Şimdi Ara

800 bin TL'ye alınacak ev?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 800 bin TL'ye İstanbul'da 1+0 buldum bu resimdeki. 800 bin TL'ye alınacak ev?

Banyosu güzel, bina güzel ama mutfak yok. 500 bin nakit, 300 bin kredi seklinde Alicam. 300 bin geri ödemesi 1 milyon olacak. 10 sene boyunca her ay 9 bin TL oducem. Sizce mantıklı mı? Başka önerisi olan var mı? Metrobüse yakın falan hoşuma gitti. Sizce dairenin fiyatı normal mi? Aslında otel burası, öte konseptinde yani. Ama daire gibi satıyorlar.

• kandırmaca. neden mi?

bu tarz rezidansları yapan müteahhit genelde yönetimini 20 sene kendine alıyo. ucuz gibi gösterip satıyor. ilk senelerde aylık aidatları düşük tutuyo ki kimse şüphe etmesin. sonra tüm daireler satılınca aidatı bi uçuruyo, aylık haraç toplayıp zengin oluyo aidat ayağına. Donald Trump da ABD'de böyle zengin oldu.
  • Mantıklı fakat, otel yerinde olması ve evin içerisi bana güzel geldi. Daire'nin fiyatıysa, 600-700 olması daha iyi olabilirdi. Bence alabilirsin.
  • CarryRoss_ C kullanıcısına yanıt
    Hocam 800-850 civarında ilanlar var. Ama neticede İstanbul ve bina yeni. Evet otel odası ama metrobuse yakın. Fiyatlar daha düşer belki bilmiyorum, artmadığı kesin. Başımı sokacak bir yer olur neticede. Mutfaklı normal stüdyo daireler 1 milyondan başlıyor. Sırf mutfak yok diye mi bunun fiyatı çok daha düşük acaba? 800 bin TL'ye alınacak ev? 800 bin TL'ye alınacak ev? 800 bin TL'ye alınacak ev? 800 bin TL'ye alınacak ev?

• Drogbaba108 D kullanıcısına yanıt
    Eğer ki Mutfak olsaydı tahminimce 50-70 K artış görebilirdik. Bence sen başka ilanlara bak. Ama fotoğraflara bakınca ev gayet güzel.
    Evin 600-650'si var gibi ama...
  • Senin bütçen yeter mi bu eve?
    500 bin nakit var 300 kredi cekicem
    Bence biraz daha düşün, ben alman yönündeyim ama.
    Kararını değiştirirsin belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarryRoss_ -- 16 Ağustos 2024; 8:1:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yok uzun zamandır düşünüyordum. İstanbul bu boru değil
    Bence satılık ev al 500 bin varsa. Hatta kredi çekersin, iyi fikir mi?
    Alkollü musun, yorumların manasız. Trolsen bile başarısız
    Tamam pardon şaka yapıyordum. Helal et hakkını.
  • Bence başka ilanlara bak.
  • kandırmaca. neden mi?

bu tarz rezidansları yapan müteahhit genelde yönetimini 20 sene kendine alıyo. ucuz gibi gösterip satıyor. ilk senelerde aylık aidatları düşük tutuyo ki kimse şüphe etmesin. sonra tüm daireler satılınca aidatı bi uçuruyo, aylık haraç toplayıp zengin oluyo aidat ayağına. Donald Trump da ABD'de böyle zengin oldu.
  • ayrıca o bölgede yaşayıp, ilanın olduğu yeri kendin gidip görüp, soruşturup, gerçekten o fiyattan mı satılıyor öğrenmen gerek.

malum sitedeki fiyatlar genelde yanlış oluyo müşteri çekmek için.

ha gerçekten 800 bin TL ise o zaman öğrenci çekmek için dağ başına yapılmış bi yerdir. böyle yerlerden 12 ay kira geliri elde edemeyeceğin gibi, her zaman kiracı da bulamazsın.

benim arkadaşın var böyle, eskiden yılda 9-10 ay kiralayıp sevindirdi. şimdi kiracı bulamıyor. satacam borsaya yatıracam parayı diyodu. şimdi onu da demez sanırım çünkü borsa göçtü.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

bana da bir dolap var gibi geldi buraya 1 milyon bağlayacağına biraz daha para biriktirip normal bir daire alırsın daha mütevazi semtlerden bina eski olur belki ama en azından dolandırılmazsın aidat felan ödemezsin.

• Bu fiyata ev olmaz. Bir bu tapu işlerinden anlayan biri ile gidip aslını öğrenin. Istanbulun ne dolandırıcısı ne de enayisi biter
  • EYT' den 6 ay önce emekli olan arkadaş geçen gün 5.000.000 TL verip villa aldığını söyledi ve fotoğraflarını gösterdi.

"Artık yılbaşı partilerini senin villada yaparız" deyince,

"Yok yaw, ana baba aile ortak aldık" dedi hemen...

• Aidat olayi nasil? Her dairede bireysel sayac yok heralde? Alkollu degilim :D
  • Dahilik veya dehalık var mı hocam bir formül falan mı buldunuz ya da çözdünüz ya da bulma arifesinde misiniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.