Şimdi Ara

ACEMİ SORUSU Kapak jant nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fiesta'nın Trend modelinde 15 inç kapak jant olduğu yazıyor, üst modellerde de 15 inç alüminyum alaşımlı jant diyor.

Aradaki fark ne? Performans, yakıt tüketimi ya da sağlamlık bakımından bi etkisi var mı? Sadece jantın üstündeki kapak mı yoksa jantın tamamı mı değişik oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigBadVooDoo -- 8 Eylül 2014; 3:00:02 >

• Bazı araçlarda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi plastik jant kapağı arkasındaki kara janta kalıp olarak oturacak şekilde üretilmektedir. Kapağın arkasında kara jant görünmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 8 Eylül 2014; 4:10:15 >
  • Kapak jant.tabiri caizse kara jant sac jant vs vs buna denir şekli vb yokdur.tum araç markalarinin en boş paketinde vardır.uzerine sadece plastik jant kapagi takılır.yani boş+bowling araçlarda bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google amcaya yazsana

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Bazı araçlarda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi plastik jant kapağı arkasındaki kara janta kalıp olarak oturacak şekilde üretilmektedir. Kapağın arkasında kara jant görünmez.

Resimde ki kapak jant değil, araç Astra Enjoy değil mi?

Resimdeki kapak jant. Benim arabada birebir aynisi var, kapagin arkasinda simsiyah saç jant var. Tasarimi gercekten guzel dikkatli bakilmadikca kapak jant goruntusu vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 8 Eylül 2014; 11:55:36 >

• Bu jant kapak değil, adım gibi eminim.
    Kapak jantın kolları arasında boşluk olmaz.
    Baksana fren diski gözüküyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Bu jant kapak değil, adım gibi eminim.

Kardes bende resimdeki arabanin birebir aynisi var. O jantlar kapak. Marka logosunun etrafindaki siyah seyler kapagi yerinde tutuyor.

Dikkatli bakarsan esnedigini gorursun.
     ACEMİ SORUSU Kapak jant nedir? ACEMİ SORUSU Kapak jant nedir? ACEMİ SORUSU Kapak jant nedir?

Eksileyen arkadas, neden eksiliyorsun oglum kapak bu bu kadar mi zor bunu anlamak ya. Plastik o gordugun kisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 8 Eylül 2014; 12:29:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resimdeki Astra'nın jantı alaşım jant değil, ama kapak jant da değil. Yapısal jant diye geçiyor altta bildiğimiz kara jantın kapak şeklindeki hali üstte de jant kapağı bulunuyor.

Örneğin Clio'da da aynı janttan var. Öndeki kapak takılı hali arkadaki kapağın çıkmış hali.(Resim alıntı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 8 Eylül 2014; 12:16:04 >
  • Eger fiyat farki coksa alma alasim jant falan. Sonradan 2. El orjinal yada en fazla 500 600e alirsin celik janti

• Vw alırken bir dünya para verip ve 5 ay sıra bekleyip de arabanı almaya gittiğinde karşılaştığın şey; Kapak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

quote:

Bazı araçlarda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi plastik jant kapağı arkasındaki kara janta kalıp olarak oturacak şekilde üretilmektedir. Kapağın arkasında kara jant görünmez.

Resimde ki kapak jant değil, araç Astra Enjoy değil mi?

Resimdeki kapak jant. Benim arabada birebir aynisi var, kapagin arkasinda simsiyah saç jant var. Tasarimi gercekten guzel dikkatli bakilmadikca kapak jant goruntusu vermiyor.

Arkadaşımda da Enjoy var da, onun ki aynısı gerçek jant. Aynısının kapağı da var demek ki, hiç belli olmuyormuş, süper.

Sizin gördügünüz biraz farklı olanı. Hatta 17 inc. Bunlar ise kapak. Hatta bir de focus lar da da var. İlk gördüğümde bende yadırgamıstım ama gercegi sonradan caktık.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Resimdeki Astra'nın jantı alaşım jant değil, ama kapak jant da değil. Yapısal jant diye geçiyor altta bildiğimiz kara jantın kapak şeklindeki hali üstte de jant kapağı bulunuyor.

Örneğin Clio'da da aynı janttan var. Öndeki kapak takılı hali arkadaki kapağın çıkmış hali.(Resim alıntı)

Kapak hali daha güzel olmuş. Kaliperleri de boyadın mı 5000 tl masraf yapılmış gibi durur.
  • piyasadaki tüm vosvoslarda buna rastlayabilirsin. alaşım jant almak için ekstra 25 30 bin tl talep ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

piyasadaki tüm vosvoslarda buna rastlayabilirsin. alaşım jant almak için ekstra 25 30 bin tl talep ediyorlar.

Ben 45 bin diye biliyordum demek indirim gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Bu jant kapak değil, adım gibi eminim.

Talihsiz bir mesaj

• acemi sorusuymus gercekten galiba herkez biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

piyasadaki tüm vosvoslarda buna rastlayabilirsin. alaşım jant almak için ekstra 25 30 bin tl talep ediyorlar.

Ben 45 bin diye biliyordum demek indirim gelmiş.

• Eyvallah, cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Benim bildiğim kapak jantların sibopa denk gelen yeri çentik gibi yarık olur ki dışarıdan kolay takılabilsin. Bu fotoğraftakinde o bile delik yapılmış, yani bildiğin alüminyum jant gibi duruyor. Dokunmadığın sürece ki janta kimse dokunmaz, anlaşılması mümkün değil. Çok başarılı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.