Şimdi Ara

1050TI LOL Düşük GPU - CPU Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yardımınız lazım 1050ti ryzen3 1200 olan bi pc almıştım bi kaç ay önce ama lol oynarken fps 40 50 civarında dolaşıyor bf1 ultra 65 fps sabit oynarken lolün kasmasına sinir oluyorum. Gpu ve Cpu kullanımı gereğinden düşük gözüküyor bunları nasıl artırabileceğim ?
    Ayarlar en yüksek 1080p'de. Önerebileceğiniz genel basit ayarların hepsi yapılmış durumda.

1050TI LOL Düşük GPU - CPU Kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micegrubu -- 26 Temmuz 2018; 14:5:27 >

• Lol de kullanım normal gibi bence. Ekran kartını fazla yormuyor zaten. Diğer oyunlarda nasıl gpu kullanımı ?

Bende de aynı sorun var bir haftadır. Daha önce böyle bir sorunum yoktu.Gta 5 de gpu kullanımı %60 ın üstüne çıkmıyor. Biraz araştırdım sorunu; bazıları sıcaklıktan dolayı diyor bazılarıda windows 10 un sürümünden kaynaklandığını söylüyor. Windows 10 sürüm 1709 a geçince düzeliyormuş son çare onu deneyecem. Format la falan uğraşma ben format attım düzelmedi
  • Directx9 olduğu için tek çekirdekte performans kısıtlanıyordur. Varsa directx12 olanını deneyin.
  • nzm13 kullanıcısına yanıt
    Lol'de kullanım evet normal yorucu bir oyun değil. Fakat bu şekilde de oyundan tam verim alamıyorum oyunum kasıyor ve drop yiyorum. Zevkli bir oyun deneyimi alamıyorum.
  • experience denen lanet uygulama kafasına göre optimazsyon yapıyor onu sil öyle dene
  • Ben sorunumu buldum. İşlemci fazla ısındığı için oyun içinde hızını düşürüyor. Afterburner programını indirip oyun içinde sıcaklığa ve hızına bak kardeşim sende. Büyük ihtimal sorunumuz aynı.
  • nzm13 kullanıcısına yanıt
    Eklediğim fotoğraf Afterburner programından zaten. Hızı evet olması gerektiğinden düşük duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sorun lolün Ryzen işlemciler için hala optimize olmamasından kaynaklanıyor, yabancı kaynaklardan bununla ilgili birçok sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.