Şimdi Ara

1 yıldır geçmeyen testis ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.ben yaklaşık 1 yıl önce lanet olası bir dar kot giydim.testislerim feci ağırıyordu 1 hafta boyunca...ağrısı dindi fakat 1 yıldır testislerimin alt-arka kısmı çok hassas böyle şekli de bozuk..özellikle sağ testisimin alt kısmında bi bölge sertleşmiş oraya dokununca kasıklarım(göbeğin üst kısmı varya) çok ağırıyor...kasık ağrısından öldümm..doktora gidiyorum birşeyin yok diyor.. ne yapmalıyım Allah için yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberatdakak -- 6 Ocak 2017; 21:31:31 >

• İyi bir üroloji uzmanına görün Varikosel ya da kitle olabilir.
  • Doktora gittim derken urolojı uzmanına mı gıttınız ? bır uzman gorusu almamanız ıyı olur gerek gorurse goruntuleme yapabılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞırıngadakiHava

Doktora gittim derken urolojı uzmanına mı gıttınız ? bır uzman gorusu almamanız ıyı olur gerek gorurse goruntuleme yapabılır.

Üroloji uzmanına gittim. Varikosel damar genişlemesi vardı 3 mm . Ama kan akışında sorun olmadığını söyledi.acaba ağrı ondan olabilir mi
  • bir doktora da hemen itimat etmeyin, bende ilk başta varikosel olabilir dedim;ama size tavsiyem başka doktorlara da gözükün.
  • mberatdakak M kullanıcısına yanıt
    Olabilir varikosel ağrılı bir süreçtir ama direk ona bağlamak doğru olmaz tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.