Şimdi Ara

(17'LCD 8MS)SİZCE HANGİ MARKA(BU TOPİCE YAZALIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes kullandığı veya bildiği markayı buraya yazarsa LCD alacaklar daha çabuk bilgilenmiş olur ve yeni topicler açılmaz.

• S A M S U N G . . .
  • LG 1750 SQ 8ms
  • samsung 172x.gecikme süresi 12ms olması lazım ama tek kelimeyle süper bir monitör. ilkden gözüme biraz pahalı geldi ama kllanmaya başladıkdan sonra helal olsun dedim
  • VIEWSONIC - VE710B 17' LCD MONİTÖR, 8ms veya PHILIPS - 170B6CS 17' TFT LCD MONİTÖR 8ms
  • bencede VIEWSONIC monitör gelince tek aklıma gelen ilk markadır ama sony yada phılıpslerde iyidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Gececi

VIEWSONIC - VE710B 17' LCD MONİTÖR, 8ms veya PHILIPS - 170B6CS 17' TFT LCD MONİTÖR 8ms

• yaw yeter artık ya yok 17 lcd hangi marka yok 19 lcd hangi marka hergün en az beş kişi aynı konuyu yazıyo. alacak adam arar forumda okur alır en iyisini. hergün aynı şeyleri yazıpta forumu kirletmeyelim. temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sürüyosunuz. yani ne alırsanız alın şunumu alsaydım yoksa deniyor böyle aletlerde. forumda bi dolu yazıldı hergünde yazılıyor lütfen oralara bakalım.
  • PHİLİPS 170 X6 FB
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamofgod

yaw yeter artık ya yok 17 lcd hangi marka yok 19 lcd hangi marka hergün en az beş kişi aynı konuyu yazıyo. alacak adam arar forumda okur alır en iyisini. hergün aynı şeyleri yazıpta forumu kirletmeyelim. temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sürüyosunuz. yani ne alırsanız alın şunumu alsaydım yoksa deniyor böyle aletlerde. forumda bi dolu yazıldı hergünde yazılıyor lütfen oralara bakalım.

+1 dream...
  • PHILIPS 170X6FB 520YTL (Hiç şüphesiz alınabilir)
  • Hyundai L72S kullanan biri olarak çok memnunum monitörümden alacaklarada gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
  • Philips 170X6FB derim..
  • 17 SONY HS75PS 0.264mm 1280 x 1024
  • quote:

Orjinalden alıntı: allaturcha

PHILIPS 170X6FB 520YTL (Hiç şüphesiz alınabilir)

bende geçen gün aldım gayet memnunum
  • 170X6FB tabii ki. hem 0 ölü piksel garantisi var.
  • X6 ya oranla 30 ytl daha verin almışken
    170P6ES alın
  • Şuan geçen sene aldığım VIEWSONUIC VG712S kullanıyorum, ama şimdi alsaydım PHILIPS 190X6FB alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaCHaY -- 16 Ocak 2006 22:52:40 >
  • samsung 970 n
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.