Şimdi Ara

78000'e Cadillac Escalade alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-cadillac-masrafsiz-cadillac-escalade-6.0-v8-2004-askin-jeep-ten-215784686/detay

İkinci El d segmenti düşünüyorduk da laf olsun diye kurcalarken buldum,alınır mı? Vergisi kaç liradır yıllık,6-7 bin lira geliri olan birisi alsa batar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Müller -- 22 Ağustos 2015; 22:39:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Son sahibi olayım çocuğumun çocuğuda satmasın binsin dersen bide o kadar paran çoksa alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın 6-7 yi 15-20 olsa bir düşünün derdim..

• yuh la abartmayın o kadar

bağdat caddesinde ki galerilerden birine verir max 1-2 ayda satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Bırakın 6-7 yi 15-20 olsa bir düşünün derdim..

o kadar mı yav

@.mpower

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AĞZIMIN SUYU AKTI LAAN
    Salyalarımı toplayamadım...

Benim fikrim; galeriden olduğu için tırsarım. Bu aracı bu fiyata veriyolarsa vardır bi nanesi. Yok eğer geçmişini bildiğim bi araba olsa (malesef yok çevremde) ben alırım aga, alırım da, binerim de.

Algısı vergisi sigortası cart curt düşünmem. Masraf gösteriyom zati

edüt
    Nooldu laaa? Otu çoku Masraf gösteriyom diye mi acıttı, basmışınız eksileri
    Sizler yakıt fişlerinden koleksiyon yaparken ben muhasebeye yolluyom, mtv ve kasko da masraf tabi ki hadi biraz daa eksileyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 24 Ağustos 2015; 13:38:38 >

• Kaza falan yapma ocağına incir ağacı değil ormanı diker 1 ayda satılır diyen arkadaş 70e alıp 50 ye satarsan 1 ayda satılır 1 yıl boyunca ilanda duran escalade gördüm...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    94 mercedes E200 alınır mı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kazası yoksa,bakımlıysa alınır.
  • Benzin istasyonu işletiyorsaniz alinir.

• Valla hocam ş.içi 19.6 LT teknik veri gösteren bir araç lpg takılsa en az 21-22 Lt LPG yaksa (daha çokda olabilir) 42-44 kr yakar şuanki LPG fiyatları ile tabi bu değerler. Kısacası ocağına LPGle bile incir bahçesi diker.
  • Tahmin ediyordum masraflı olacağını da böylesini beklemiyordum biraz araştırdım,
    Teşekkürler yordum sizi de
    Ciddi alıcı değiliz tabi laf olsun konusuydu bu.

• Petrol istasyonunuz varsa alabilirsiniz.
  • Şimdi baktım yıllık vergi 9.556 lira :D ocak söndürür yeminle

• Alma düşüncesi olan varsa önce kilometresinin orjinalliğini garantileyecek ardından sorun varmı yok mu diye ekspertiz, şanzuman, ustaya gösterecek. Gösterecek ki o, araca değil, araç ona binmesin

Bir de akrabalardan ya da alan kişi Petrol ofisi falan işletiyorsa tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_kullanıcı -- 22 Ağustos 2015; 23:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_kullanıcı

Alma düşüncesi olan varsa önce kilometresinin orjinalliğini garantileyecek ardından sorun varmı yok mu diye ekspertiz, şanzuman, ustaya gösterecek. Gösterecek ki o, araca değil, araç ona binmesin

Hocam 78000 bu canavara az geldi bir heveslendim tabi de sonra geri oturdum yerime

• İyi açıdan bakın bundan sonra evin ortasından incir yiyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

İyi açıdan bakın bundan sonra evin ortasından incir yiyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

quote:

Orijinalden alıntı: The_kullanıcı

Alma düşüncesi olan varsa önce kilometresinin orjinalliğini garantileyecek ardından sorun varmı yok mu diye ekspertiz, şanzuman, ustaya gösterecek. Gösterecek ki o, araca değil, araç ona binmesin

Hocam 78000 bu canavara az geldi bir heveslendim tabi de sonra geri oturdum yerime

Hocam bende w140 ve w220 ye merak sanmıştım ama çok incir zararlı diye vazgeçirdiler

• Forum 1600 cc ile kisitli efem.

Kasko miktarindan aracin yillik mtv si ogrenilebilir. 9000 lira olmaz efem cok daha az. Ha 2-3 bin olur yinede odeyemem dersen engelli birinin uzerine alirsan mtv odemezsiniz.

Benzinle binerseniz daha doğrusu binemsiniz. Lpg takilmali en iyisinden.yinede 50-55 kurus yakarki benim aveo benzinde o kadar yakiyor.

Asil bu arabanin sigorta ve kaso parasi caninizi acitmasin. Bi de sorunlar basladimi ustasini bulup kizinizla evlendirmek xorunda kalabilirsiniz.

• 240binde araba bi ariza verdimi varya uuuuuu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.