Şimdi Ara

50-55 Bin Tlye Araba Almayı Düşünüyorum Kararsız Kaldım Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 50-55 bin tlye araba almayı düşünüyorum lütfen yardım edin kararsız kaldım..

Şu anda 2.0 CDTI 130hp 2009 Edition 105 binde Füme kısacası Boşline :) bir İnsignia var. Hem vergiden dolayı hem de beni tatmin etmediğinden dolayı satmayı düşünüyorum. Az yakan, spor bir araba tercihim.

Düşündüğüm arabalar;

1.2 TSI comfortline Golf 7 (düz vites)
    1.2 TSI midline plus Golf 7 (Dsg)
    1.2 TSI style yeni leon (eğer düz vites alırsam ledli,sunrooflu ve 17' jantlı olur , Dsg alırsam standart olur.)
    1.2 TFSI sportback a3
    1.6 T Cosmo İnsignia (Tüplü)
    1.6 CRDi elite i30

NOT: Aldığım araca jant, bodykit tarzı ufak modifiyeler yapıcam.

Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• insignia almada :)
  • Modellerde ne kadar çok T harfi var.Leonların eski kasaları daha güzeldi ama yenilerinin de gideri var
  • 2.0 dizel tam otomatik d segmenti arabayı satıp o saydıklarınızı alında pişmanlığın dibine vurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhaba,
    Daha önce bende insignia 2.0 130 hp kullandım araç gerçekten kasaya göre hantal kalıyor ve donanım olarak çok eksiği var. Sanırım sen daha spor tarz bi araba istiyosun. Spor araba olarakda bana sorarsan golf aralarındaki en iyisidir. Görüntü bakımından olsun kasası konforu parça vs. vw sonuçta kesinlikle vw tercih ederdim yerinde olsam.
  • Bence yanılıyosun arkadaşım. Neden dersen konuyu açan arkadaş daha spor bir araba bakıyor. İnsignia daha ağır kalıyo baba arabası gibi. Bana sorarsan insignia sadece 2.0 T kasada sağlam duruyo gerisi hikaye. Leonun eski kasaları güzel ama arkadaşın orda yardım istediği konuyla yazdığının bi alakası yok yani. Benzinli arabanın yerini tutmaz dizel. Benzilinli kullanan biri dizel arabaya zor geçer. Benim görüşüm daha önceki yorumda da belirttiğim gibi golf olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNBaRTu57 -- 22 Mayıs 2014; 11:57:28 >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Orası öyle de ben 20 yaşındayım ve şu an bendeki insigniayı görseniz inanın gerçekten hoş değil. 1.6 T cosmo insignia olsa az da bodykitli o zaman tadından yenmez işte ayrıca hem vergisi var hem de ne kadar da dizel olsa yakıyor. Pek de genç işi değil zaten. Üstüne araba 100 bini de geçince doğal olarak satma ihtiyacı duyuyorum. :) Yorumunuz için çok teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlla bu araçlardan birini alacaksan.golf 1.2 tsı comfortline+opsiyon manuel vites almanızı öneririm.Yakıt olarak 1.6 CRDİ i30 un golften aşağı kalır yanı yok.1.2 motorun düşük vergi avantajı da cezbedici.Gençler için ideal bir araç olduğunu düşünüyorum.Ama düşük beygirli versiyonlarda bağımsız süspansiyondan torsiyona geçmeleri pek hoş olmadı.Aracı bi süre kullandım ve tavsiye ediyorum.Yaptığın tercihler gayet güzel ve mantıklı ama daha iyi ikinci el araçlarda bulunabilir
  • focus 1.6 hb ecoboost'lara bir göz at performans olarak tatmin eder ayrıca güzel bir araç
  • Manuel ise 1.2 TSİ Golf Comfortline , Otomatik ise Astra J HB (Mümkünse Cosmo) başkasını düşünmeyin
  • opel astra hb 1.4 t sport veya cosmo bulunabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

focus 1.6 hb ecoboost'lara bir göz at performans olarak tatmin eder ayrıca güzel bir araç

Araştırdım ama yakıtı cidden bana fazla ve içi biraz dar geldi. Yorumun için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Manuel ise 1.2 TSİ Golf Comfortline , Otomatik ise Astra J HB (Mümkünse Cosmo) başkasını düşünmeyin

1.4 140hp turbo astra cok yakın bir arkadaşımda var pek içime sinmiyor. Kısacası 1.6 vergisi ödeyip benzinli c segment bir arabaya vermek istemiyorum. Yorumun için teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: goldenalphine

Orası öyle de ben 20 yaşındayım ve şu an bendeki insigniayı görseniz inanın gerçekten hoş değil. 1.6 T cosmo insignia olsa az da bodykitli o zaman tadından yenmez işte ayrıca hem vergisi var hem de ne kadar da dizel olsa yakıyor. Pek de genç işi değil zaten. Üstüne araba 100 bini de geçince doğal olarak satma ihtiyacı duyuyorum. :) Yorumunuz için çok teşekkür ederim...

2.0 cdti motor potansiyelli bir motor. Soft yazılımla kasmadan 160 hp alınır. 100 bin düşük bir kilometre. Sonuçta bütün bakımlarını yaptığınız geçmişini bildiğiniz bir araç. İnsignia için konuşursak, opc body kit ve opc jantlar şahane olur. Böylece genç işi tanımınızada uygun olur. İnsignia için kişiselleştirme olanakları yüksek.

Ama illaki değiştireceğim diyorsanız 2.0 cdti dan sonra 1.2 tsi fındık motora geçmeyin yazık olur.

Benim önerim 1.4 tsi 140 fr paket sunrooflu ve full ledli bir leon olur. 0–100 ü 8.2 saniye diye biliyorum. Pratikte ara hızlanmaları ve yakıt tüketimi çok başarılı. Bu durumun sırrı mqb platformu kullanılmasından kaynaklı.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91561778&p=1#91740093

Şu konunun sahibi arkadaşımız spoiler + difüzör ve başka bir konudada egzoz modifiyesi yaptı. Ben çok yakıştırdım.

Vag grubu araç alınacaksa dsg şanzımandan uzak durmanı öneririm. Her ne kadar konforlu ve performanstan çalmayan bir şanzıman olsada sorunsuzluk anlamında üzebilir.

Son olarak muharrem arkadaşımızı konuya çağırıyorum, eski bir insignia edition sahibidir ve onu satıp golfe geçmişti, en iyi o yardımcı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon 1.4 tsi fr al

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Orijinalden alıntı: goldenalphine

2.0 cdti motor potansiyelli bir motor. Soft yazılımla kasmadan 160 hp alınır. 100 bin düşük bir kilometre. Sonuçta bütün bakımlarını yaptığınız geçmişini bildiğiniz bir araç. İnsignia için konuşursak, opc body kit ve opc jantlar şahane olur. Böylece genç işi tanımınızada uygun olur. İnsignia için kişiselleştirme olanakları yüksek.

Ama illaki değiştireceğim diyorsanız 2.0 cdti dan sonra 1.2 tsi fındık motora geçmeyin yazık olur.

Benim önerim 1.4 tsi 140 fr paket sunrooflu ve full ledli bir leon olur. 0–100 ü 8.2 saniye diye biliyorum. Pratikte ara hızlanmaları ve yakıt tüketimi çok başarılı. Bu durumun sırrı mqb platformu kullanılmasından kaynaklı.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91561778&p=1#91740093

Şu konunun sahibi arkadaşımız spoiler + difüzör ve başka bir konudada egzoz modifiyesi yaptı. Ben çok yakıştırdım.

Vag grubu araç alınacaksa dsg şanzımandan uzak durmanı öneririm. Her ne kadar konforlu ve performanstan çalmayan bir şanzıman olsada sorunsuzluk anlamında üzebilir.

Son olarak muharrem arkadaşımızı konuya çağırıyorum, eski bir insignia edition sahibidir ve onu satıp golfe geçmişti, en iyi o yardımcı olur.

Akşam detaylı bir cevap yazarım üstadım. Mesajım bulunsun

• Mantıklı araç sizin isteklerinzi doğrultusunda Seat leon FR 1.4 TSI 140 VW GOLF 1.2 TSI 105 175 le olmaz yüksek viteste rollü zayıf bi araç ama şehir içinde esnek kullanım sunar.
  • Konuyu bi hortlatalım :)

Muharrem hocam detaylı bir cevap yazarım demişsiniz ama sanırım unuttunuz :) Sizin yorumunuz çok önemli İnsignia'dan Golf'e geçmiş biri olarak.
  • 1.2 TSI comfortline Golf 7 (düz vites)
    1.2 TSI midline plus Golf 7 (Dsg)
    1.2 TSI style yeni leon (eğer düz vites alırsam ledli,sunrooflu ve 17' jantlı olur , Dsg alırsam standart olur.)
    1.2 TFSI sportback a3
    1.6 T Cosmo İnsignia (Tüplü)
    1.6 CRDi elite i30

demişsin ki az yakan , spor araba , şu listede hangisi spor araba acaba çok merak ettim . geçenlerde iki gün 1.2 motor araba kullandım resmen rezillik.
  • goldenalphine G kullanıcısına yanıt
    Cevabınız Seat Leon FR TSI 140 Bu fiyat bandında dizelde de megane 3 hb dci 110 pirivilege
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.