|
ACILIYOR MU ACILMAKTA OLAN?
-
-
Bir ara öyle bir haber vardı , ama yalanlandı heralde -
oo reis aydınlattın ya sag olasın -
Boyle bir ihtimal yok. En azindan bu donem icin -
Eger herkese acarlarsa yurt,universite,toplu tasima vs hicbir yerde mesafe korunamaz.Mesela KYK yurtlarinda 1 odada 8 kisi falan kaliyor. Eger cidden mesafe vs muhabbeti varsa belli bir kesime acilir -
Şubat’a kadar daha vakit var, bu haberlerin şu anlık değeri yok. -
tüm üniversiteler online eğitime konsantreyken ikinci döneme kadar açılması imkansız ama ikinci dönem açılacağını düşünüyorum haberde yapılan hazırlıkların tamamı ikinci dönemle ilgili
-
Koskoca üniversite sınavını bir ileri bir geri yalama yaptılar. Esnafın bir ağlamasına bakar. Kenarda hazır bir bavulunuz dursun bizim memlekette kararlar anlık. -
YÖK tweet atmış bugün ama ne kadar olma ihtimali var bilmiyorum. Bazı üniversitelerde ara sınavların bile yüz yüze olma ihtimali var deniyormuş.
-
bence guz donemi gitti artik
baharda acilir -
Hepimiz de yaşadık ki böyle bir olay olacağı zaman ilk haber siteleri paylaşıyor. Daha önce de mebpersonel olayında gördük. Günler öncesinden haberi sızdırıyorlar.
Haber sitelerinden de öte üniversiteler de bir yerlerden bilgi alırlardı. Günlerce uzaktan eğitim sistemi ile uğraşmazlardı.
Ayrıca bu ülkede insanların twitter'da hashtag açarak bir şey elde ettiklerini bu zamana kadar ben görmedim. Haftalardır her Allah'ın günü twitter gündeminde "ünililerhibritistiyor" "yüzyüzeeğitimşart "ünililercart" "ünililercurt" gibi hashtag'ler açılıyor. Konular kaldırıldığında ya da sınav geriye çekildiğinde de hashtag'ler açıldı. Hiçbirinden de bir sonuç alınamadı.
(Twitter tayfa ağladı sınav kolay oldu diyebilirsiniz ama tw tayfa ağlamasaydı da yine böyle bir sonuç geleceği belliydi. Sınav konularını kaldırıp, sınavı ileriye alıp, sınavı geriye alıp üstüne de zor sorsalardı alacağı tepkiler daha büyük olurdu. Yine de sizin görüşünüz tabii. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 7 Ekim 2020; 17:14:54 >
-
Avrupada açmayan sadece macaristan ve biz varız diye bir şey görmüştüm belli olmaz
-
Okuldaki hocaları vizeler yüz yüze olabilir diyormuş yani tabi kesin değil ama bilgi alıyorlardır. Muhtemelen rektörlere bırakılacak dediler, bence rektörlere kalırsa açmazlar. İkinci dönem hibrit olacak ama şimdi okulları açarlarsa geri kapatma ihtimalleri var. Diğer yandan hemen açmamalarının sebebi diğer sınıfları da görmek istemeleri.
-
Bir ara Sırbistan var diyorlardı, bu ülke isimleri neden hep değişiyor bilmiyorum yoksa açıp geri mi kapatıyorlar ?
-
Arkadaşlar bilmem haberiniz var mı şu an açılan ve eğitime devam eden üniversiteler/bölümler var. Onlar için yayımlanmış bir kılavuz bu.. -
Bu dönemi bırak bu sene böyle kapanacak gibi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Boyle bir ihtimal yok. En azindan bu donem icin
|
Benzer içerikler
- hukuk mu işletme mi
- deniz astsubay rahat mı
- üniversite oryantasyon zorunlu mu
- ayt matematik nasıl çalışılır
- üniversite haftada kaç gün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X