Şimdi Ara

2006 Jetta FSİ (Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki haftadır dayıma araç bakıyorduk ,Aslında Vectra düşünüyorduk ama kısmet jettaya imiş, 2006 mod. 1.6 FSİ midline 146000 km de Arka sağ çamurluk değişik, bej rengin de 26.000 tl ye alındı

• Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

Hayırlı olsun

Teşekkürler
  • Gule gule kazasiz belasiz kullanmaniz dilegi ile
  • hayırlı olsun ,146bindeki araçta hiçbir problem olmuyormu hep merak ediyorum her gün normal çalışıyormu

ben 100bin üzerindeki araçları hep bozuk veya bozulmak üzere olan araçlar olarak görüyorum nedense psikolojik heralde
  • hayırlı olsun km biraz fazla geldi bana ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

hayırlı olsun ,146bindeki araçta hiçbir problem olmuyormu hep merak ediyorum her gün normal çalışıyormu

ben 100bin üzerindeki araçları hep bozuk veya bozulmak üzere olan araçlar olarak görüyorum nedense psikolojik heralde

hocam daha yeni alındı görecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

hayırlı olsun km biraz fazla geldi bana ama

km evet fazla 2006 mod. bir aracın hakkı 100 bin ,ama servis bakımlı olduğu için ,pek fazla sorun değil
  • quote:

hayırlı olsun ,146bindeki araçta hiçbir problem olmuyormu hep merak ediyorum her gün normal çalışıyormu

Sattigim polo 100 bin olmadan 2 kere sanzuman dagitti. 146 bindeki her arabanin gozu topraga bakar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuza almışsınız hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Sattigim polo 100 bin olmadan 2 kere sanzuman dagitti. 146 bindeki her arabanin gozu topraga bakar bence

Şimdi den mezar yeri arayalım o zaman

Bu arada hayırlı olsun dilekleri için teşekkürler arkadaşlar

• Hayirli olsun hocam bakma soylenenlere km yuksek ama VW 200binde bitmesi icin uretmiyor bu araci.
  • Hayırlı olsun yakıtı dışında üzecek bir araba değil. 146 binde toprağa bakan araba mı olur arkadaşlar yapmayın. '21. yy motorlarının çoğu rahat 300 400 bin devirir.
  • Senede 20,000 kilometre yol yapmış, km'si niye çok olsun?

146 bindeki araba toprağa bakıyor hemi

Araç yüksek kmde iken 200 - 300 liralık masraf çıkardı diye alınmaz diyen bir toplumda yaşıyoruz.

Araç 50 bin km'de aynı sorunu çıkarsa şanssızlık olarak nitelendirilir, yaptırılır paşa paşa 100 bine kadar binersiniz dimi
  • 146 bin nasıl fazla km oluyor anlamış değilim.Bakımları düzenli yapılıp arabada normal şekilde kullanılmışsa nasıl bir sorun olabilir.Yolda giderken tekeri mi fırlar aracın.WW millet 150 bin kullansın sonra atsın diye mi bu kadar para kopartıyor milletten.300 bindeki merso birçok 0 km araçtan daha itibarlı ve sağlamdır benim gözümde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Hayırlı olsun yakıtı dışında üzecek bir araba değil. 146 binde toprağa bakan araba mı olur arkadaşlar yapmayın. '21. yy motorlarının çoğu rahat 300 400 bin devirir.

bence bu bile hafif bir rakam. 600 bın ı gormeyecek bir orta segment arac sanmıyorum ben vw bu konuda kötü değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Hayırlı olsun yakıtı dışında üzecek bir araba değil. 146 binde toprağa bakan araba mı olur arkadaşlar yapmayın. '21. yy motorlarının çoğu rahat 300 400 bin devirir.

Teşekkürler hocam, bende aynı fikirdeyim günümüz motorları bakımları düzenli olarak yapıldıktan sonra kolay kolay üzmez
  • Başlamış yine km muhabbetleri...Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Benim Dizel Colt 2008 7. ay trafik çıkışlı ve KM 184.500 oldu.

Uzun yol Lüleburgaz-İstanbul arası dipgaz 180km/h gidip geliyorum gram yağ eksiltmiyor ve saat gibide çalışıyor.

Aracım full yetkili servis bakımlı ve 15.000km olan servis aralıklarını 150.000km de sonra kendi isteğim ile 10.000km ye düşürdüm.

Daha ileride bakım aralığını biraz daha kısaltmayı düşünüyorum.

Bu arada şanzumanı bir kenara bırak aracımın aküsüne kadar herşeyi hala orjinal.

Uzun lafın kısası;

Bakarsan bağ, bakmazsan dağ ..

• Hayırlı olsun hocam allah kaza bela vermesin.

Km hesabı yana arkadaşlar bizim merco 300binde ama bir sıkıntısı yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.