Şimdi Ara

2013 corsa i20 kıyaslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşim için otomatik b sınıfı 75000 tl bütçe ile araç arıyorum. Şimdilik bulduğum birkaç araç var 2013 model 1.2 corsa essentia ve 2013 1.4 i20 jump var ikisi de hasar kayıtlı sizce hangisini tercih etmeliyim corsanın easytronic sanırım şanzıman sorunlu deniyor diğer yandan i20 de iyi yakıyor. İleride satarken hangisi daha avantajlı ve arıza yönünden hangisi daha az üzer tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

• corsanında 1.4 motorunda 4 ileri otomatik var i20 sizi yormaz ama iç aksamı çok kötüdür cizeilir 2011 modelini 5 sene kullandım kia rio ile aynı motoru ve şanzumanı kullanır kia biraz daha kalitelidir
  • corsa 1.2 de bulunan şanzıman pek konforu bir şanzuman değil, i20 deki tam otomatik dört ileri şanzıman, sağlam ve vites geçişleri sorunsuzdur. Yakıt olarak biraz yakar ama ikinci bir araç gibi kullanılacağından çok sıkıntı olmaz gibi bence
  • i20 yi 3 sene kullandım. 100 km den sonra uçuşa geçer. Bolca trim sesi vardır. ben 1.4 crdi kullandım motor güzel ve sorunsuz bi araçtı fakat çok kalitesizdi
  • Cevaplar için teşekkürler.
  • Hyundai araçların altında nasıl bir süspansiyon var, cidden taksiye binince anlıyorsun nasıl leş olduğunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.