabilir bu paralara

• ben o paraya sıfır golf aldım impression paket

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Hocam sarı sitede var ama hep manuel
  • Focus dizel otomatik al kurtul
  • Halife4 H kullanıcısına yanıt
    Hocam kimsenin 2.el çöpünü alma bence.Biraz düşük segment olsun ama git sıfır al.
    Omoda5 veya Bayon olabilir sanırım.En azından kafan rahat olur,Sıfır kokusu üzerinde olur,garantisi olur.
  • Yanlış anlama ama ev almaya niyeti olan biri araba alması mantıklı değil.

Elindeki parayı yatırıma çevir.

Arabanın değeri düşer. yatırımlık gözüyle bakılmaz.

Ya da 400 - 500 lük bir araba almaya bak.

• 1.3m araba tavsiyesi

1.3m araba tavsiyesi

1.3m araba tavsiyesi

1.3m araba tavsiyesi

1.3 M civarı paranız varsa kesinlikle 2. el bakmayınız.Çünkü yetkili Oto Ekspertiz kontrolu yaptırsanızda 2.el otomobillerin nerede ne zaman masraf çıkaracağını bilmezsiniz.

2.el temiz otomobili olan zaten acil paraya ihtiyacı yoksa kolay kolay satmaz otomobilini.

Sıfır otomobilleri tercih ediniz bence.

Bir çok markanın sıfır faizli ( 150.000 - 200.000 arası) kampanyaları var şimdi.Paranızın üzerine sıfır faizli kampanyadan yararlanarak daha üst sınıf özelliği olana sıfır otomobillere bakabilirsiniz.

Yukarıda bir kaç markanın sıfır otomobil internet fiyat listesi var ama bayide pazarlıkla biraz daha uyguna alınabilir bu otomobiller.Almak istediğiniz modeller için mutlaka bayilere gidin ve test sürüşü yapın.Beğenirseniz pazarlık yapın ve kampanya şartlarını öğrenin.Size uygunsa beğendiğiniz otomobili alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 1 Ekim 2024; 17:42:32 >

• TiSKE kullanıcısına yanıt
    +1
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ama kış koşullarında doların artması ile prim yapacak ve kesin garantili bi yatırım yok ki
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Bende aynı düşüncedeyim ama kendimde binmek istiyorum sarı sitelerde 2022-2023 c segment araçlar 0 b suv fiyatlarında. C segment 0lar ise çok uçmuş. İnanın kafam çok karıştı. Kolay satabileceğim konforlu araç istiyorum
  • Halife4 H kullanıcısına yanıt

Konforlu ve sorunsuz temiz olan bir kaç senelik2. el otomobil bulmak kolay değil.Bulsan bile dediğin gibi uçuk fiyatlarda satıştadır.

Her zaman söylerim biraz birikmiş param varsa önceliğim sıfır otomobil tercih etmektir.Çünkü sıfır olduğu için sorunsuzdur ve kullanım keyfi başkadır.

Bence sıfır otomobil için bayileri dolaş ve beğendiğin model olursa kampanya imkanlarını sorarak tercih edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 2 Ekim 2024; 21:14:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.