Merhaba arkadaşlar. Artık bu paralara cidden araba bulunamıyor. Var mı öneriniz? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2016-mdl-ekstrali-970757202/detay anca bunlar geliyor |
145 bin-150 bin tlye araba yok!
-
-
1.33 life corolla var o civarlar da.Sürekli uzun yol yapıyorsanız güzel bir araç bence.3 sene kullandık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
attığınız egea da bir araba sonuçta.
yeni olsun derseniz boş olacak, özellikli olsun derseniz eski olacak. şartlar belli hocam.
-
enkaz sayılabilecek araçlara o paraları veriyoruz. Artık araç almak yerine sahibi olduğum aracın iç döşemelerini vs yaptırıp komple boyatıp binmek daha mantıklı gelmeye başladı.
-
Yalnız ilandaki Egea cesetmiş bilginiz olsun.
-
Sanki o fiyata 1.33 corallada kalmamış hocam :)
Sen diyince baktım şimdi de hasar kayıtlılar var o civara vay be :)
Nissan juke var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gitmiyor hocam. satışı da zor
-
Hocam gitmiyordan kastınız yokuş performansı ise evet katılıyorum da uzun yolda kesinlikle katılmıyorum.Şimdi nasıl bilmiyorum 6 ay önce ilana koydum ertesi gün sattık.
Neden öyle dediniz hocam
1.5 ay önce 147bine i20 2017 boş paket almıştım 42000km de. Şimdi o da zor galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
164k da şirket filo aracı olabilir kimin nasıl kullandığı belli değil yan sanayi tamiri yapılmış tam anlamıyla ceset araç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cruze var cok da guzel araclar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çizgiler sıkıntılı (ilk bakışta göze çarpanlar):
-
Aynen hocam yan sanayi tamir den kastım buydu baştan savma yapılmış kazalar belli hemde hor kullanılmıştır motorda kaput içinde büyük iht benzerdir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla ben bu butceyle araba bakiyor olsam hic gozunun yasina bakmam gider 0km egea 1.4 fire çakar geçerim.
Su piyasada bu paralara 0km araba olarak bulunmaz bi nimet.
Hatta bu araba o kadar ucuz kaldi ki sirf keyfe keder bitane alip kapinin onune koyasim bile geliyor bazen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 7 Kasım 2021; 13:47:52 >
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-kazasiz-sadece-115.000km-lansman-rengi-864479556/detay
i30 nasıl? Egea dan iyi gibi tabi dolusu boşu var bunlarında bakmak lazım birde Opel Astra bakın bence
Adam 150K araba kalmamış diyor şu var bu var diyosunuz yakında o attığınız tekerlekli tabutlar da 200 bin olucak el arabası atarsınız artık
150ye araba yok diyen tüketicinin derdine bak
Satışı zor
;DD
Fiyatı 150 binden düşük 161bin ilan var sarı sitede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
enkaz sayılabilecek araçlara o paraları veriyoruz. Artık araç almak yerine sahibi olduğum aracın iç döşemelerini vs yaptırıp komple boyatıp binmek daha mantıklı gelmeye başladı. |
Çizgiler sıkıntılı (ilk bakışta göze çarpanlar):
|
pardon ama hep mi böyle aptalsınız yoksa konuya göre mi? göt zoruyla bir tane araba alıyoruz zaten. konu 150 bin birimlere araba bulamamak sen diyorsun al-satçı |
Benzer içerikler
- honda civic 1.6 i-vtec eco elegance yorumlar
- kampana ve disk farkı
- eas akü yorum
- anahtarsız çalıştırmada dikkat edilmesi gerekenler
- kış lastiği 2 tane mi 4 tane mi zorunlu
- mg türkiye fabrika
- dacia jogger yorumları
- pejo 3008 2024
- peugeot e 208 fiyat
- fiat pulse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X