Şimdi Ara

1.5 Milyona sıfır araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir araba almak için araştırma yapıyorum. Tam bir karara vardım derken, o araca ilişkin kötü bir özellik/kronik sorun olduğunu keşfediyorum. Vallahi soğudum herşeyden, siz olsanız 1.5 milyon TL bütçe ile hangi aracı satın alırdınız (sedan, suv, hatchback fark etmez)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakitty -- 28 Mart 2025; 20:27:0 >

• Sizde dahil insanların elektrikli araçlar hakkında bilgi sahibi olmadığı için elektrikliye yönelmiyor.

bi avrupalı ile neredeyse aynı fiyatlara araba alıyorsun. Önerdiğin teneke corolla diyatına 3metre aks mesafesi olan taş gibi hyundai ioniq 5 alınıyor..

Evden sarj ile 10 kat, dışardan sarj ile 3 kat daha ucuza çok daha konforlu bi şekilde geziyorsun.

Elektrikli araç kullanan birisi içten yanmalıya dönüp bir daha bakmaz.

Aynen dediğiniz gibi sarj istasyonlarından çıkamıyoruz hocam her 200kmde 2 saat sarj alıyoruz :))

Togg uzun menzil ile şehir içi 550-600km yol yapıyorum.
    15-20dk sarj ile 300km yol yaparım.

• corollada kampanya var 1.463 e veriyor

• %116 vergi vermek yerine toplam %32 vergi ile neden elektrikli düşünmüyor sunuz?

biraz daha zorlayıp hyundai ioniq 6

Veya kısa menzil kia ev3
    Veya 2. El cam tavanlı hyundai ioniq 5 (favorim)
    Veya 2024 model 2.el togg t10x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 28 Mart 2025; 23:24:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

İnsanlar sarj istasyonunda saatlerce beklememek, menzil düşmesin diye klimasız radyosuz gezmemek, kağıt üstünde 300-400 gösterip 250km yol yapan aracla muhattap olmamak ve evinde sarj edicek yeri olmadığı için elektrikliye yönelmiyor

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Sizde dahil insanların elektrikli araçlar hakkında bilgi sahibi olmadığı için elektrikliye yönelmiyor.

bi avrupalı ile neredeyse aynı fiyatlara araba alıyorsun. Önerdiğin teneke corolla diyatına 3metre aks mesafesi olan taş gibi hyundai ioniq 5 alınıyor..

Evden sarj ile 10 kat, dışardan sarj ile 3 kat daha ucuza çok daha konforlu bi şekilde geziyorsun.

Elektrikli araç kullanan birisi içten yanmalıya dönüp bir daha bakmaz.

Aynen dediğiniz gibi sarj istasyonlarından çıkamıyoruz hocam her 200kmde 2 saat sarj alıyoruz :))

Togg uzun menzil ile şehir içi 550-600km yol yapıyorum.
    15-20dk sarj ile 300km yol yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 28 Mart 2025; 23:48:36 >

• Ben o fiyata vw taigo life aldim 0km. Memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda jazz elegance veya crosstar alirdim. Bilinen herhangi bir kronil sorunu yok, made in japan, sinifinin en az yakan ve en donanimli araci.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1 milyona araç öneriniz
    5 ay önce açıldı
    1.5 milyona araba tavsiyesi.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O fiyat bandina 10 yıl garantili Toyota 5 yıl garantili C4 B SUV istersen 6 yıl garantili egea cross hibrit limited jazz crosstar satılıyor

Nasıl soğuyorsun bize de anlatsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Mart 2025; 7:57:15 >
  • Sıfır km olarak corolla, ikinci el olarak c5 aircross tavsiye ederim.
  • Siz otomobilden beklentinizi, kullanım şeklinizi, dizel-benzin-elektrik-hybrid hangi konsepti istediğinizi vb yazmadığınız sürece herkesin tavsiyesi havada kalır.

Evden, iş yerinden şarj edebiliyorsanız elektrikli tek tercih olmalı mesela. şu an bayramda Togg kullananlar falan binlerce km bedava yol yapacak. bir haftada binlerce lira kârdalar ortalama bir içten yanmalı araca göre. diğer elektrikli araç sahipleri için de ciddi indirimler var. dünyanın hiç bir yerinde ne kullanımda, ne satın alımda böyle avantajlar yok. imkanınız varsa bunu kullanın bunu. bir daha içten yanmalı araca geri dönemezsiniz.

Elektrik almayacaksam ben olsam Astra L alırdım galiba sıfır olarak. uzun yıllar kullanacağım, garanti seçim olsun kafam rahat etsin derseniz Corolla 1.5 alın geçin.

aynen öyle. bir de elektrikli alacak olsam öyle ionic mionic abuk sabuk modellere yöneleteceğime tesla alırdım. adam sıfır istiyor, 2. el elektrikli al diyor.

• o rakamlara hangi araç çok satılıyorsa git onu al. çok satan araç üzmez. kullanırken de (parça sıkıntısı olmaz), satarken de. dh forum zevatına bakma sen, türk milleti aptal değil. kötü bir araç çok satamaz.egea (şirket aracım egea idi, kalite olarak vasat ama ergonomisi iyi, çok satıyor), corolla, i20, bir arkadaş taigo önermiş, o da iyi bir seçim olabilir. elektrikli önerenler olmuş ancak bir elektrikli bir evdeki ikinci araç olabilir çünkü menzil sorunu var. bir de 2. el sorunu var elektriklilerin.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Devlet memuruyum ve şu an Fiat Bravo kullanıyorum. Tayin durumu olduğundan açıkçası elektrikli arabaya bu aşamada sıcak bakmıyorum. Aslında Corolla listemde en üst sırada ama kime sorsam sürüşünü "sıkıcı" olarak tanımladığı için emin olamadim. Taigo hiç radarımda yoktu, onu da araştıracağım.

• Sakitty kullanıcısına yanıt

Ezbere konuşuyorlar, 2019 öncesi corolla'lar için söylenen bir beylik sözdür, düz kullanıcının da anlayacağı bir şey değildir.

Güncel corolla çoğu rakibine göre sofistike bile denebilecek bir altyapıya sahip. gayet oturaklı, konforlu, komple bir araç. en büyük sorunu yol sesi. bir de motorun torku düşük kalıyor uzun yolda.

Asıl Vw modelleri, hele ki taigo, troc, Tcross vs sıkıcılık olarak zirveye oynuyor son yıllarda. son derece basit, ortalama araçlar. "Vw Suv" olduğu için alınıyor tabi bir şekilde.

Fiat Bravo'da eski Stilo'nun aksine gayet sorunsuz, başarılı, çok düzgün bir araçtı döneminde. ben açıkcası Bravo'dan sonra taigo maigo almam.

Hocam herkesin beklentisi, iyi otomobilden anladığı, ihtiyacı farklı. kimisi gidiyor, arabaya oturduğu anda vazgeçiyor koltuk olmadı bana falan diyor. Peugeot'a gidiyor, göstergeleri göremiyor, oturuş pozisyonu uymuyor. veya rengi beğenmiyor vs. tek tek tüm bayileri gezin, araçları kullanmaya bakın. içinize sinen iki araç arasında kalınca ancak yardımcı olmak doğru. bu şekilde işler karışır.

• Sakitty kullanıcısına yanıt

Corollaya sürüşü sıkıcı deyip B segment taigo öneren adama fiil ehliyeti bile vermemek lazım

sana togg ile mutluluklar o zaman :)

Söylediklerinin konusunu açmaya gelince yıldırım hızında ortalıktan kaybolan biri için fazla klavye yapmışsınız

https://forum.donanimhaber.com/saticisindan-togg-hakkinda-yorum--160945521

Size de teneke corolla ile mutluluklar tüp takın doldurup doldurup gezin.

Uzun menzil kasmak için kenardan kenarda. Giden togglardan birisinin sahibi sizsiniz demek

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Az yaksın diye kasmıyorum. İçten yanmalı araçlar bi taraflarını kaldırsın da yürüsün diye selektör yaptığım da çoktur.

Diğer içten yanmalı araçları nasıl kullanıyorsam aynı şekilde kullanıyorum. Zaten 30.000 liralık hediye yakıt + evden sarj imkanım var yani kasmama da gerek yok. Hediye yakıt boşa gidecek.

Bugunun verisi mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 31 Mart 2025; 22:59:57 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.