Şimdi Ara

98 2000 avensis ne kadara kadaar alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba dostlar 15 20 ytl bütçe ile avensis bakıyorum alıp hemen tüpe geçeceğim için 2001 d4 motora bakmıyorum temiz bulan bilen varsa bana haber atsın başka hiç bi araba düşünmüyorum birde 200000 km civarı alınırmı sizce bu araçlarda tsk saygılar

• aradığın avensis oto haberin kullanılmış araba testinde en dayanıklı araba seçilmişti.2003 de felandı.çok kaliteli dayanıklı bir araç her yönden.ilanlarda 15 ile 20 arasında değişiyor.uygun bana göre. 200.000 km yi çok rahat sorunsuz yapacak bir araç ama ne kadar az olursa o kadar iyi olur sizin için..
  • arkadaş bende bir tane 99 model sıralı lpg li var 2 ay oldu alalı 14000 e aldım
    bir tanede 2000 model extra var
    14 ile 16 arası değişiyo fiyat. nette 18 19 isteyenlere bakma
    gerçekten çokj sağlam oturaklı araçlar.bende 2001 d4 alacaktım ama lpg olmadığı için 200o model e döndüm
    200.000 km bu araç için çok değil ama temiz bakılmışsa.
  • Ben D4 olanından kullanıyorum. süper performanslı bi araç bi araç extra olanından (deri+sunroof) ve şaşırtıcı şekilde 1.4 ler gibi yakıyor. Uzun yolda sabit 100 -110 la 158 bin lira yaktıdım geçen hafta Kayseri Eskişehir arası ortalama. ha ben yazıyorum ama çoğu kişi inanamayacak biliyorum. Artık inanan inanır inanamayan inanamaz. Eğer ben 1.4 motorlu benzinliye bine binmem deyip illa tüp diyorsan 2000 modellere bak.
  • şehir dışı sakin kullanımda 1.6 ile 2.0 fazla fark etmez bencede.sehir dışı 2.0 düşük devirde zorlanmıycağı için az yakar.fark performanslı kullanımda ortaya çıkar.avensis için ise o fiyata alacağın en güzel araç diyebilirm.şimdiki yeni araçları bile eskitir. çok kaliteli. bana göre
  • Evet ama D4 motor çok etkiliyor yakıt tüketimini. 98-00 avensis 128 hp 9 lt yakıyor. 2001 D4 Avensis 150 hp 7.4 lt yakıyor. Fark inanılmaz. (Yakıt tüketimleri Arabam.com verilerindendir)
  • arkadaşlar temiz bulursanız 99 2000 haber veriseniz iyi olur ha ben kasko fiyat larına baktım 99 14500 2000 model ise 15500 demiş bu şartlarda daha fazla verilmez herhaşde bu arabaya inşallah temizini bulurum d4 e gelince fiyatı 18 civarı ama problemsiz olsa kimse satma z diye düşünüyorum internette de avensis ne kadar az var hayret yani internettekilerede güvenemiyorum doğrusu tesekkur ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle düşünmen yanlış. Bazı insanlar her 5-6 seneye arablarını değiştiriyorlar. Adam ne olursa olsun sıkılıyor arabdan durumu da iyiyse neden değiştirmesin ki. Ama şüpheyle yaklaşman olumlu aracı alırken ince eleyip sık dokumalısın ama bunu asla paranoya haline getirme.
  • aslında mantıklı olan d4 almak ama lpg sorunu hala aşılamadı bildiğim.Vw nin fsi motorlarına uygulamaya başladılar ancak toyotanın d4 lerinde hala gelişme yok.ama 2000 modellerde olan 3s-fe motor 128 hp dir ancak hp yanıltmasın çoğu 150 beygirlik araçla hemen hemen aynı performası verir.çokta sağlam motordur.uzun yolda ekonomiktir.ancak şehir içinde çok yakıyor.ama tabiki d4 gibi olamaz.yeni teknoloji nede olsa
  • arkadaşlar tanıdığında çevresine 98 2000 avensis temiz bulan varsa cidden almayı düşünüyoruz tek el ve düzgün bi insandan olsa çok iyi olur düz vites olacak gri olsa süper olur soruşturursanız bi çok iyilik yapmış olursunuz teşekkürler tüm forum üyelirine mutlu günler
  • bulursan bana da haber ver bende alacagım çünkü
  • ben bu pazar ankara otopazarına gideğim malatyadan inşallah bulurum
  • bende 2004, 1.6 avensis var ve satacağım. 27.000 istiyorum.
  • yok ben 98 2000 arası bakıyorum sağolun özeliiklle arkadaşalar ankara otopazarında bulabilirmiyim o otopazarını bilen varsa biraz yardımcı olabilirmi lütfen tşk
  • bulursun ankara pazarında her pazar bir iki tane oluyor hemen hemen
    extra al ama düz versiyon alma sanki başka bir araba gibi duruyor
    quote:

Orjinalden alıntı: drsarp84

yok ben 98 2000 arası bakıyorum sağolun özeliiklle arkadaşalar ankara otopazarında bulabilirmiyim o otopazarını bilen varsa biraz yardımcı olabilirmi lütfen tşk
  • merhaba diskriminant sana bişey sorucam
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4598812
    bu ilan daki aracın sahibi aracı babası kullanmış ilk el aradım adam o ilanı eskiden vermiştim fiyatı 16 yaptım dedi srvivis 15 vermiş vermemiş babam istanbulda cuma günü bakacak beğenirse bende gidicem yoksa pazara ankarda buluşacağız ya blöf mü yapıyo nedir en son kaç verliri otomatik vites olsa araba çok ama biz babam otomatik olmaz diyo 98 de extra varmıydı yani her deri koltuklu sunrooflu araba extramıdır ikincisi arabayı servise gösterip oradanda onay alırsak 16 vermeye değermi 98 model tekrar edeyim bi bigi verirsen çok sağolasın

• quote:

Orjinalden alıntı: drsarp84

merhaba diskriminant sana bişey sorucam
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4598812
    bu ilan daki aracın sahibi aracı babası kullanmış ilk el aradım adam o ilanı eskiden vermiştim fiyatı 16 yaptım dedi srvivis 15 vermiş vermemiş babam istanbulda cuma günü bakacak beğenirse bende gidicem yoksa pazara ankarda buluşacağız ya blöf mü yapıyo nedir en son kaç verliri otomatik vites olsa araba çok ama biz babam otomatik olmaz diyo 98 de extra varmıydı yani her deri koltuklu sunrooflu araba extramıdır ikincisi arabayı servise gösterip oradanda onay alırsak 16 vermeye değermi 98 model tekrar edeyim bi bigi verirsen çok sağolasın

İlan tarihi 20.08.2007 olarak görünüyor.Yani ilan eskide olsa 20/08/2007' de ilan güncellenmiş.Adama sorarlar niye fiyatıda güncellemedin diye.Bazı kurtlar var ve sizin konuşma tarzınıza göre arabayı almaya istekli olduğunuzu anlayınca, hemen bu gibi söylemlere başvuruyorlar.
    Araç güzel, orjinalliğini bilemiyorum ama D sınıfı bu tip araçlar alıcı bulmakta biraz zorlanıyor. Söylemdende anlaşılacağı üzere araç epeydir alıcı bekliyor.Karar yinede satıcı ile alıcının ortak bir noktada buluşmasına bağlı.Siz 15.000 de ısrarlı olun bence.
    Yukarıda bir arkadaşın 99 model sıralı lpg'li extraya 14000' e aldığını göz önünde bulundurursak 16000 pahalı bence.

• extralar 98 den itibaren var.ama 15.000 fiyat çekmiş sonra 16 diyor.bence 98 model araç için 16.000 çok para.bende bu aracın aynısının 2000 modeli var.renk bile aynı manuel vites ben satacak olsam 16000 e ancak satarım.
    extranın düzle versiyonla farkı koltuklar deri döşeme, ve sunroof.başka farkı yok.
    ben olsam bu araca 16000 vermem.
  • Deri koltuk da sunroof da çok güzel donanımlar ama fiyatı daha da alta çekebilirsiniz belki. Ama ne olursa olsun acele etmeyin temkinli davranın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.