Şimdi Ara

Almancılar neden sürekli ağlıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
3
Favori
17.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw merco yada range roverla geliyorsunuz türkiyeye adamlara gavur diyorsunuz ama ülkelerinde yaşıyorsunuz onların ürettiği arabayla biniyorsunuz euro yükseliyor paranız değerleniyor ama her türkiyeye geldiklerinde ağlıyor bu almancılar neden yani ? Almanya çok mu kötü ?? Türkiye çok iyiyse gelin burada yaşayın madem sizi tutan ne ? Türkiyeyle almanya aynıymış güya almanya dünyanın en büyük 3.ekonomisi türkiye kaçıncı ekonomisi ? İzledikleri tvye vergi veriyorlarmış biz vermiyomuyuz trt payı bilmem ne neden bu kadar ağlıyorlar bilen biri açıklayabilir mi ?

• 1960 ve sonrasında Almanya işçi alımı yapmaya başladığı vakitler.
    Türkiye de ne kadar işsiz,cahil,bir baltaya sap olamamış kişiler gitti Almanya ya, aynı tarihlerde Almanya farklı ülkelerdende işçi göçü aldı.
    Bunlardan biri de Güney Kore idi. Güney Kore bizim gibi yapmayıp ne kadar tekniker,teknisyen,mühendisi varsa hepsini Almanyaya gönderdi.
    Sonra Güney Kore o göndermiş olduğu teknisyen ve mühendisleri 15-20 yıl sonra geri çağırdı. işte o teknisyen ve mühendisler Almanyada kazandıkları bilgi ve tecrübeleri ülkelerine aktardılar,üretim seferberliği yaptılar ve bugünkü Güney Kore oldular.
    Kimseyi kötüleyip aşağılayan yok ama siz gerçekleri inkar ediyorsunuz biz almanyada herke trilyonlar içinde yüzüyor demiyoruz ama şartlar trye göre çok iyi diyoruz örnek vereyim market alışverişine çıkalım ikimizde 100 tllik alışveriş yapalım sizin yaptığınız 100 tllik alışveriş size iki hafta gider belki bizde ise 4 5 gün eti kıymayı saymıyorum bile seneden seneye et görüyor ülkedeki çoğu insan vergi veriyoruz diye şikayet edenler var biz vermiyormuyuz ? Araba fiyatlarına hiç gelmiycem orada 10 bin tl olan araba burada 40 50 bin lüks araçlara hiç değinmiyorum. Ayrıca tr daha iyi diyenler almanya dünyanın en büyük 3. ekonomisi bugün almanyanın yıllarca kendine yetecek kadar parası var ya türkiye ? Nasıl türkiye almanyadan iyi olabilir? işte gerçekleri inkar edenlere kızıyorum ben yapmayın net olmasa inanıcaz yani.
    Burda insanları kotuleyip asagilayacaginiza Almanya'da yaşamak gibi bir hayaliniz varsa onun peşine düşerek canlandırmaya çalışın, aksi halde bu kıskançlık kin ve nefret sizi boğar. Sanki siz günahsız bir melekmissiniz gibi gelmiş insanların yok şuyu böyle buyu böyle eleştiride bulunuyorsunuz. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır
  • 200 lu olduklari icin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bide öyle bi cimriler ki range roverle gelse benim için iğrenç insan iğrençtir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbey047

Ulan bide öyle bi cimriler ki range roverle gelse benim için iğrenç insan iğrençtir.
    Türkiye pahalı geliyodur ondan cimrilik yapıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    En çok sinir olduğum kesim malum partiye oy veren kesim neymiş ülke iyiymiş ekonomi iyiymiş tabi sana göre iyi euro yükseliyor paran değerleniyor ülkenin vatandaşı senin bir maaşınla aldığın şeyi 4 5 maaşta anca alıyor oy vermeyin abi bu ülkede yaşamıyorsanız oy vermeyin net var biliyoruz herşeyi ama onlara göre ekonomi cohhh iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: themann41

En çok sinir olduğum kesim malum partiye oy veren kesim neymiş ülke iyiymiş ekonomi iyiymiş tabi sana göre iyi euro yükseliyor paran değerleniyor ülkenin vatandaşı senin bir maaşınla aldığın şeyi 4 5 maaşta anca alıyor oy vermeyin abi bu ülkede yaşamıyorsanız oy vermeyin net var biliyoruz herşeyi ama onlara göre ekonomi cohhh iyi..

Alıntıları Göster
    Ahlaki degerleriyke tum avrupada hos goru vicfan sevgi saygi tohumlari ekip ulkemizi dovizle odullendirmeye gelen fedakar gutbetci yurttaslarimiza hakaret edemezsin..
    Ranger roverlari yamulan asfaltlari duzeltmek icin getirmekteler.
    Hava atmak icin diyenler karsilarinda bizi bulur..

• 1960 ve sonrasında Almanya işçi alımı yapmaya başladığı vakitler.
    Türkiye de ne kadar işsiz,cahil,bir baltaya sap olamamış kişiler gitti Almanya ya, aynı tarihlerde Almanya farklı ülkelerdende işçi göçü aldı.
    Bunlardan biri de Güney Kore idi. Güney Kore bizim gibi yapmayıp ne kadar tekniker,teknisyen,mühendisi varsa hepsini Almanyaya gönderdi.
    Sonra Güney Kore o göndermiş olduğu teknisyen ve mühendisleri 15-20 yıl sonra geri çağırdı. işte o teknisyen ve mühendisler Almanyada kazandıkları bilgi ve tecrübeleri ülkelerine aktardılar,üretim seferberliği yaptılar ve bugünkü Güney Kore oldular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ahlaki degerleriyke tum avrupada hos goru vicfan sevgi saygi tohumlari ekip ulkemizi dovizle odullendirmeye gelen fedakar gutbetci yurttaslarimiza hakaret edemezsin..
    Ranger roverlari yamulan asfaltlari duzeltmek icin getirmekteler.
    Hava atmak icin diyenler karsilarinda bizi bulur..

Alıntıları Göster
    Tabiki tabi ki avrupa insanı yobaz medeni olan bizim gurbetçilerimiz :D Orada sebzeyi meyveyi bile sayıyla alıyorlar gariplerim maaşlarının yarısını vergiye veriyorlar tvye bile para ödüyorlar ne yapsınlar adamlar türkiyede vergi mi var yani dimi biz hiç vergi ödüyormuyuz :D araba konusunda da çok avantajlıyız tofaş bile 20 bin tl uçuyoruzzzzzzzzzzz :D

• themann41 T kullanıcısına yanıt
    Dogru soyluyon yigenim
    Fransizlar sokaga sici
    Almanlar patatesle karni doyuri
    Biz katinlarini doyirmaya insan hibi yasamalarini saglamaya gittik.
    Hem mersedes bemewe hep turk..
    Alman cikolatasi da corumdan gitme.
    Alman kim cikolata kim.
    Alman daha igne uretemiyordu hep biz gosterttik...

• quote:

Dogru soyluyon yigenim
    Fransizlar sokaga sici
    Almanlar patatesle karni doyuri
    Biz katinlarini doyirmaya insan hibi yasamalarini saglamaya gittik.
    Hem mersedes bemewe hep turk..
    Alman cikolatasi da corumdan gitme.
    Alman kim cikolata kim.
    Alman daha igne uretemiyordu hep biz gosterttik...
    Hocam süpersin ya valla iyi güldüm gece gece

• arabayı geçtim 350tl erdiğim cekete 50-60 euroya 200tl verdiğim pantolunu 30 euroya alıyorlar market fiyatları ortada hala türkiye cennetse buyursunlar
  • Almanya'ya giden Türkler, Türkiye'nin en cahil en ezilmiş takımıydı. Hepsi bu kafayla büyüdüğü için öyle. Biliyorsun bu tipler kendi tembellik ve başarısızlıklarını sürekli uydurdukları dış sebeplere bağlarlar, dış mihraklar olayı. Ben hayatımda Almanlardan gördüğüm saygıyı Türkiye'de yaşarken Türklerden görmedim.
  • Almanyada yaşayan bi türk olsam seve seve asimile olurdum. Türkçeyide tamamen unutmak isterdim.

Belki böylece huzuru bulurdum

• Birinci sebep burada yaşayan eş dost akraba borç istemesin diye, ikincisi de daha çok göçmen gelip emeklerine ortak olmasın diye.

• Burda insanları kotuleyip asagilayacaginiza Almanya'da yaşamak gibi bir hayaliniz varsa onun peşine düşerek canlandırmaya çalışın, aksi halde bu kıskançlık kin ve nefret sizi boğar. Sanki siz günahsız bir melekmissiniz gibi gelmiş insanların yok şuyu böyle buyu böyle eleştiride bulunuyorsunuz. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejdero -- 10 Kasım 2019; 7:29:14 >
  • Onu diyen halt etmis, aglarmiyiz hic. Almanya coh gozel gelebilen gelsin. Bi hafta merco diger hafta Bmw biniyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.