|
Bildirim
|
Hem 90 bin
Hem ikinci eli güçlü Hem yeni Düşük km Oo oh Kaymaklı kadayıf da yirmin üstüne dayı |
c sınıfı sedansa 1.6 dizel otomatik lounge egea
b sınıfı hatchback clio edc icon dizel otomatik ve modelli dusuk km olacaksa illa bu ikisine odaklan. ben olsam egea alır geçerdim |
1.6 dizel 120bg Lounge otomatik Egea. Daha iyisini bulamazsın.
|
90 milyar iyi para ancak 90 bin tl’ya bulamamanız garip olmuş...
|
O fiyata cok sey istiyorsun. 90bine alabilecegin C sinifi araclari siraliyorum:
- 2-3 yasinda benzinli otomatik veya manuel - 3-4 yasinda dizel manuel - 4-5 yasinda dizel otomatik Egea vs almazdim yerinde olsam. Guvenlik her seyden onemli ve egea bu konuda cok zayif. Kaza bir kere yapilir ve o kaza aninda hic bir donanim, hic bir motor seni kurtarmaz. Dayaniklilik ve guvenlik ekipmanlari kurtarir. Otomatik sartsa benzinli otomatige yonel, degilse dizel manuele. Ama oyle hem 1-2 yasinda hem dizel hem otomatik olsun malesef oyle bir dunya yok. 90bin artik cok para degil ulke sartlarinda. Dovize karsi deger kaybini goz onune alirsak eskinin 45 bin TLsi. Uzgunum, ulkenin geldigi nokta bu. |
Türkiyede yaşadığınızı unutmayın, boş 75 beygir polonun 100 bine satıldığı ülkedeyiz, egea f/p lideri bi araç |
Yahu yıl olmuş hâlen daha milyar-milyon-bin farkını ayırt edememişsiniz. Çok mu zor 90 bin demek?
90 milyara 90 tane otomobil fabrikası açarsın. |
2005 A8 var bölsen 3 S80...
F/P ve 2015 civarı D segmenti 2-3 model var. 508-insignia-mondeo. C segmenti konforu aratmaz 3 model ki Egea C segmentinde ülkemizde biraz daha fiyatı düşük tutma amacı tutuyor. 110 civarına 2015 model temiz tanıdıktan s80 bulmuştum. Yürütmeye korktum. Yoksa 508'i passatı felan çöp ederdi. Temizdi ve trameri 3-4.000 civarıydı. |
Hocam corolla varken egeaya f/p aracı demek de ne bileyim. 😀 en boş corolla 95 civarına satılırken en boş egea 65 civarına satıyordu. Aradaki 30binlik fark donanım olsun motor performans olsun değer diye düşünüyorum ki ayrıca egea sadece ve sadece 70-80 binim var ben 0 araç alacağım diyenler için uygun araçtır. Corolla varken 100 bin üstüne egea almak 😂
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Ağustos 2019; 11:12:18 > |