Şimdi Ara

308 vs C4 arada kaldım. lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dizel otomatik 2011-2012 C4 Veya 308 almayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım. kafam fena halde karışık. (donanım benim için kesinlikle şart)

• quote:

Orijinalden alıntı: mertan0593

arkadaşlar dizel otomatik 2011-2012 C4 Veya 308 almayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım. kafam fena halde karışık. (donanım benim için kesinlikle şart)

308 hdi premıum paket esplı olan modelını +cam tavanlıda bulabılırsen denk getırırsen tadını ozmn alırsın arabanın:))
  • kesinlikle c4 derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsnl

quote:

Orijinalden alıntı: mertan0593

arkadaşlar dizel otomatik 2011-2012 C4 Veya 308 almayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım. kafam fena halde karışık. (donanım benim için kesinlikle şart)

308 hdi premıum paket esplı olan modelını +cam tavanlıda bulabılırsen denk getırırsen tadını ozmn alırsın arabanın:))

peki sizce neden 308?? C4 ten artıları nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firefoxx

kesinlikle c4 derim...

sizce neden C4??
  • hocam aynı sorunu bizde yaşadık 308 active paket gri rengini 49.400 TL'ye aldık c4 comfort plus paketi 52.000 tl idi dijital klima için deymez dedik ve 308 aldık pazartesi teslim alacağız. Gücümüz yetseydi c4 exclusive + cam tavan alacaktık fakat olmadı. ayrıca cam tavan sadece kişisel bir lüks inanın bana 2.el satarken cam tavana verdiğiniz para hiçe gidiyor bunu akrabamızın arabasını satarken anladık. Ha ama paramız olsa almazmıydık alırdık tabi size önerim 2side fransız arabası 2sininde motoru aynı gücünüz hangisine yetiyorsa onu alın derim aralarında ahım şahım bir fark yok.

not: 2 aylık araştırma sonucu 308e karar kıldık hem daha ucuz hem c4den birkaç +'ları var. (teknik servis, yakıt oranı vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incu6us -- 25 Ağustos 2012; 13:44:34 >
  • 308 sportium modeli liste fiyati 57,500 ama 51,000 civari aliniyormus.

unutmayinki 308 lerde, bi-xenon opsiyonu var, c4`lerde yok.

c4`de navigsayon ve kor nokta opsiyonu var. 308`de yok.

serviste guzel bir 308 icin double din navigasyon taktirilabiliyor.

bu durumda eger 51,000 civari bulursaniz 308 sportium oneririm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

308 sportium modeli liste fiyati 57,500 ama 51,000 civari aliniyormus.

unutmayinki 308 lerde, bi-xenon opsiyonu var, c4`lerde yok.

c4`de navigsayon ve kor nokta opsiyonu var. 308`de yok.

serviste guzel bir 308 icin double din navigasyon taktirilabiliyor.

bu durumda eger 51,000 civari bulursaniz 308 sportium oneririm..

Güzel acıklamısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.