Şimdi Ara

1.5 ay spor yapmam yasak nasıl kasları korumalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktor belimde kist ve kanama olduğundan 1.5 ay spor yapmamı yasakladı tedaviye başlandı sebebi ise sporda zorlamammış squat ve deadliftte yaşıma göre ağır giriyordum bişey olmaz diyordum oldu nasıl beslenmeliyim arkadaşlar 20-30 dklik kardiyolarla sporu destekleyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaş kaç ve squat'a kaç kg giriyordunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Yaş kaç ve squat'a kaç kg giriyordunuz ?

18 den gün alıyorum 96 lıyım diyelim ,100 kg girdim en fazla serbestte

• Yazik olmus be kardesim squat ve deadlift olmadan spor cekilmiyo. Doktor hic mi agirlik calisma dedi ? Cok protein tuketirsen ve yag almassan kas kutlenin cogunu korursun gibi ama illa kayip olacaktir yani 1.5 ay cok uzun sure. Beli sakatlamayi nasil becerdim kardesim? Ben su anda iste 120kg x 6-8 rep ve 160 kg x 3-5 deadlift giriyorum daha beli hic sakatlamadim ama cok saglam isinip kemerli yapiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bariseray

Yazik olmus be kardesim squat ve deadlift olmadan spor cekilmiyo. Doktor hic mi agirlik calisma dedi ? Cok protein tuketirsen ve yag almassan kas kutlenin cogunu korursun gibi ama illa kayip olacaktir yani 1.5 ay cok uzun sure. Beli sakatlamayi nasil becerdim kardesim? Ben su anda iste 120kg x 6-8 rep ve 160 kg x 3-5 deadlift giriyorum daha beli hic sakatlamadim ama cok saglam isinip kemerli yapiyorum

Bende cengaver gibi ağırlık artırıp basmak var dostum artık duruş bozukluğumu diyim hareketi yanlış yapmak mı diyelim olmuş bişeyler sende dikkat et belini iyi ısıt öyle yap hafif kilo girmiyorsun cünkü ve en önemlisi ayakkabın ben futsal ayakkabısıyla squat yapıyordum ince geldiği için ayaklarım oynuordu bacaklardan bele kayıordu yük dikkat et sende .. Bol protein akşamları karbonhidrat kısıcam

• Beslenmesi bozmazsan hacim kaybın pek olmaz 1.5 ayda ama spor yaptığın gibi beslenme kilo başına 1 gram alsan yeterli. Güç kaybı olmaması açısından da hergün şınav ve barfiks çekebilirsin çok kasmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Beslenmesi bozmazsan hacim kaybın pek olmaz 1.5 ayda ama spor yaptığın gibi beslenme kilo başına 1 gram alsan yeterli. Güç kaybı olmaması açısından da hergün şınav ve barfiks çekebilirsin çok kasmadan.

Hacim kaybı olmazmı ? saçmalamayın. 1,5 ayda hic ağırlık calışmayan biri hacmini çok kaybetmesede hacim kaybeder.

edit :anlaşılması zor bi cümle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 13 Mart 2014; 0:40:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Gün Spor Mu Yapmalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Beslenmesi bozmazsan hacim kaybın pek olmaz 1.5 ayda ama spor yaptığın gibi beslenme kilo başına 1 gram alsan yeterli. Güç kaybı olmaması açısından da hergün şınav ve barfiks çekebilirsin çok kasmadan.

Hacim kaybı olmazmı ? saçmalamayın. 1,5 ayda hic ağırlık calışmayan biri hacmini çok kaybetmesede hacim kaybeder.

edit :anlaşılması zor bi cümle oldu

Bence pek olmaz dedim hiç olmaz demedim zaten. Şınav ve barfiks ile devam ederse büyük oranda korur.

• Ah be dostum. Yaş neyse de hareketi nizami yapmaya başlamadan ağırlık arttırmak da yanlış, demekki yanlış yapmışsın ki bi kaç hareketi sakatlamışsın. Yani 100kg bişey değil ama kişiye göre değişir. Çok sıkı bir diyet yapman lazım. Hiç şeker ve yağ tüketmemen lazım minimum seviyede tutarsan çok hayrına olur.
  • 2 aydır spor yapmıyorum ve beslenmeme de dikkat etmedim, çok fazla olmasada hacim kaybı var

• Kasları korumak istiyorsan steroid kullan başka çaren yok . Çok sağlam beslenmen gerekiyor birde.
  • vucudun karbonhidrat ve protein kadar yagada ihtiyaci var gunluk ihtiyacin %30 u saglikli yaglardan karsilanmali kuruyemis zeytinyagi omega3 vs. 80 kg birinin gunluk yag ihtiyaci 100 gr a yakin etin derisi tarzi seyler tuketin demiyorum zaten ama bizim turk milletinde bir algi var yaga karsi yumurtanin sarisini atmalar lapa pirinc yemek. halbuki beyaz pirincin glisemik degeri cok yuksektir yaglanmaya davetiye cikarir

• Yonto123 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun.keşke 100 kg ye daha geç çıksaydın.bende 70 kg 5 tekrar deniyorum. artış için.inşallah sıkıntı olmaz.
  • çalışmayan kas 2 haftada hacim kaybetmeye başlar.

neden şişik dursunki ? iş yapmıyor, gerilim yok, kan pompalanmıyor boşuna on durumda kalmasına gerek yok diyor beyin.

2-3 haftada toplarsın dert etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

geçmiş olsun.keşke 100 kg ye daha geç çıksaydın.bende 70 kg 5 tekrar deniyorum. artış için.inşallah sıkıntı olmaz.

Teşekkür ederim dostum belini iyi ısıtmayı unutma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.