Şimdi Ara

3 aydır spor yapıyorum gelişim durdu geriliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üç aydır spor yapıyorum ilk ay tüm vücut çalıştım sonra bölgesel 1. Gün sırt-arka kol 2. Gün omuz bacak 3.gün göğüs-ön kol 4.gün dinlenme şeklinde tekrar yapıyorum büyük kaslar 3 er set 10 tekrar olacak şekilde 5-6 hareket küçük kaslar 3 er set 10 ar tekrar olacak şekilde 4 hareket yapıyorum. Başlangıçta kolum. 34 idi 1. ay 35.5 2. Ay 37 ve 3. Ay yine 37 gelişimi durdu ve ağırlık artırmaya gücüm yetmiyor hatta düşürdüğüm an bile oluyor ek suplement almıyorum sizce neden olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beslenmeyi programlarla kontrol ediyor musun. yeterli karbonhidrat protein yağ alıyormusun ona bi bakmak lazım .

• Beslenmem de bir değişiklik yapmadım ama sorun şu bir hafta önce çok iyi giderken birden çöktü

• Gelişim zaten bir süre sonra yavaşlayacak bu normal, ilk zamanlarındaki gibi güçlenemezsin hızlıca. Kaldı ki bölgesel antrenmanda muhtemelen izole ağırlıklı çalışıyorsun, güçlenmen daha da zor bu hareketlerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerleme yavaşlar ancak geçen ayın 12 sinde 37 cm idi kolum iki hafta sonra ölçtüm 38 şuan geri 37 sorun gerilemede aynı bölgeyi pazartesi çalıştıysam cuma tekrar çalışıyorum acaba arayı çokmu açıyorum ve o kara ağır girmeme rağmen kas ağrısıda olmuyor formları düzgün yapma konusunda çok titizim. Bütün mozalim gitti bırakacağım böyle giderse bir hafta önce goril gibi gezdiğim salonda şimdi söndüm gözle görülür ölçüde

• SERDAR AKTOLGAyoutube
    Kas Büyümesi (Hipertrofi) Şifreleri
    https://youtu.be/TZSkDNl6xQw

İzlemelisin, herkes izlemeli.

• İzledim güzel bir video bilgi verici anacak her konuşmanın sonu herşey herkese göre değişire bağlanmış bir sonuç yok yani şöyle yapın diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha öncesinde spor yapmış mıydınız ? eğer spor geçmişiniz yoksa bence 3 aydan sonra split yani bölgesel programa geçmek çok erken olmuş. full body programı en az 6 ay hatta 1 yıl'a kadar yapmanız daha doğru olurdu. bu tabiki benım düşüncelerim . bence güzel bir programla gelişiminizi uzun bir süre atırabilirsiniz.

• Bys.. B kullanıcısına yanıt
    Dostum eğer kalori alımını çok düşürmediysen 1 haftada öyle eriyip gitmezsin. Muhtemelen 1 hafta arayla aldığın ölçüler farklı yerden alındı ve birbirini tutmadı, bir şey olmamıştır merak etme. Kas ağrısı olmaması ise güzel bir şey sanılanın aksine.

• 3 ay sonra gelişim durmuş gibi hissetmeniz normal. Genel olarak kilo verecek olan ve vücut geliştirmeye başlayan her birey 3-4 ay çok güzel geri dönüşler alır. Sonra işler zorlaşır. Büyüme, gelişim, kilo verme yavaşlar. Daha çok çalışıp karşılığını az alırız.

Kas dediğimiz şey kolay kolay kaybolmaz. Kas yapmak ne kadar zor ise kaybetmekte bir o kadar zordur.

Uykuna, yediklerine, yaşantına dikkat ederek bir süre daha kendini kontrol et.

• Buraya yazalı iki ay oldu ama hala hiçbir gelişim yok kiloları attırdım yemeye çok dikkat ediyorum günlük 7-8 saat uyuyorum bol su içiyorum. program değiştirdim kas alışmasın diye ama 38 cm olan kolum şimdide 36 ya düştü ben bu işten hiçbirşey anlamadım suplement almıyorum almakta istemiyorum ama bu ay da böyle giderse bırakacağım

• Kriger kullanıcısına yanıt

Evet yapmıştım

• Oncesi sonrasi fotograf cektin mi hic? Fotolardan cok daha rahat anlasilir gelisme olup olmadigi.

• 3 aydır spor yapıyorum gelişim durdu geriliyor

çok çok aşırı ince çöp kol kürdan şekil gördüğünüz gibi işyerinde ehrkes alay edip dalga geçiyor z bar düz bar ve dumbel aldım evde çalışıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum hangi programaları tavsiye edersiniz bu çöp kolları az da olsa geliştirip bu sıcakta uzun kollu giymemek için tesekkur ederım

• ölçüleri çok umursama onlar değilir. ağırlıklar artıyorsa kafi

• bırakdın mı hocam son durum nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.